Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Diablo Immortal

Featured Replies

Opublikowano

Pobieram na Androidzie. Podobno można już grać.

• Odpowiedzi 210
  • Wyświetleń 22,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Często mozna sciagnac apke z innego zrodla, zainstalowac na telefonie i gra smiga, mimo, ze teoretycznie nie spelnia wymagan. sprawdz sobie, legitna strona, uzywam od lat https://apkpure.com/pl

• czyli jak każde diablo

• Proponuje wybrac jeden server i omijac polaczkowo, bo w grach f2p to piekło     https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/mozna-juz-sciagac-diablo-immortal-mamy-polskie-serwery

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał:

Nienawidzę was, ja nawet nie widzę tej gry w Google Play :sapek:

jak nie widzisz gry, to znaczy, że telefon nie spełnia wymagan

Opublikowano

Wiem, wiem. Google Play u mnie zachowuje się jakby tej aplikacji nigdy nie było w zasobach sklepu. Powinni jasno wyraźnie napisać coś w stylu ,,twoje urządzenie nie spełnia wymagań'' i już by było lepiej. A oni udają, że tego po prostu nie ma xd

Opublikowano
  • Autor

Często mozna sciagnac apke z innego zrodla, zainstalowac na telefonie i gra smiga, mimo, ze teoretycznie nie spelnia wymagan.

12 minut temu, Krzysztof93 napisał:

Wiem, wiem. Google Play u mnie zachowuje się jakby tej aplikacji nigdy nie było w zasobach sklepu. Powinni jasno wyraźnie napisać coś w stylu ,,twoje urządzenie nie spełnia wymagań'' i już by było lepiej. A oni udają, że tego po prostu nie ma xd

sprawdz sobie, legitna strona, uzywam od lat https://apkpure.com/pl/diablo-immortal/com.blizzard.diablo.immortal

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, grzybiarz napisał:

instaluję, ciekawe czy jest crossplay między android/ios.

jest, tak samo z pc cross play i save

Opublikowano

Jak tam u was z wydajnością? Na Mi 10t Pro póki co średnio, ale może to efekt pobierania danych w tle.

Opublikowano
  • Autor

10 minut pogralem, bo mam dzis zapierdol w robocie, ale spadki jakies byly przy wiekszej ilosci mobow i szkieletach.

Opublikowano

To juz? :obama:

SCIAGAM

Opublikowano
23 minuty temu, Shen napisał:

Często mozna sciagnac apke z innego zrodla, zainstalowac na telefonie i gra smiga, mimo, ze teoretycznie nie spelnia wymagan.

sprawdz sobie, legitna strona, uzywam od lat https://apkpure.com/pl/diablo-immortal/com.blizzard.diablo.immortal

Dziękuje Ci Shen-San wiedziałem, że animu ludzie to w głębi serca dobre chłopaki :wub:

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał:

Dziękuje Ci Shen-San wiedziałem, że animu ludzie to w głębi serca dobre chłopaki :wub:

Zawsze pomoge

Opublikowano

Ok, dopiero po pokonaniu tutorialu mogłem zajrzeć do menu i przestawić grę na 60 fps. Od razu lepiej. :)

Opublikowano

Mam nadzieje, ze pay 2 win, zaraz sie skoksuje :daddy:

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Dave Czezky napisał:

Mam nadzieje, ze pay 2 win, zaraz sie skoksuje :daddy:

pay2win jak cholera, szczegolnie jak pvp chcesz grac. Zapraszam na serwer blood rose.

Opublikowano

DaveCzezky#2438

Opublikowano

Instaluje, po jakiś 4k godzinach w D3 pora na nowe doznania :banderas:

Opublikowano

Barzo przyjemny początek. Mój telefon w miare daje rade a mam Mi Lite 10. Zobaczymy czy da się singlową kampanię przejśc bez płacenia.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, pawelgr5 napisał:

Barzo przyjemny początek. Mój telefon w miare daje rade a mam Mi Lite 10. Zobaczymy czy da się singlową kampanię przejśc bez płacenia.

z tego co ogladalem, to pvp jest p2w, a tego nigdy nie lubilem w diablo. Pve mozna spokojnie grac bez wydawania