Skocz do zawartości

Prime Video

Featured Replies

Opublikowano

Wow na Prime wjechał "Pieprzyć Mickiewicza 2". 3 miesiące temu w kinach i już na prime. Podobno o dziwo dużo lepszy od części pierwszej.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 131 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zapowiada się powtórka z Wiesława. Jeżeli ktoś nie zna dobrze materiału źródłowego, a lubi fantasy, to jest szansa, że będzie bawił się całkiem dobrze przed telewizorem. Dla reszty będzie to profanacj

• Reacher wraca 15 grudnia   

Opublikowano

Co jak co, ale niektóre filmy wrzucane za free po tygodniu już potrafią być płatne. Ale czego oczekiwać za te 50zł rok, jak i tak tyle tam dobrego.

Opublikowano

Jednak 2 sezon powstanie.

Mi się przypomniał ten włoski serial Bad Guy, okazało się że drugi sezon wyszedł w grudniu. U nas niedostępny, a trochę szkoda bo pierwszy w sumie zły nie był.

Opublikowano

PrimeVideo robi się coraz... ciekawszy. Na dniach, tzn. jak na mnie kilka dni temu miałem jeszcze iść do kina na ,,Fachowca" z Jasonem ,,mordoklepką" Stathamem, gdzieś do jakiegoś Multikina czy CC. Tak wyszło, że akurat o tym ,,cosiku" zapomniałem; przypomniałem sobie o nim dopiero, gdy zrobiłem wbitę na Prime'a, żeby luknąć ,,co tam w trawie piszczy". No i zooonk: ,,Fachowiec" wleciał na abonament, no i zadowolonkooo! I takie rewelacje to ja rozumiem!

W kwestii seriali... zakończone "The Boys": całość 4 sezonów oceniam na 10/10 z ,,serduszkiem" w ulubionych, sam sezon 4, to: 8,5/10, a odcinki s04: 7-8... bezcenne, bo ich zajebiaszczości nawet reakcją ,,O la Boga, o rety kotlety!" nie jestem w stanie opisać i jakkolwiek ich geniuszu w każdym aspekcie ocenić! ,,Rzeźnik" miażdży swą ironiczną agresywnością co do ,,Supków", a'la ,,supko-pizdy" - jego ,,bezczel" jest nie do ogarnięcia i opisania. Zresztą, co do postaci, cóż... najbardziej tajemnicza to Sage: albo gra ona dla kogoś wyżej postawionego niż Homelander, bo sam Homelander jest po prostu głupi w tym całym grajdołku intryg i celów obu stron, jak i sprzeczny, o dziecinnej nieogarniętej psychice i naiwności, którą cholernie sprytnie steruje Sage. Dlatego nie zdziwię się, gdyby się okazało, że Homelander to jedynie mały problemik do rozwiązania w mega-ambitnych planach Sage i jeszcze kogoś. Ogólnie s05 ,,The Boys" zapowiada się pierońsko mocno!

Opublikowano

Amazon kasuje drugi sezon Bondsmana z Baconem. I bardzo dobrze, bo słabiutki był to twór i w cholerę zmarnowany potencjał.

Opublikowano

do tego drugi sezon serialu Dziewięcioro nieznajomych z Nicole Kidman. na tę chwilę dwa odcinki, później nowy co tydzień aż do lipca.

pierwszy sezon był całkiem niezły więc drugi na bank wjedzie.

Opublikowano

Ale ten Ksiegowy 2 to guano. Ja pierdziele. Zrobili z tego jakies kino familijne. Kolo jedynki to nawet nie stalo.

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Ten sezon Farmy Clarksona też mimo wszystko słaby. Odświeżałem sobie przed nim poprzednie sezony i jak dla mnie o wiele "ciekawsze" były.

Opublikowano

Pany nie macie problemu z appka na smart tv że wam treści nie wysyła w UHD (max 1080p), mimo, że materiał ma taki dopisek? Dodam że pozostałe Netflixy itp dają max obraz uhd z hdr. Ofc net kozak, w ustawieniach appki też raczej wsio ok.

Tv jak coś oled samsunga. W necie coś piszą o tym, ale w sumie bez konkretów.

Opublikowano

Mnie się "Księgowy 2" podobał.

Opublikowano

Nie było to złe, bo miało vibe starych filmów akcji, ale najgorsze były elementy telenoweli, zupełnie niepotrzebne.

Opublikowano

Obejrzałem tego Księgowego 2 wczoraj. Niesamowicie mnie rozczarował. Nie dlatego, że to zły film - bo np. Bernthal z Affleckiem naprawdę dobrze grają. Ale dlatego, że ta część nie dorównuje 'jedynce'.

Za dużo tu akcji, a za mało samego kryminału (wątek śledztwa potraktowany po macoszemu). I bardzo antypatyczna pani detektyw. Szkoda, bo pierwsza część i klimatem, i fabułą oraz specyficznym humorem sytuacyjnym (bez spojlerów) robi robotę. Ten film jest zaś zwyczajnie niepotrzebny.