Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Warhammer 40K: Rogue Trader

Featured Replies

Opublikowano
32 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Jakieś potwierdzenie? Nie ma info na community.

Tez nie mogę znaleźć a było na bank, ze po ukończeniu całości, spolszczenie bedzie oficjalne zarówno na pc jak i na konsolach. Potwierdzili tez, ze sa dogadani w tej kwestii z owlcat

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 20,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O tak, zacząłem kilka miesięcy temu. Mam dziwną relację z tą grą, bo mi się niesamowicie podoba, a jednocześnie co chwilę ją odkładam na kilka tygodni i gram w inne gry. Jakoś ciężko mi do niej wracać

• Gra jest przekozacka, ciągle nowe mechaniki wpadają w akcie 2, każdy quest jest co najmniej dobry, ten z opuszczonym stakiem jakiś sidequest nic nie znaczący rulez, jakaś planeta, eksploracja kosmosu

• Ehh szkoda, że muszę tutaj pisać sam ze sobą, bo gra jest obecnie prawie na poziomie Baldura 3.   Ogrywam naprzemiennie ze Stalkerem i nie mogę się nadziwić, jakie to jest dobre cRPG, poziom

Opublikowano

Tak, mają doscorda i tam można sledzic prace.

Kampania 100%

Void shadows 100%

Lex imperialis 83,7%

The infinite muzeum 1%

Na kompie mozna juz grac po polsku.

Opublikowano

Tak, patrząc na tempo tłumaczenia do konca roku powinniśmy sie doczekać. Obstawiam, ze na konsolach ukaże sie jak Owlcat oficjalnie zakończy wsparcie gry.

Edytowane przez Legrad

Opublikowano
Godzinę temu, Bielik napisał(a):

To znaczy, że ze wszystkie dodatki do gry już wyszły i czekamy tylko na postępy w pracach nad Polską wersja?

Nie, do września ma pojawić się kolejny dodatek "Procesja Przeklętych".

Opublikowano
6 godzin temu, Shankor napisał(a):

Nie, do września ma pojawić się kolejny dodatek "Procesja Przeklętych".

To nadal nie mam co zaczynać gry :D Jeszcze jakby to były dodatki odpalane z menu jak do Wiedźmina... Oczywiście każde DLC oznacza, że wprowadzane są nowe bugi do podstawki i potem trzeba czekać aż to naprawią.

Opublikowano
Godzinę temu, DarkStar napisał(a):

To nadal nie mam co zaczynać gry :D Jeszcze jakby to były dodatki odpalane z menu jak do Wiedźmina... Oczywiście każde DLC oznacza, że wprowadzane są nowe bugi do podstawki i potem trzeba czekać aż to naprawią.

Oj tak, pamiętam jak ogrywałem, gdy wyszło jakieś DLC i pomijając bugi pomniejszej rangi, które zaczęły się mnożyć, to nagle w jednej walce fabularnej musiałem zostawić odpaloną grę na X czasu, bo przeciwnicy "wykonywali" kilkadziesiąt tur pod rząd w ramach których po prostu stali w miejscu. Ciut się wtedy zdenerwowałem.

Opublikowano

Owlcat ma nieźle najebane w głowie z tymi DLC. Strach wchodzić na Steam na ich stare gry, bo okazuje się, że znamy tylko 50% gry xD.

4 godziny temu, DarkStar napisał(a):

To byłby goat ficzer w ich grach, trzebaby im podsunąć pomysł @GSPdibbler napisz im na Discordzie jak tam jesteś :D.

Opublikowano

No to jest ich model biznesowy i zapewne dobrze im się to sprawdza. Gry robią solidne (dla mnie osobiście odrobinę zbyt przekombinowane) i na dobrych fundamentach klepią dodatki. A zaraz wychodzi kolejna część.