Opublikowano 19 maja 20241 r Chodzi o pizza wrap (nie jadłem) czy rollo kebsy bodajże od Zahir (jadlem, ujdą gdy są za dychę)?
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Otworzyli nieopodal rzapke z opcją gastro (czyli piec, nie sama mikrofala). Akurat są promki na fryty + stripsy (7.50 zl), zapieksy (wziąłem z kurczakiem, 6.50 zl), burgery (5.50 zl, wzialem opcje kibica pulled pork). To jest kurfa dobre! Burger z fajnym sosem BBQ, miesko faktycznie wyczuwalne. Zapieksa porządna, z miesem, serem i pieczarkami oraz sosem. Stripsy dobre, frytki bardzo ok, sosy fanex/heinz jak do hotdogow. Za 19 zl nazarlismy sie we dwojke, nic podobnego bym w McD/KFC nie zamówił. Zabka właśnie wyrosla na lokalnego lidera szybkiego żarcia w niedziele na spacerze.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r No te śmieciuchy mają zazwyczaj całkiem dobre i co najważniejsze, w sprawiedliwej cenie. W przeciwieństwie do sieciówek fast foodowych, które cenowo odleciały już grubo.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Ale wrapy to jest gówno niejadalne. Hot dogi dobre, reszty póki co nie jadłem. Tego burgera pewnie spróbuję.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 1 godzinę temu, _Red_ napisał(a): Otworzyli nieopodal rzapke z opcją gastro (czyli piec, nie sama mikrofala). Akurat są promki na fryty + stripsy (7.50 zl), zapieksy (wziąłem z kurczakiem, 6.50 zl), burgery (5.50 zl, wzialem opcje kibica pulled pork). To jest kurfa dobre! Burger z fajnym sosem BBQ, miesko faktycznie wyczuwalne. Zapieksa porządna, z miesem, serem i pieczarkami oraz sosem. Stripsy dobre, frytki bardzo ok, sosy fanex/heinz jak do hotdogow. Za 19 zl nazarlismy sie we dwojke, nic podobnego bym w McD/KFC nie zamówił. Zabka właśnie wyrosla na lokalnego lidera szybkiego żarcia w niedziele na spacerze. Chcialbym ci tylko przypomniec, ze w ostatniej dyskusji o umieraniu napsales, ze chcialbys byc aktywny do 90ki. Powstrzylem sie wtedy, zeby ci nie napisac, ze z twoim obzartuchowaniem daje ci 75 max, ale teraz moge might not control myself. Te ceny to chyba poki co promki? Frytki z pieca (polecam) mieli po 4zl ale chyba cena wzrosla. Zapieksa musze sprobowac bo cena az smieszna.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Yep promka, pewnie wzrosną. Tych burgerkow pull pork to bym jeszcze ojebau.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r 6 minut temu, _Red_ napisał(a): Tych burgerkow pull pork to bym jeszcze ojebau. 73.
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Te dojebane piece w Żabkach to jest game changer. Cieplutkie i chrupiące panini w promocji jedzone o 6 rano zapijane gorącą kawką z kawonamentu. Cebula się cieszy.
Opublikowano 13 czerwca 20241 r Łódeczki ze stripsami za 7,5 zł Zapiekary za szóstkę też sztos, ale trzeba uważać, bo z wierzchu umiarkowanie ciepła, a pod spodem temperatura lawy Szkoda, że nie każda żaba jest w to wyposażona i w niektórych nadal tylko jaka parówa wariacie
Opublikowano 13 czerwca 20241 r W aplikacji na szczęście można sprawdzić mapkę i odfiltrować żaby z piecami. Stripsy z łódeczkami z Pana Żaby czy gówno Bsmart z KFC? No wybór wiadomy, wariat.
Opublikowano 13 czerwca 20241 r Godzinę temu, Tokar napisał(a): Łódeczki ze stripsami za 7,5 zł Zapiekary za szóstkę też sztos, ale trzeba uważać, bo z wierzchu umiarkowanie ciepła, a pod spodem temperatura lawy Szkoda, że nie każda żaba jest w to wyposażona i w niektórych nadal tylko jaka parówa wariacie Taka maszynka kosztuje prawie 30 k PLN więc nie każdego Janusza na to stać.
Opublikowano 17 czerwca 20241 r Burger kibica- za piątaka i pisiont groszy można zjeść, ale słone to jak cholera. Przynajmniej mi się taki trafił.
Opublikowano 17 czerwca 20241 r Fajnie, że można wziąć z lodówki. Ale mojej żabce jak poprosiłem o podgrzanie burgera kibica i tego ostrego niby to oba wjebała do mikro i bułka była gorsza niż w maku w dostawie ale zawartość ok.
Opublikowano 17 czerwca 20241 r Z mikrofali chujnia bo bułka robi się wrząca i skorupowata. Tylko piekarnik
Opublikowano 2 lipca 20241 r Dzis ostatni dzien promocji na te rzeczy z pieca wiec wzialem wolowinera i kanapke kibica z szarpana wieprzowina. Powiem tak, za obecna cene ok, za regularna tak sobie. Wolowiner taka bieda chees z maca ale i tak lepszy od szarpanego, ktory przez swoj swinski smak smakuje jak tani hotdog. Z tych rzeczy co jadlem to zdecydowanie frytki, zapiekanka, wolowiner, szarpany, w tej kolejnosci. Przy promocji mozna, poza nia lepiej kupic sobie w zabce hotdoga.
Opublikowano 2 lipca 20241 r Najlepsze są bagiety z przeceny opiekane w piecu. Wchodzi to jak złoto, ciepłe i chrupiące. Dość ciekawe są też corndogi, ale w niewielu miejscach je dostanie.
Opublikowano 2 lipca 20241 r 56 minut temu, Mejm napisał(a): ktory przez swoj swinski smak W sumie nie wynika z opisu czy to zaleta czy wada.
Opublikowano 2 lipca 20241 r 3 minuty temu, _Red_ napisał(a): W sumie nie wynika z opisu czy to zaleta czy wada. Godzinę temu, Mejm napisał(a): smakuje jak tani hotdog W sensie jak tania parowa typu mom.
Opublikowano 2 lipca 20241 r Wiem no, po prostu świński smak szarpanej wieprzowiny to dla mnie zaleta xD To ten Burger Kibica, czy jeszcze coś innego szarpanego mają? Bo Kibic wchodził jak dzika świnia w trufle i to nawet gdyby był droższy niż te 5 zeta.
Opublikowano 2 lipca 20241 r Kibic. No nie dla mnie, glownie przez ten mocny swinski smak. Brakuje mi jakich przypraw ktore by to rownowazyly.
Opublikowano 25 września 202425 wrz W Żabce nowy mountain dew. Żaden import więc nie kosztuje 9zl 4,50zł przy 2, jeden 4,99zl. Info dla diabetyków- 17g cukru w 250. 34g na całą puchę.
Opublikowano 25 września 202425 wrz Cytat Zdrowa osoba dorosła może spożywać nie więcej niż 25 gramów cukru dziennie. Limit 25 g to cały dodany cukier, który spożywamy w ciągu dnia.