June 18, 20223 yr Normalne pada podłączacie i diablo cymes jak wam dotyk przeszkadza. Również giercuje casualowo. Dopiero lv 30 ale te wszystkie dialogi, potwory i lokacje zrobione w duszą. Siedziały chinczyki i dziobały te tekstury by wyglądały fantastycznie na tel. Animacje również
June 18, 20223 yr 5 godzin temu, oFi napisał: Normalne pada podłączacie i diablo cymes jak wam dotyk przeszkadza. Podobno skopano po całości sterowanie padem, ale to tak, że dosłownie nie da się tak grać.
June 18, 20223 yr Gram na padzie i jest normalnie, jakieś banialuki piszą po internetach. A i pochwalić należy @Dave Czezky za szybkie wysłanie uchwytu, jednego dnia kupione, a już następnego dnia w paczkomacie było Cały karnet bojowy zrobiony, 28 lvl paragon i praktycznie wsio w tej grze już zrobione jest XD
June 20, 20223 yr Zainstalowałem, pograłem. Od razu, żeby było z głowy: gra wygląda fantastycznie, a gra się po prostu super. Miałem sprawdzić, pyknąć 15 minut i wywalić. Skończyło się na 3 godzinach. Miejscówki, klimat, oprawa, a przede wszystkim grywalność - miazga. To po prostu Diablo i tyle. A jednak grę już wywaliłem. Dlaczego? Otóż to co w grze najlepsze, czyli rozwijanie postaci, ulepszanie i gonienie coraz ciekawszym ekwipunkiem jest za paywallem. I chociaż, jak pisałem, gra się super, to świadomość, że natrafię w końcu na moment w którym albo wyłożę sporą kasę, albo zakończę przygodę sprawia, że wolę zakończyć ją już teraz. Bo w Immortal gra się równie dobrzeco w Diablo 2 czy 3 na Switchu (co jest niesamowite), a w tych dwóch tytułach nic mnie nie ogranicza i nie domaga się opłat. Szkoda, zapłaciłbym za przenośne Diablo pełną cenę 60$ (czemu nie, to pełna gra) gdybym mógł potem grać bez stresu i tego głosiki mówiącego o 100.000$ albo 10 latach grindu. Tyle chociaż, że spokojny jestem o Diablo 4. W sensie o klimat i grywalność. Bo monetyzacją może jeszcze Blizzard zaskoczyć Edited June 20, 20223 yr by Homelander
July 3, 20222 yr Dobiłem 60lvl , fabuła skonczona i chyba to moment w którym odpuszcze dalszą zabawe. Odpalanie raz na jakiś czas na telefonie daje zabawe ale ogrywanie tego na PC to tragedia.
July 3, 20222 yr Bo po 60 to jest endgame, paragony wbijasz, przeskakujesz powoli poziomy piekła, zdobywając lepszy sprzęt i tyle. Obecnie mam 57 paragon i robię P2.
July 3, 20222 yr Tak wiem grałem w Diablo 3 dość sporo tylko że tam nie było modelu P2W więc farmienie sprzętu miało sens tutaj bez płatnych emblematów raczej go nie widze
July 3, 20222 yr Ja mam cały gear w legendach + zielony zestaw bez emblematów. To normalnie leci, słabo, ale leci z potworów, z podziemi i ze szczeliny.
October 30, 20222 yr Właśnie zainstalowałem i... przepadłem. Jest zajawka jak za małolata. Od daaaawna w nic nie gram poza szybkimi gierkami na telefon a tu jest szansa, że przepadnę na dłużej.
December 12, 20222 yr On 10/30/2022 at 2:22 PM, Adam GlapJńskJ said: Właśnie zainstalowałem i... przepadłem. Jest zajawka jak za małolata. Od daaaawna w nic nie gram poza szybkimi gierkami na telefon a tu jest szansa, że przepadnę na dłużej. I jak, nadal grasz? Bo mnie kusi żeby zainstalować ponownie i skończyć chociażby fabułę przed Diablo 4