Opublikowano 20 czerwca20 cze Dziś wieczór planuję obejrzeć, bo w sumie nie pamiętam kiedy coś z filmów na prime oglądałem. Pewnie niedługo wleci do płatnych.
Opublikowano 20 czerwca20 cze W dniu 16.06.2025 o 22:36, Patricko napisał(a):No właśnie obejrzałem Warfare/Wojna i każdy kto nie oglądał koniecznie musi nadrobić. Świetne kino. Już dawno nic nie było w podobnym temacie, a tutaj mamy ukazany konflikt bardziej od ludzkiej strony i co dzieje się z człowiekiem w takiej zadymie. Nie brakuje oczywiście walki, ale nie liczcie tu na Helikopter w Ogniu. Mimo wszystko ogląda się na jednym wdechu.Bardzo dobry film. A pokaz siły sztos !
Opublikowano 27 czerwca27 cze Odliczanie z Acklesem, czyli kolejny serial z odcinkami co tydzień, poza pierwszymi trzema. Już nie mogli ich właśnie tak wrzucać, czyli w trójpaku co tydzień. No i już mi przypominają, że zaraz znowu mi się subskrypcja kończy, szybko ten rok zleciał.
Opublikowano niedziela o 21:253 dni Armię Ciemności wrzucili i warto sobie odświeżyć. Ale jest bez lektora i napisów PL tylko ENG. Mi to nie przeszkadza bo znam na pamięć.
Opublikowano poniedziałek o 06:133 dni Jeżeli są tu fani spaghetti westernów, to warto obadać Śmierć Jeździ Konno. Mocna rzecz z Lee Van Cleefem i ścieżką dźwiękową Ennio Morricone. Wyłącznie po angielsku.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Serial zadebiutował w 2016, więc trochę lat ma. Ktoś oglądał i poleca?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ballard tak średnio po 3 odcinkach, ale może po Boschu oczekiwałem zbyt wiele.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 6 godzin temu, YETI napisał(a):Serial zadebiutował w 2016, więc trochę lat ma. Ktoś oglądał i poleca?Petarda. Jak nie oglądałeś to mega polecam.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Ballard tak średnio po 3 odcinkach, ale może po Boschu oczekiwałem zbyt wiele.Dużo Boscha jest? Czy tylko epizodycznie?