Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No i po co mają startować pół roku wcześniej z giga kampanią marketingową, jak byle plotka z dupy robi im cały marketing za darmo?

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 328,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

Opublikowano

Myślę że to ma sens żeby wypuścić trailer w dniu pierwotnej premiery w ramach rekompensaty, podobnie jak wypuścili trailer 2 w maju zeszłego roku tuż po tym jak przesunęli premierę na 2026.

Opublikowano

Take2 =\= sens

Opublikowano

To kto napisze do rockstara żeby przy dacie premiery rozważyli rocznicę śmierci liotty, rocznicę pierwotnej daty premiery i rocznicę beatyfikacji papieża? Oni to wszystko mają w chuyu i rzucą trailer w randomowy wtorek.

Opublikowano

też im pewnie skoczy trochę sprzedaż xboxów po premierze jim

Opublikowano

Nieironicznie konsole Xboxa będą najtańszym sposobem na zagranie w GTA VI, problem w tym że ze względu na ostatnie decyzję prawie nie produkują konsol, więc sprzedaż nie będzie mogła skoczyć.

Opublikowano

W jakim uniwersum? Ok może jak liczysz po podwyżkach sony. Series s kosztuje tyle co ja dałem za ps5 w grudniu czyli 1600 zł. Kiedyś Ska była świetnym sposobem na tanie granie: konsola za 900 zł i game pass za 3 ziko. Teraz to nawet pies nie spojrzy.

Opublikowano

Aż sprawdziłem ceny, 1600-1700 zł za xbox series S 512GB.

tenor.com
No image preview

GIF-y z serii Wtf | Tenor

Źródło obrazu: tenor.com
Opublikowano

Niesamowite, pamiętam kupowalem swojego S nowego za 999zl z 5 lat temu notlikethis

Opublikowano
23 minuty temu, Chewie napisał(a):

W jakim uniwersum? Ok może jak liczysz po podwyżkach sony.

W naszym uniwersum gdzie wszystko drozeje. Dwie najtańsze konsole do grania w GTA VI to Series S (aktualna cena 400 dolców, zdrożał o 100 dolarów od premiery) i PS5 Digital (aktualna cena 500 dolców, podwyżka też o 100 dolarów od premiery). Wiec Series S jest teraz najbardziej przystepną opcją. Chociaż kto wie kiedy Xbox znowu podniosie ceny , w każdej chwili sytuacja może się zmienic

Ale tak jak pisałem wcześniej to i tak nie będzie miało znaczenia, bo MS produkuje konsole w takich ilościach, że nawet jakby znaleźli się chętni to i tak będą mieli problem by ją kupić. Więc żadnego większego skoku sprzedaży nie będzie.

30 minut temu, Figaro napisał(a):

ooo, akurat chcę sprzedać mojego Youtube-Boxa S, cieszy mnie to.

Używki w Polsce latają po 500 zl wiem bo ostatnio polowalem. Pod pewnymi względami dobrze jest mieszkać w kraju PlayStation.

Opublikowano

Cena detaliczna ceną detaliczną, ale faktycznie Series S używanego idzie wyrwać za 500-600 zł. Tylko co to będzie za jakość na takim sprzęcie.

Opublikowano

Okej w takiej cenie ma to sens. Myślę, że takie PS5 to będzie minimum żeby pograć w jakiejś akceptowalnej jakości. Na pewno nie będzie tak, że gra będzie działać na normalnym ps5 w 30 klatkach a na pro 60. Jak już to dadzą jakiś tryb performance z 45 fps na pro. Albo zoptymalizowali to na tyle, że będzie tryb performance 40 klatek na bazowym ps5 a na pro 60. Na pewno zobaczymy, czas pokaże.

Opublikowano
Godzinę temu, Chewie napisał(a):

Albo zoptymalizowali to na tyle, że będzie tryb performance 40 klatek na bazowym ps5 a na pro 60. Na pewno zobaczymy, czas pokaże.

haha.

Opublikowano

Znając rockstar to będzie 30 na wszystkim

Opublikowano
8 godzin temu, Chewie napisał(a):

Okej w takiej cenie ma to sens. Myślę, że takie PS5 to będzie minimum żeby pograć w jakiejś akceptowalnej jakości. Na pewno nie będzie tak, że gra będzie działać na normalnym ps5 w 30 klatkach a na pro 60. Jak już to dadzą jakiś tryb performance z 45 fps na pro. Albo zoptymalizowali to na tyle, że będzie tryb performance 40 klatek na bazowym ps5 a na pro 60. Na pewno zobaczymy, czas pokaże.

Nie będziesz miał 60 fpsów na Pro jeśli na bazowym PS5 tego nie będzie.

Tryb 40 fps jeszcze jak Cie mogę, ale tutaj oprócz konsoli jeszcze hdmi 2.1 w TV.