Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przecież to będzie można ściągnąć dopiero w dniu premiery :)

• Odpowiedzi 737
  • Wyświetleń 60,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurnia, ten Obi-Wan jest jak parodia  Starwarsy (czyt. starwarsy) nigdy wybitne nie były i kiczem okraszone, ale to jest gruba przesada.  

• https://variety.com/2023/tv/global/disney-junior-ariel-the-little-mermaid-1235642365/   Ariel. Bielsze już nie będzie. 

Opublikowano
2 godziny temu, easye napisał:

Działa wam w ogóle apka na telewizorach? Ja na XH90 mam i formacje że nie wspiera mojego modelu xD Ciekaw też jestem jakości tych filmów.

A jak to zainstalowałeś? W sklepie z aplikacjami tego nie ma.

Opublikowano

To może dlatego nie działa, miałem zainstalowane, może na  Sony z automatu było.

Opublikowano
31 minut temu, easye napisał:

To może dlatego nie działa, miałem zainstalowane, może na  Sony z automatu było.

Też mam ten TV i nie mam tej aplikacji:unknown:

Opublikowano
On 6/12/2022 at 10:15 AM, Figaro said:

to dali, róbta co trzeba i proszę o nr konta :kaz:

On 6/11/2022 at 10:00 AM, Figaro said:

ja też

On 6/11/2022 at 10:09 AM, sprite said:

@Figaro @Sedrak to już nas 3 jest:lapka:

On 6/11/2022 at 5:47 PM, adi said:

Chętny :)

To działamy? 

Widzę nikt nie za bardzo chętny by pierwszy wykupić? :)

Ja mam to zrobić? Ogarniamy tutaj czy może Whatsapp?

Opublikowano

No zróbcie sobie jakaś grupę prywatna, żeby nie zaśmiecać tematu kto jeszcze nie przelał, bo to raczej wszystkich pozostałych nie obchodzi.

Opublikowano
21 godzin temu, McDrive napisał:

Też mam ten TV i nie mam tej aplikacji:unknown:

Ja kiedyś ściągnąłem, teraz mam nonstop że trzeba zaktualizować, ale przenosi mnie do sklepu i nic się nie dzieje. A aplikacji nawet nie mogę teraz usunąć :)

Może jutro to normalnie ruszy i będzie naprawione.

Opublikowano
22 minuty temu, Sedrak napisał:

To działamy? 

Widzę nikt nie za bardzo chętny by pierwszy wykupić? :)

Ja mam to zrobić? Ogarniamy tutaj czy może Whatsapp?

Możesz zrobić, nie ma znaczenia. Zrób grupę na pw i powysyłaj passy + nr konta.

Opublikowano

No ale to 14 rusza, więc jutro założę konto i będziemy działać 

Opublikowano
  • Autor
13 godzin temu, XM. napisał:

Ja kiedyś ściągnąłem, teraz mam nonstop że trzeba zaktualizować, ale przenosi mnie do sklepu i nic się nie dzieje. A aplikacji nawet nie mogę teraz usunąć :)

Może jutro to normalnie ruszy i będzie naprawione.

Na xh90 jest już aktualizacja, ale trzeba wejść ja zrobić przez Google Play 

Opublikowano

U mnie też, sprawdziłem 10 minut temu 

Opublikowano

Jest jakiś termin na te maile zniżkowe? Wczoraj zarejestrowałem email i nic nie ma. 

Opublikowano

Wszystkie animacje dla dorosłych z Foxa (Simpsonowie, Family guy, Futurama itp.) + Stare bajki z Marvela (X-meni i Spiderman ale tylko po 13 odcinków). No, będzie co oglądać :D

Opublikowano

Mnie nic nie przyszło, coś w chuja lecą. 

Opublikowano
12 minut temu, karmaster napisał:

Wszystkie animacje dla dorosłych z Foxa (Simpsonowie, Family guy, Futurama itp.) + Stare bajki z Marvela (X-meni i Spiderman ale tylko po 13 odcinków). No, będzie co oglądać :D

Nie wiem, czy poprawili, ale ludzie w innych krajach narzekali, że np stare odcinki The Simpsons są w formacie widescreen przez co obraz jest ucinany i niektóre ujęcia tracą sens.

https://www.filmweb.pl/news/"Simpsonowie"+z+problemami+na+platformie+Disney%2B-135478

Opublikowano

U mnie to poszło do jakeigoś innego folderu niż główny ("Oferty') to posprawdzajcie jakieś spamy itp. bo może leży tam.

Just now, krupek said:

Nie wiem, czy poprawili, ale ludzie w innych krajach narzekali, że np stare odcinki The Simpsons są w formacie 16:9 przez co obraz jest ucinany i niektóre ujęcia tracą sens.

Spiderman i X-meni są w 4:3 (przynajmniej 2 pierwsze odcinki).