Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Żadne GTA w 3D nie chodziło na premierę w 60 fpsach, co lepsze żadne nie miało nawet stałych 30 fpsów. Moim zdaniem nie ma co się łudzić że będzie inaczej z VI w tym przypadku.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 341,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał(a):

Żadne GTA w 3D nie chodziło na premierę w 60 fpsach, co lepsze żadne nie miało nawet stałych 30 fpsów. Moim zdaniem nie ma co się łudzić że będzie inaczej z VI w tym przypadku.

Ja jebie jak na pro nie będzie chociaż 40 fps na tv 120hz to lekki zawód, na 60 nie liczę chyba, że przy mega cięciach.

Opublikowano

W to jestem w stanie uwierzyć

Opublikowano
14 minut temu, MYSZa7 napisał(a):

Z jednej strony racja, ale z drugiej ostatnie GTA wyszło w zupełnie innych czasach, kiedy gry w 30 fpsach były na konsolach czymś normalnym, a gry w 60 fpsach były wyjątkami, dziś jest na odwrót.

Opublikowano

Zgoda, czasy są inne, jak się chce to można ten performance mode wrzucić, nawet jeśli te klatki mają latać nawet do 30-40 fpsów. Kto wie, jak tak myślę to nawet Cyberpunk 2077 na premierę wyszedł w 60 fpsach, gdzie mało kto się tego spodziewał.

Opublikowano
19 minut temu, MYSZa7 napisał(a):

Żadne Uncharted/TLOU nie chodziło na premierę w 60 FPSach czy to oznacza że Intergalactic ma passa na 30 FPSów mimo że nawet nie widzieliśmy porządnego fragmentu rozgrywki? Forza Horizon miało 60 dopiero na XOneX, gry Bethesdy też nie widziały 30 FPSów a jednak dali (niestabilny ale jakiś) tryb 60, Assassins Creed czy Watch Dogs tak samo. Przykładów można mnożyć i tak jak napisałem jeśli ze względu na symulację świata te 30 FPSów będzie nie do przeskoczenia (mimo że RDR2 działał na gówno Jaguarze 1.6 GHz) to nie mam pytań ale jak 'problem' będzie w grafice to nie ma wytłumaczenia bo istnieje też wersja na Series S.

Opublikowano

Nawet jeśli Rockstarowi uda się dać tryb 60 FPS, to czy te 60 utrzyma się podczas sporej rozróby? Wyobrażam sobie teraz 5 gwiazdek i gracza z bazooką w centrum Vice City, przy dużym ruchu ulicznym i ogromnej ilości pieszych. To nie Forza Horizon. Wymagania są większe. W takich sytuacjach na pewno beda spadki płynności. Do tego, jeśli tryb story będzie w 60 klatlach, to online także powinno, a tu rozróby będą jeszcze większe. Moim zdaniem konsole nie dadzą rady.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
18 minut temu, smallv86 napisał(a):

Nie wyobrażam sobie w taką grę grać na czymkolwiek innym niż na dobrym PC.

on jeszcze nie wie

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie czekać kilka miesięcy na port na PC.

Opublikowano
Godzinę temu, smallv86 napisał(a):

Nie wyobrażam sobie w taką grę grać na czymkolwiek innym niż na dobrym PC.

IMG_2677.jpeg

86 w nicku zdecydowanie nie rocznik

Opublikowano
1 godzinę temu, MYSZa7 napisał(a):

Nie wyobrażam sobie czekać kilka miesięcy na port na PC.

Czekałem xx lat to poczekam jeszcze rok. Bawcie się dobrze. 5ke też ogrywałem na ps3 pierwszy raz bo nie miałem wyboru.

Opublikowano
2 godziny temu, Lukas_AT napisał(a):

Nawet jeśli Rockstarowi uda się dać tryb 60 FPS, to czy te 60 utrzyma się podczas sporej rozróby? Wyobrażam sobie teraz 5 gwiazdek i gracza z bazooką w centrum Vice City, przy dużym ruchu ulicznym i ogromnej ilości pieszych. To nie Forza Horizon. Wymagania są większe. W takich sytuacjach na pewno beda spadki płynności. Do tego, jeśli tryb story będzie w 60 klatlach, to online także powinno, a tu rozróby będą jeszcze większe. Moim zdaniem konsole nie dadzą rady.

Nie obstawialbym 60fps. 30kl/s, a 60 na PC i kolejnej generacji konsol oczywiscie do kupienia ponownie ;)