Opublikowano 3 godziny temu3 godz. pierwsze news na fb xd ktoś zdziwiony, teraz chociaż można mieć pewność, że to ostateczna data
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, jimmy napisał(a):Stało się Podejrzewam, że będziemy mieć Half Life 3 przed GTA VI.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie zdziwiło mnie to, ale to jest żenujące jak cała obecna generacja konsol. Nie dość, że nie ma w co grać, pada musiałem oddać do naprawy, a odpalam ten szmelc raz na miesiąc na kilka godzin XD To jeszcze w GTA VI zagram w wieku 43 lat jak się konsola nie wykrzaczy
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czyli Warner dobrze się wstrzelił z MK 2 na maj, a i Disney ze Star Wars nie będzie się obawiać, że dzieciaki będą siedzieć w domu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Klasyczny cykl rockstara dopełniony. Mam nadzieje że już sie nauczycie jak działają ich zapowiedzi
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ludzie beda tak glodni i zmeczeni czekaniem, ze na dwa miesiace przed premiera hype wywali w kosmos.Dobrze chociaz, ze informuja teraz, a nie na przyklad w marcu, gdy juz by wszyscy odliczali do premiery. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Pewnie za chwilę trailer 3 na pocieszenie.Skoro data tak późna dla obecnej generacji, to może wrzuciliby na PC od razu xD.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak to było, rockstar planuje krótszy cykl marketingowy dlatego wypuszcza pierwszą zapowiedź 3 lata przed premierą gry? xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeżeli nie będzie można po tym czasie wejść do każdego budynku to będę zawiedziony.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Skoro data tak późna dla obecnej generacji, to może wrzuciliby na PC od razu xD.Hehe. Będą doić po kolei na każdej platformie xd GTA5 wyznaczylo droge.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Było do przewidzenia, ale osobiście obstawiałem wrzesień 2026, a tutaj prawie końcówka listopada 2026. No cóż, jeśli faktycznie już nie zmienią daty premiery to idealnie wstrzelą się kosmiczną cenówką na święta. Każdy dzieciak i nastolatek będzie prosił o GTA VI pod choinkę jeszcze w pełnej cenie bez promek, do tego ogromny hajp będzie nawet na The Game Awards jak ludzie będą świeżo po ograniu tytułu. Zabieg celowy ;)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Oby od razu wpadło na PC bez DRM ja żydowi zelnickowi nie chciałbym dać zarobić na tym piekle developerskim
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ech, szkoda... Z drugiej strony, lepiej teraz, niż np. info w kwietniu. Mam nadzieję, że to już ostateczna data premiery.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Szczerze to wywalone w to gta i obecnego rockstara, przynajmniej bedzie wiecej czasu na ogrywanie backlogu Na PC pewnie swieta 2027
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ponad 13 lat odstępu między GTA V a VI. Wszystkie części od jedynki (listopad 1997) do IV z dodatkami (2009) zrobili w mniej lat xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No nie oszukujmy się, dla wielu z nas to ostatnie GTA w życiu. Kolejne pewnie w 2080.