Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Żadne GTA w 3D nie chodziło na premierę w 60 fpsach, co lepsze żadne nie miało nawet stałych 30 fpsów. Moim zdaniem nie ma co się łudzić że będzie inaczej z VI w tym przypadku.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, MYSZa7 napisał(a):Żadne GTA w 3D nie chodziło na premierę w 60 fpsach, co lepsze żadne nie miało nawet stałych 30 fpsów. Moim zdaniem nie ma co się łudzić że będzie inaczej z VI w tym przypadku.Ja jebie jak na pro nie będzie chociaż 40 fps na tv 120hz to lekki zawód, na 60 nie liczę chyba, że przy mega cięciach.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 14 minut temu, MYSZa7 napisał(a):Żadne GTA w 3D nie chodziło na premierę w 60 fpsach, co lepsze żadne nie miało nawet stałych 30 fpsów. Moim zdaniem nie ma co się łudzić że będzie inaczej z VI w tym przypadku.Z jednej strony racja, ale z drugiej ostatnie GTA wyszło w zupełnie innych czasach, kiedy gry w 30 fpsach były na konsolach czymś normalnym, a gry w 60 fpsach były wyjątkami, dziś jest na odwrót.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Zgoda, czasy są inne, jak się chce to można ten performance mode wrzucić, nawet jeśli te klatki mają latać nawet do 30-40 fpsów. Kto wie, jak tak myślę to nawet Cyberpunk 2077 na premierę wyszedł w 60 fpsach, gdzie mało kto się tego spodziewał.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 19 minut temu, MYSZa7 napisał(a):Żadne GTA w 3D nie chodziło na premierę w 60 fpsach, co lepsze żadne nie miało nawet stałych 30 fpsów. Moim zdaniem nie ma co się łudzić że będzie inaczej z VI w tym przypadku.Żadne Uncharted/TLOU nie chodziło na premierę w 60 FPSach czy to oznacza że Intergalactic ma passa na 30 FPSów mimo że nawet nie widzieliśmy porządnego fragmentu rozgrywki? Forza Horizon miało 60 dopiero na XOneX, gry Bethesdy też nie widziały 30 FPSów a jednak dali (niestabilny ale jakiś) tryb 60, Assassins Creed czy Watch Dogs tak samo. Przykładów można mnożyć i tak jak napisałem jeśli ze względu na symulację świata te 30 FPSów będzie nie do przeskoczenia (mimo że RDR2 działał na gówno Jaguarze 1.6 GHz) to nie mam pytań ale jak 'problem' będzie w grafice to nie ma wytłumaczenia bo istnieje też wersja na Series S.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nawet jeśli Rockstarowi uda się dać tryb 60 FPS, to czy te 60 utrzyma się podczas sporej rozróby? Wyobrażam sobie teraz 5 gwiazdek i gracza z bazooką w centrum Vice City, przy dużym ruchu ulicznym i ogromnej ilości pieszych. To nie Forza Horizon. Wymagania są większe. W takich sytuacjach na pewno beda spadki płynności. Do tego, jeśli tryb story będzie w 60 klatlach, to online także powinno, a tu rozróby będą jeszcze większe. Moim zdaniem konsole nie dadzą rady. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie wyobrażam sobie w taką grę grać na czymkolwiek innym niż na dobrym PC.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 18 minut temu, smallv86 napisał(a):Nie wyobrażam sobie w taką grę grać na czymkolwiek innym niż na dobrym PC.on jeszcze nie wie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, smallv86 napisał(a):Nie wyobrażam sobie w taką grę grać na czymkolwiek innym niż na dobrym PC.86 w nicku zdecydowanie nie rocznik
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, MYSZa7 napisał(a):Nie wyobrażam sobie czekać kilka miesięcy na port na PC.Czekałem xx lat to poczekam jeszcze rok. Bawcie się dobrze. 5ke też ogrywałem na ps3 pierwszy raz bo nie miałem wyboru.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Lukas_AT napisał(a):Nawet jeśli Rockstarowi uda się dać tryb 60 FPS, to czy te 60 utrzyma się podczas sporej rozróby? Wyobrażam sobie teraz 5 gwiazdek i gracza z bazooką w centrum Vice City, przy dużym ruchu ulicznym i ogromnej ilości pieszych. To nie Forza Horizon. Wymagania są większe. W takich sytuacjach na pewno beda spadki płynności. Do tego, jeśli tryb story będzie w 60 klatlach, to online także powinno, a tu rozróby będą jeszcze większe. Moim zdaniem konsole nie dadzą rady.Nie obstawialbym 60fps. 30kl/s, a 60 na PC i kolejnej generacji konsol oczywiscie do kupienia ponownie ;)