Opublikowano 22 września 202422 wrz 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Jakiś tam zarobek z tego jest dla Sony ale pewnie zakładali tendencję wzrostową i ogólnie lepsze wyniki. Ciekawe kiedy skalkulują że w zalewie gier, wydawanie dwuletniego tytułu już wrażenia nie robi i może lepiej wykorzystać peak hajpu puszczając Day One PC Wtedy zabiją sprzedaż swojego sprzętu, broń obosieczna :).
Opublikowano 22 września 202422 wrz 2 minutes ago, drozdu7 said: Jakiś tam zarobek z tego jest dla Sony ale pewnie zakładali tendencję wzrostową i ogólnie lepsze wyniki. Ciekawe kiedy skalkulują że w zalewie gier, wydawanie dwuletniego tytułu już wrażenia nie robi i może lepiej wykorzystać peak hajpu puszczając Day One PC z tych leakow wyglada ze w 2026 beda day one na pc ale zobaczymy ile w tym prawdy 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Wtedy zabiją sprzedaż swojego sprzętu, broń obosieczna :). mozecie sie zdecydowac? PC nikogo czy nagle by to zabilo sprzedaz sprzetu?
Opublikowano 22 września 202422 wrz 4 minuty temu, Ryuk napisał(a): z tych leakow wyglada ze w 2026 beda day one na pc ale zobaczymy ile w tym prawdy mozecie sie zdecydowac? PC nikogo czy nagle by to zabilo sprzedaz sprzetu? Przecież day1, a day 720 to różnica. Oczywiście, że na PC by ludzie kupili day1, nawet Ci co mają konsole i mocarny PC. Czy to się Sony opłaci to bym powiedział, że nie wiedzą i będą musieli potestowac, ale jak już pociągną za wajchę to konsole poumierają szybko.
Opublikowano 22 września 202422 wrz Osobiscie nie mam zamiaru kupowac Ps6 nawet gdyby gry nie wyszly day one. Jest tyle gier teraz ze gierki sony moga poczekac na port
Opublikowano 22 września 202422 wrz 9 minut temu, Ryuk napisał(a): Osobiscie nie mam zamiaru kupowac Ps6 nawet gdyby gry nie wyszly day one. Jest tyle gier teraz ze gierki sony moga poczekac na port Ja bym nie chciał gier first party Nintendo i Sony day1 na Steam, wszystko by było bardziej monotonne, świat growy bez konsol to byłaby niezła kaszana, pierdole takie coś, nie ma to jak szarak i pstryk pod TV i co roku kilka nowych sprzętów, a tak to co bedzie zmieniać karty graficzne i suwaki z DLSS + jakieś różne gamepady? A po co to komu, a dlaczego?
Opublikowano 22 września 202422 wrz 6 minutes ago, KrYcHu_89 said: Ja bym nie chciał gier first party Nintendo i Sony day1 na Steam, wszystko by było bardziej monotonne, świat growy bez konsol to byłaby niezła kaszana, pierdole takie coś, nie ma to jak szarak i pstryk pod TV i co roku kilka nowych sprzętów, a tak to co bedzie zmieniać karty graficzne i suwaki z DLSS + jakieś różne gamepady? A po co to komu, a dlaczego? Nikt cie nie zmusza grac na pc zmiany kart graficznych? ja gralem na 1060 do 2023 xD
Opublikowano 22 września 202422 wrz 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ja bym nie chciał gier first party Nintendo i Sony day1 na Steam, wszystko by było bardziej monotonne, świat growy bez konsol to byłaby niezła kaszana, pierdole takie coś, nie ma to jak szarak i pstryk pod TV i co roku kilka nowych sprzętów, a tak to co bedzie zmieniać karty graficzne i suwaki z DLSS + jakieś różne gamepady? A po co to komu, a dlaczego? Przecież dalej masz osoby nieogarniające PC czy mniej wymagające od strony technicznej. Dla takich idealnie kupić pudło pod TV. Konsole będą się sprzedawać tak jak do tej pory, sprzedaż gier jedynie może spaść ale to tylko jeśli chodzi o exy. A gry od Sonki będą day one czy wam to się podoba czy nie. Jak widać te ich hity nie sprzedają się zbyt dobrze bez medialnej kampanii a sami gracze nie rzucają się na to jakoś specjalnie. Więc siłą rzeczy lepiej robić jedną kampanię reklamową a porządnie.
