Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 minutes ago, wojtas011 said:Ale im te zakupy Bethesdy i Acti uratowały dupę, bo MGS dosłownie miało dwie gry AAA w okresie od premiery series x do teraz.Forze Horizon 5 i co?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. a zapomniałem o tym gównieno to 3, tyle wysrało na premiere ps5 wyśmiewane sony bez gier Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez wojtas011
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, wojtas011 napisał(a):a zapomniałem o tym gównieno to 3, tyle wysrało na premiere ps5 wyśmiewane sony bez gierDwa razy tyle gier kupili przez te lata, ostatnie AAA Sony stworzyło pod koniec 2023. Reszta to podkupione multiplatformy i AA.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Microsoft podkupił Bethesde i Activision bo by miała 3 gry na series x przez 6 lat, ale tylko złe sony nie może sobie zapłacić komuś za czasową wyłączność, jak coś na początku tej generacji MS też płacił za takie exy, tylko zazwyczaj to były gówna jak High on Life, STALKER 2 czy Atomic Heart, ale to już nie moja wina
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, wojtas011 napisał(a):Microsoft podkupił Bethesde i Activision bo by miała 3 gry na series x przez 6 lat, ale tylko złe sony nie może sobie zapłacić komuś za czasową wyłączność, jak coś na początku tej generacji MS też płacił za takie exy, tylko zazwyczaj to były gówna jak High on Life, STALKER 2 czy Atomic Heart, ale to już nie moja winaKażdy orze jak może, ale przyznam, że niesamowicie śmiesznie (nie zabawnie) czyta się Twoje stękania, że bez gier Bethesdy i ABK MS nic by nie miał (czyli de facto wewnętrzne studia MS), ale jak już na tym opiera od kilku lat całą swoją tożsamość Sony to już dobrze chłopaki robią jest wszystko w porządku.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. XDDDDDDD Ty czytasz czasami co napiszesz, pamiętając swoje poprzednie posty przy tym?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Czyli wyścigi sprzed prawie 5 lat dostępne u konkurencji, kolejne wyścigi, których wyniki spowodowały wyjebkę studia. I strzelanka, która wybitną serię zdegradowała do 3 ligi. Wybitne osiągnięcia
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Z resztą w ogóle powoływanie się na argument gier AAA xD Psychonauts 2, Returnal, Clair Obscure to jedne z wielu gier które pokazały w jakiej stagnacji jest rynek AAA, więc chuj mnie w sumie obchodzi ile gier AAA stworzyło Sony skoro na Spiderolmana 2, Horizona FW czy Ragnaroka bym się nawet nie wysral, a co dopiero odpalał je po raz kolejny.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Każdy orze jak może, ale przyznam, że niesamowicie śmiesznie (nie zabawnie) czyta się Twoje stękania, że bez gier Bethesdy i ABK MS nic by nie miał (czyli de facto wewnętrzne studia MS), ale jak już na tym opiera od kilku lat całą swoją tożsamość Sony to już dobrze chłopaki robią jest wszystko w porządku.No zobaczymy jak już nie będzie można wydawać gier od Bety i Acti których develpoment rozpoczął się przed przejęciem przez kata, pewnie jakies cody jeszcze zostały i TES 6
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 6 minutes ago, Paolo de Vesir said:Z resztą w ogóle powoływanie się na argument gier AAA xD Psychonauts 2, Returnal, Clair Obscure to jedne z wielu gier które pokazały w jakiej stagnacji jest rynek AAA, więc chuj mnie w sumie obchodzi ile gier AAA stworzyło Sony skoro na Spiderolmana 2, Horizona FW czy Ragnaroka bym się nawet nie wysral, a co dopiero odpalał je po raz kolejny.No wiadomo, mając tak wybitne pozycje 1st party jak Awoved czy Redfall nie ma sensu odpalać Ragnaroka albo Astro Bota
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ależ bym przypierdolił kurwa ogłuszacza za tego Spider-Mana 2 i Horizona zestawianego na równi z Ragnarokiem. Ragnarok był zajebisty nie genialny, nie cudowny ale po prostu zajebisty
