Skocz do zawartości

Wiedźmin 4

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Tech demo, nie gameplay.

No technicznie rzecz biorąc to "gameplay z tech demo".

• Odpowiedzi 585
  • Wyświetleń 46,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mam nadzieję, że wyrzeźbili z tego drewnianego kloca jakim była walka w trójce coś fajnego

Opublikowano
Teraz, Szermac napisał(a):

Mam nadzieję, że wyrzeźbili z tego drewnianego kloca jakim była walka w trójce coś fajnego

Jest nadzieja, że do końca roku coś z walki pokażą, zobaczymy.

Opublikowano

Kurde, jak to dobrze wygląda, teraz tylko pozostaje czekać na datę premiery. Ciekawe czy jest szansa na koniec 2026 roku. Chociaż lepiej dla nich to niech wypuszczą w 2027 jak chcą mieć goty, bo 2026 jest zarezerwowane dla GTV VI.

Opublikowano
2 minuty temu, Shankor napisał(a):

Nie ma opcji, że to chodzi w 60fps na PS5 amator. Poza tym ciekawie się zapowiada.

Cóż szkodzi obiecać, to niby supernajnowszy flagowy model na Unreal 5.6, ale muszą być uważni z obiecywaniem xD.

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Cóż szkodzi obiecać, to niby Unreal 5.6, ale muszą być uważni z obiecywaniem xD.

O to to, żeby nie popełnili tego samego błędu co przy CP2077.

Opublikowano

Chyba jesteśmy obecnie w momencie że graficznie już żadna gra nie może spowodować u mnie opadu szczęki. Bardziej chciałbym zobaczyć jak kwestia interakcji z światem bo ogrywane przeze mnie gry na UE5 nie miały wręcz żadnej.

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał(a):

Kurde, jak to dobrze wygląda, teraz tylko pozostaje czekać na datę premiery. Ciekawe czy jest szansa na koniec 2026 roku. Chociaż lepiej dla nich to niech wypuszczą w 2027 jak chcą mieć goty, bo 2026 jest zarezerwowane dla GTV VI.

Żadne GTA nigdy nie było uniwersalnym GOTY xD.

Opublikowano

Ale przy VI może się to zmienić. To jest gra dekady, marketing będzie grzany do czerwoności i to za darmo, bo Rockstar nie musi, sami ludzie to zrobią.

Szkoda, że filmik jest w FHD, bo wygląda jak gówno, jak ktoś ma 4K to niech podrzuci później.

Opublikowano
13 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

No technicznie rzecz biorąc to "gameplay z tech demo".

Tak, pewnie coś w stylu pokazów z UE5. Wiesiek 3 też wyglądał naprawdę potężnie na zapowiedziach, a wyszło jak wyszło. CDPR, jak babie, ufać nie należy.

Opublikowano

Demko wygląda super, ale wy serio chcecie się nabrać na bajdurzenie redów po cyberpunku i wiedźminie 3 w kwestii technikaliów? Gracze? Hehs )

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Demko wygląda super, ale wy serio chcecie się nabrać na bajdurzenie redów po cyberpunku i wiedźminie 3 w kwestii technikaliów? Gracze? Hehs )

W sensie że co? Ze wiesiek tak będzie wyglądać i chodzić na obecnych konsolach? No nie będzie, ja zmienię kartę w złomie dla tej gry.

Opublikowano

W sumie napisali, że gra chodzi niby na bazowym ps5, ale ciekawi mnie jak im się udało przy takich detalach uciągnąć 60 klatek.

Trzeba czekać na analizę DF jak wezmą na tapet filmik.

Opublikowano
6 minut temu, Faka napisał(a):

Ale przy VI może się to zmienić. To jest gra dekady, marketing będzie grzany do czerwoności i to za darmo, bo Rockstar nie musi, sami ludzie to zrobią.

Szkoda, że filmik jest w FHD, bo wygląda jak gówno, jak ktoś ma 4K to niech podrzuci później.

Teraz, Faka napisał(a):

W sumie napisali, że gra chodzi niby na bazowym ps5, ale ciekawi mnie jak im się udało przy takich detalach uciągnąć 60 klatek.

Są gry które działają na konsolach na UE5 w 60 fps. Nie podali info o rozdziałce, pewnie 640p z jakimś PSSR będzie. Oczywiście to jeszcze długa droga przed nimi.

