June 4, 20223 yr Author 33 minuty temu, p3r3z napisał: utraciłem cały progress i postać. miał tak ktoś? z czym to jest związane? to już 2 raz nie wiem jak to ogarnąć Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka a masz gre podpięta pod konto battlenet?
June 4, 20223 yr To może na temat: czy tylko mnie wkurwia kamera tak blisko postaci? Przecież to jest spierdolone Rozumiem, sa ograniczenia, ale sa tez urzadzenia o różnej mocy, a gra i tak jest p2w.
June 4, 20223 yr Mnie drażni, że na S22 muszę wybierać między 60fps a wysoką rozdziałką. Nie wiem na jakim sprzęcie można i to i to. Chyba, że nie ma fonach.
June 5, 20223 yr Gierka odinstalowana i wam moi drodzy polecam to samo. Nie dosc ze sama w sobie jest gownem, a juz szczegolnie dla mnie bedac graczem D2, to samo model tych platnosci powoduje ze jakiekolwiek wspieranie tego gowna jest niemoralne i zle
June 5, 20223 yr Tez bym tak zrobił, ale ten gameplay wciąga. Dobiję do end game’u i dalej się zobaczy.
June 5, 20223 yr Author 51 level, story nadal nie skonczylem. Szczeliny idealne na szybka partyjke, zajmuja tylko pare minut. Chce dzis dobic 55 i odblokowac piekło Świetna gra
June 5, 20223 yr Kto wie może będzie w przyszłości. Na YT jeden typek gra na androidowej wersji na przerobionej i działa całkiem przyzwoicie o ile to nie fejczur.
June 5, 20223 yr Na steam decku też działa wersja androidowa i to z obsługą pada. Oczywiście działa też pecetowa. Wspaniale mieć wybór.
June 5, 20223 yr Podstawowy atak się zbugował, wielu graczy zgłasza z tym problem, czasami ataki są przerywane, grać się da ale głównie skillami
June 6, 20223 yr Gra ktoś na Steamdecku? Z tego filmiku wynika, że jest tragedia, na medium 40Hz mode spadki do 25 fps a na low nie trzyma 60 Trzeba czekać na wersję na Switcha
June 7, 20223 yr Gram na decku ale dopiero 32lvl mam w sumie to nie zwróciłem uwagi ile fps ale na bank w miastach dropi. No i w handheld niegrywalne bo nie widzi pada i nawet jak się wgra profil pad steam to trzeba by mieć 3 ręce żeby ogarnąć tracking skilla.
June 7, 20223 yr 10 lat albo 110.000 $ żeby wymaksować postać? Aged goood. Edited June 7, 20223 yr by smallv86
June 7, 20223 yr Author Jest sukces https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/diablo-immortal-jest-najpopularniejsza-gra-w-ponad-40-krajach
June 8, 20223 yr Nowa gra znanej marki i do tego za darmo, normalnie szok, nikt się nie spodziewał takiej popularności. Ciekawe tylko jak długo, podejrzewam że jak większość graczy dobije do endgame'u i odbije się od paywalla wracając do szarpania w D2 / czekania na D4, a na placu boju zostaną tylko bananowe dzieciaki, to szybko słuch o tym hazardowym potworku zaginie. Edited June 8, 20223 yr by Josh
June 8, 20223 yr Szok jest taki że jakby blizzard zmniejszył ilość mikrotransakcji i powiedzmy skupili się na zarabianiu głównie w postaci ubioru postaci/battle pass to blizz mocno by odkupił się w oczach graczy bo gra sama w sobie jest świetna i tylko te mikrotransakcje psują jej wizerunek.
June 8, 20223 yr Ciężko nie cisnąć beki z Blizzarda, jak po tylu latach wtop i obiecanek poprawy wypuszczają tytuł, którego założeniem jest wyciąganie hajsu od graczy komórkowych XD zamiast skupić się na pełnoprawnym sequelu bez mikropłatności i innego bullshitu. Była szansa na poprawę wizerunku, ale po co, jak lepiej golić frajerów i casuali. A wszystkie gadki o słuchaniu fanów serii i całego community to już zwykły marketingowy bełkot. Niestety moje nadzieje względem D4 są coraz mniejsze patrząc co ta firma robi. Ale w sumie czemu mają tak nie robić, jak nawet "prawdziwi gracze" nie widzą problemu w mikrotransakcjach bo przeciez można popykać za darmo na sraczu
June 8, 20223 yr Dostają grę z zawartością na 10 lat grania za darmo i narzekają... Zawistnicy i zwierzęta!