Opublikowano 22 września 202422 wrz 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wtedy zabiją sprzedaż swojego sprzętu, broń obosieczna :). Tak, nagle wszystkie konsolowe melepety potrafiące jedynie wcisnąć play, porzucą konsole i kupią PC Edytowane 22 września 202422 wrz przez SnoD
Opublikowano 22 września 202422 wrz Just now, SnoD said: Tak, nagle wszystkie konsolowe melepety potrafiące jedynie wcisnąć play, nagle porzucą konsole i kupią PC Taki Medrek ktory nie potrafil zainstalowac spotify na windows na bank bedzie lecial po pc
Opublikowano 22 września 202422 wrz Ale to jest właśnie ta klaperska perspektywa. Bez exów Sonka traci sens, nie będzie niczego i wszystko zginie. Ja uwielbiam grać na Xboxie pomimo że nie ma na nim żadnych exów. Powiem więcej, myślę już o nowym. A klapki to mam wrażenie że bez exów to już by na sonce nie grali
Opublikowano 22 września 202422 wrz 9 godzin temu, SnoD napisał(a): Tak, nagle wszystkie konsolowe melepety potrafiące jedynie wcisnąć play, porzucą konsole i kupią PC Dobrze, że ktoś nazywa rzeczy po imieniu. Konsole się będą sprzedawać bo imbecyli i ludzi ułomnych jest w społeczeństwie cała masa.
Opublikowano 23 września 202423 wrz Śmiechy śmiechami z Sonki, ale jak w tym tygodniu pierdolną z grubej rury to xbox spowrotem na chleb zacznie mówić bep.
Opublikowano 23 września 202423 wrz Może demko re9 będzie time exem jak to re8? Ale to sony dba o tych zagrajmerów!
Opublikowano 23 września 202423 wrz Według przecieków na SoP będzie zapowiedź gry Housemarque. źródło? śniło mi się
Opublikowano 23 września 202423 wrz 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Według przecieków na SoP będzie zapowiedź gry Housemarque. źródło? śniło mi się Dałeś mi najwspanialsze pół sekundy życia w tym roku, dziękuję.
Opublikowano 23 września 202423 wrz 7 minut temu, Rtooj napisał(a): Dałeś mi najwspanialsze pół sekundy życia w tym roku, dziękuję. Cośtam robili zmiany na Reddicie ostatnio przenosząc kanały Returnala gdzieś niżej i jakieś zmiany nazw, być może to pod jakąś zapowiedź (może jakaś mniejsza gra?), ale nic pewnego. Z ostatnich info to: - RE9 (z demo?) - remastery wszystkiego... Horizon, Days Gone, FF XIII nawet się pojawiało... Poza tym niedługo TGS, a tam prócz pewnie daty Death Stranding 2 myślę, że pojawi się zapowiedź m.in FF IX remake
Opublikowano 23 września 202423 wrz 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Cośtam robili zmiany na Reddicie ostatnio przenosząc kanały Returnala gdzieś niżej i jakieś zmiany nazw, być może to pod jakąś zapowiedź (może jakaś mniejsza gra?), ale nic pewnego. Z ostatnich info to: - RE9 (z demo?) - remastery wszystkiego... Horizon, Days Gone, FF XIII nawet się pojawiało... Poza tym niedługo TGS, a tam prócz pewnie daty Death Stranding 2 myślę, że pojawi się zapowiedź m.in FF IX remake Nie widzę żadnych powodów by nie dostać od nich zapowiedzi w tym roku, może nawet z premierą w 2025. Mam nadzieję że zostaną w klimatach mrocznych a nie radosne latające kulki. Edytowane 23 września 202423 wrz przez Rtooj
Opublikowano 23 września 202423 wrz Ja to tam biorę l4 na te pokazy Sony czy to showcase czy tgs. Nie pozwolę sobie, że mnie ominie HZD w 4k 120fps hdr.
Opublikowano 23 września 202423 wrz spora juz ta lista ex-playstation exclusiwów dostępnych na pc: 1.1.Death Stranding 1.2.Days Gone 1.3.Horizon Zero Dawn Complete Edition 1.4.Detroit: Become Human 1.5.Ghost of Tsushima 1.6.Persona 4 Golden 1.7.Persona 5 Royal 1.8.Heavy Rain 1.9.God of War Ragnarök 1.10.Nioh 2 - The Complete Edition 1.11.Beyond: Two Souls 1.12.Final Fantasy VII Remake Intergrade 1.13.Marvel's Spider-Man Remastered 1.14.UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection 1.15.Sackboy: A Big Adventure 1.16.Marvel's Spider-Man: Miles Morales 1.17.Final Fantasy XVI 1.18.Returnal 1.19.The Last Of Us Part I Remake 1.20.Ratchet & Clank Rift Apart 1.21. God of War 1.22. Horizon Forbidden West
Opublikowano 23 września 202423 wrz 3 godziny temu, SnoD napisał(a): A co, kolejne czasowe exy? :p beda remasterowac zremasterowanego remastera
Opublikowano 23 września 202423 wrz O której zapowiedź jutrzejszego Sony wydarzenia? Nie mówcie, że 24 września dalej nie będzie? To chyba ostatnia data w kuluarach.