Skocz do zawartości

Prime Video

Featured Replies

Opublikowano

Dziś wieczór planuję obejrzeć, bo w sumie nie pamiętam kiedy coś z filmów na prime oglądałem. Pewnie niedługo wleci do płatnych.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 135 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zapowiada się powtórka z Wiesława. Jeżeli ktoś nie zna dobrze materiału źródłowego, a lubi fantasy, to jest szansa, że będzie bawił się całkiem dobrze przed telewizorem. Dla reszty będzie to profanacj

• Reacher wraca 15 grudnia   

Opublikowano
W dniu 16.06.2025 o 22:36, Patricko napisał(a):

No właśnie obejrzałem Warfare/Wojna i każdy kto nie oglądał koniecznie musi nadrobić. Świetne kino. Już dawno nic nie było w podobnym temacie, a tutaj mamy ukazany konflikt bardziej od ludzkiej strony i co dzieje się z człowiekiem w takiej zadymie. Nie brakuje oczywiście walki, ale nie liczcie tu na Helikopter w Ogniu. Mimo wszystko ogląda się na jednym wdechu.

Bardzo dobry film. A pokaz siły sztos !

Opublikowano

Odliczanie z Acklesem, czyli kolejny serial z odcinkami co tydzień, poza pierwszymi trzema. Już nie mogli ich właśnie tak wrzucać, czyli w trójpaku co tydzień.

No i już mi przypominają, że zaraz znowu mi się subskrypcja kończy, szybko ten rok zleciał.

Opublikowano

Armię Ciemności wrzucili i warto sobie odświeżyć. Ale jest bez lektora i napisów PL tylko ENG. Mi to nie przeszkadza bo znam na pamięć.

Opublikowano

Jeżeli są tu fani spaghetti westernów, to warto obadać Śmierć Jeździ Konno. Mocna rzecz z Lee Van Cleefem i ścieżką dźwiękową Ennio Morricone. Wyłącznie po angielsku.

Opublikowano
6 godzin temu, YETI napisał(a):

Serial zadebiutował w 2016, więc trochę lat ma. Ktoś oglądał i poleca?

Petarda. Jak nie oglądałeś to mega polecam.

Opublikowano
13 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

Ballard tak średnio po 3 odcinkach, ale może po Boschu oczekiwałem zbyt wiele.

Dużo Boscha jest? Czy tylko epizodycznie?

Opublikowano
W dniu 7.07.2025 o 08:13, Uzytnik30 napisał(a):

Jeżeli są tu fani spaghetti westernów, to warto obadać Śmierć Jeździ Konno. Mocna rzecz z Lee Van Cleefem i ścieżką dźwiękową Ennio Morricone. Wyłącznie po angielsku.

Bardzo dobry, też polecam. W ogóle się zdziwiłem że go dodali bo jest dość mało znany. Prime ma chyba teraz najlepszą ofertę westernową ze wszystkich streamingów

Opublikowano
28 minut temu, Chewie napisał(a):

Bardzo dobry, też polecam. W ogóle się zdziwiłem że go dodali bo jest dość mało znany. Prime ma chyba teraz najlepszą ofertę westernową ze wszystkich streamingów

Zgadza się. Na czele z Trylogią Dolarową rzecz jasna ;)

Edytowane przez Uzytnik30

Opublikowano

PrimeVideo ostatnio zaskakuje. Turbo przypadkowo, nawet nie wiem jak... zdołałem zauważyć takie ,,anime cuś" na tym serwisie:

https://www.filmweb.pl/serial/%C3%9Cbel+Blatt-2025-10066264

Jest to zaskakujące ze strony tej platformy streamingowej, głównie dlatego: Prime dodaje kolejne oryginalne i pomysłowe anime do swojej oferty, o których istnieniu, że coś tak złożonego i intrygującego (bo na takie wygląda) w gatunku fantastyki/przygody etc. w japońskiej animacji istnieje, cóż, nie miałem żadnego pojęcia. Z tymi ocenami szału to tu nie ma, ale to naprawdę ma w sobie coś fajnego, jakby taki ukryty vibe.

Opublikowano

Fajnie się rozwinęli, kiedyś faktycznie gówno tam było ale teraz częściej odpalam od netlixów za które trzeba płacić grube siano

Opublikowano

Szkoda tylko że czasem wrzucą coś fajnego z filmów do oferty, człowiek tego nie zauważy, a za chwilę zniknie albo będzie tylko do zakupu/wypożyczenia.