Opublikowano 15 godzin temu15 godz. pierwsze news na fb xd ktoś zdziwiony, teraz chociaż można mieć pewność, że to ostateczna data
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 4 minuty temu, jimmy napisał(a):Stało się Podejrzewam, że będziemy mieć Half Life 3 przed GTA VI.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Nie zdziwiło mnie to, ale to jest żenujące jak cała obecna generacja konsol. Nie dość, że nie ma w co grać, pada musiałem oddać do naprawy, a odpalam ten szmelc raz na miesiąc na kilka godzin XD To jeszcze w GTA VI zagram w wieku 43 lat jak się konsola nie wykrzaczy
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Czyli Warner dobrze się wstrzelił z MK 2 na maj, a i Disney ze Star Wars nie będzie się obawiać, że dzieciaki będą siedzieć w domu.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Klasyczny cykl rockstara dopełniony. Mam nadzieje że już sie nauczycie jak działają ich zapowiedzi
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ludzie beda tak glodni i zmeczeni czekaniem, ze na dwa miesiace przed premiera hype wywali w kosmos.Dobrze chociaz, ze informuja teraz, a nie na przyklad w marcu, gdy juz by wszyscy odliczali do premiery. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Pewnie za chwilę trailer 3 na pocieszenie.Skoro data tak późna dla obecnej generacji, to może wrzuciliby na PC od razu xD.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jak to było, rockstar planuje krótszy cykl marketingowy dlatego wypuszcza pierwszą zapowiedź 3 lata przed premierą gry? xD
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jeżeli nie będzie można po tym czasie wejść do każdego budynku to będę zawiedziony.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Skoro data tak późna dla obecnej generacji, to może wrzuciliby na PC od razu xD.Hehe. Będą doić po kolei na każdej platformie xd GTA5 wyznaczylo droge.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Było do przewidzenia, ale osobiście obstawiałem wrzesień 2026, a tutaj prawie końcówka listopada 2026. No cóż, jeśli faktycznie już nie zmienią daty premiery to idealnie wstrzelą się kosmiczną cenówką na święta. Każdy dzieciak i nastolatek będzie prosił o GTA VI pod choinkę jeszcze w pełnej cenie bez promek, do tego ogromny hajp będzie nawet na The Game Awards jak ludzie będą świeżo po ograniu tytułu. Zabieg celowy ;)
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Przesunięcie zwiększa szanse na remasterek rdr2 więc #dobrazmiana
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Oby od razu wpadło na PC bez DRM ja żydowi zelnickowi nie chciałbym dać zarobić na tym piekle developerskim
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ech, szkoda... Z drugiej strony, lepiej teraz, niż np. info w kwietniu. Mam nadzieję, że to już ostateczna data premiery.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Szczerze to wywalone w to gta i obecnego rockstara, przynajmniej bedzie wiecej czasu na ogrywanie backlogu Na PC pewnie swieta 2027
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ponad 13 lat odstępu między GTA V a VI. Wszystkie części od jedynki (listopad 1997) do IV z dodatkami (2009) zrobili w mniej lat xd
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No nie oszukujmy się, dla wielu z nas to ostatnie GTA w życiu. Kolejne pewnie w 2080.