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. A z gier Activision i Bethesdy to co było takie niesamowite? Hi Fi Rush świetny i do piachu. Indiana świetny i najszybciej na Plejke. Reszta co najwyżej bardzo dobra, ale ogólnie jako całość grom MS bardzo często czegoś brakuje. Rozjebała mnie premiera tegorocznego Dooma, bardzo dobry shooter. Ale ani przed premierą nie dało się odczuć jakiejś niesamowitej podjarki, a po premierze? Dziś już nikt nie pamięta ;)Gry od Sony są jakie są ale w prawie każdym przypadku są technicznie dopieszczone.Zresztą kierwa Wezyr, chcesz studium hipokryzji? Przesluchaj sobie wywiady Spencera. Tylko 4 gry, nie zmienia to naszej strategii ekskluzywnośći, no red lines, ekskluzywność to nie nasza droga, kochamy konsolowych graczy, ale przeniesiemy ich na windowsa, grałem w Perfect Dark (xdd), Rare pracuje nad Everwild niedługo coś od nich zobaczymy, business is healthy jak nigdy, musimy zwolnić tysiące ludzi ale nasze portfolio pozostaje niesamowite a marka jest silna jak nigdy. Do tego lubisz zbierać płyty? Kolekcjonowales kilka generacji? No to już nie będziesz zbierał bo nie wydajemy fizyków. Ot tak w środku generacji.Lubisz Gamepassa? Pewnie że tak, dlatego na konsoli zapłacisz najwięcej.Weź otwórz oczy, ta firma to burdel
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):Ale ani przed premierą nie dało się odczuć jakiejś niesamowitej podjarki, a po premierze? Dziś już nikt nie pamięta ;)OK, a jak było po premierze Spidermana2? Albo Horizona? Ratcheta? Przecież to co zarzucasz Xboxowi (gry “tylko” bardzo dobre XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) to jest dosłownie chleb powszedni konsol.Tak się przerzucamy co to Sony robi, a jak nie robi tego MS - co WYBITNEGO tej generacji stworzyło Sony? Nie podkupiło aby nie wyszło na Xboxa, nie zleciło2nd party. Co stworzyło WYBITNEGO samo 1st party Sony?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Zabawne jest to, że z tego co kojarzę to Paolo ukończył Ragnaroka i SM2 ale nowego Dooma nie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Xbox w tej generacji ma lepszy abonament i lepiej wykonaną konsolę ale cała reszta to chujnia z grzybnią i nie ma co się kłócić.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie odnawiałem GamePassa będąc w ciągłych rozjazdach przez ostatnie dwa miesiące. Więcej czasu mam teraz na handheldy niż siedzenie przy stacjonarce.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Tak się przerzucamy co to Sony robi, a jak nie robi tego MS - co WYBITNEGO tej generacji stworzyło Sony?MLB 19: The Show2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Nie odnawiałem GamePassa będąc w ciągłych rozjazdach przez ostatnie dwa miesiące. Więcej czasu mam teraz na handheldy niż siedzenie przy stacjonarce.a to nie od tego jest XBOX PLAY ANYWHERE, żeby grać wszędzie w rozjazdach?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 3 minutes ago, Paolo de Vesir said:Nie odnawiałem GamePassa będąc w ciągłych rozjazdach przez ostatnie dwa miesiące. Więcej czasu mam teraz na handheldy niż siedzenie przy stacjonarce.No to kupujesz Legiona albo ROG i jazda z Gamepassem mobilnie!
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Panowie dzięki za rady, ale naprawdę przeczekam jeszcze ten tydzień czy dwa i ogram na XSX za kilka dyszek zamiast ogrywać na Legionie za 2.5 kafla.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 7 minutes ago, Paolo de Vesir said:Panowie dzięki za rady, ale naprawdę przeczekam jeszcze ten tydzień czy dwa i ogram na XSX za kilka dyszek zamiast ogrywać na Legionie za 2.5 kafla. No w tym tempie zmian w Microsofcie to raczej bym nie czekał, cholera wie co będzie za 2 godziny, a co dopiero za 2 tygodnie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Sonka - prawie pełna oferta gier od MS na premierę + gry czasowe podkupione czy jakieś tam w tym roku DS2 i Baba Yotei gdzie w to drugie w ekosystemie xbox to zagrają może na hh xbox pc steam jak nie skasują za 5lat. Xbox - gamepass + wiadomo sonka zła PODKUPUJOM GRY jak wukong czy SH2 a potem te gry wyjdą to przecież i tak w nie nie zagrają bo no gamepass no play xbox super sprzęcik do ogrywania głównie jak się zachce kolekcji gier z poprzednich generacji kupionych w Turcji czy z innej enebyPS5+switch2 = zestaw gracza kompletnego
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja pierdole, kto wypuścił paolo z oddziału z taką psychozą Schizofrenia strasznie przykra choroba.