No ale jak już raz podali info o 60 fps na bazowych konsolach to już ucięcie tego ficzera nie zostanie im wybaczone xD.

Opublikowano

Świetnie to wygląda choć nie jakoś wybitnie, oczami nostalgii miejscami tak wspominam Wieśka3 xddd

Najważniejsze by walka dowiozła, o resztę jestem spokojny

Opublikowano
26 minut temu, Shankor napisał(a):

Nie ma opcji, że to chodzi w 60fps na PS5 amator. Poza tym ciekawie się zapowiada.

Na lajcie da się z dynamiczną rozdzielczością to zrobić (patrz fox engine).

Walki nie pokazali tzn, że jest to mocny priorytet aktualnie w produkcji.

Wygląda to dobrze, ciekawe czy podniosą poprzeczkę jeszcze bardziej od trójki, która questy to miała najlepsze w historii gejmingu.

Opublikowano

Wiadomo, że bardziej takie trochę tech demo połączone być może z jakimś tam gameplayem ale jako fan trojeczki czekam z niecierpliwością. Na koniec materiału gdy wleciała muzyka i ten rzut na krajobraz to ciary. Ale że na ps5 miałoby być w 60fpsach.. no jakoś nie wierzę, jednak fakt że gra powstaje na ps5 daje nadzieję że premiera będzie w obrębie 2 lat.

No i Ciri wygląda fajnie już na tych materiałach.

Edytowane przez Qbon

Opublikowano
1 minutę temu, Qbon napisał(a):

Wiadomo, że bardziej takie trochę tech demo połączone być może z jakimś tam gameplayem ale jako fan trojeczki czekam z niecierpliwością. Na koniec materiału gdy wleciała muzyka i ten rzut na krajobraz to ciary. Ale że na ps5 miałoby być w 60fpsach.. no jakoś nie wierzę, jednak fakt że gra powstaje na ps5 daje nadzieję że premiera będzie w obrębie 2 lat.

No i Ciri wygląda fajnie już na tych materiałach.

Właśnie Cirilla trochę poszła pod skalpel, teraz buźka jak u czadowego Milfa.

Opublikowano
22 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Właśnie Cirilla trochę poszła pod skalpel, teraz buźka jak u czadowego Milfa.

Analogiczna sytuacja byla z W3 gdzie twarz Geralta była na pierwszym zwiastunie inna niż na późniejszych materiałach no i finalnie samej grze.

2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Ludzie. Niech to dadzą na 2028 i odetną się od ps5 i xsx, bo będzie katastrofa.

No właśnie może być podobnie jak z Cyberpunkiem, którego pchali na PS4 a prawda jest taka, że ta gra nigdy nie powinna wyjść na tamtą generację konsol. Co było po premierze dobrze wiemy.

Opublikowano

Ja to bym chciał tylko, żeby dialogi były chociaż w 80% tak dobre, jak w części trzeciej, żeby trolle dalej miały tak ważne zadania, jak pilnowanie łodzi i żeby talar chociaż raz zjebał za coś Ciri(nawet nie pamiętam, czy on umarł w trójce).

Ale najbardziej to mi się marzy, chociaż wiem, że to nierealne, ale kuźwa takie końskie radio. Jedziesz sobie Ciri po bagnach, a tu się włącza jakaś audycja z Oxenfurtu, jakieś chłop pozna babę, abo zwykła potupajka karczmienna. Czemu kuźwa w wiedziminie nie mieli radia?

Opublikowano

I to wygląda na normalnie osiągalny poziom w porównaniu do grafiki z wcześniejszego "Cinematic pre-rendered trailer in UE5" którą niektórzy chcieli zobaczyć w zwykłym gameplayu. Jakość z prezentacji na konsolach to raczej 1080p/30 FPS, 60 FPS to pewnie z downgoardem a że nie wiadomo kiedy premiera to może być crossgen i dla niektórych powód do inwestycji w PC/PS6/XSX2.

Opublikowano
44 minuty temu, oFi napisał(a):

Na lajcie da się z dynamiczną rozdzielczością to zrobić (patrz fox engine).

To żeś dał przykład. Aktualnie to tylko Decima ma start do tego co widzieliśmy, bo ale to było pisane pod architekturę PS. UE5 ma swoje problemy, zobaczymy czy ogarną 60 fps. Patrząc na historię ich gierek - wątpię.