Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

xbox znowu jebany w dupsko, nie dostanie najlepszej strategii zaraz po FFT :kekw:

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Piecze mnie, że PlayStation 3 generację pod rząd pracuje sumiennie na łątkę RemasterStation. Największe premiery growe tego roku? Remaster z GBA, remake z PS3 i DLC do gry z PS4. :kekw: 

Oficjalny komunikat prasowy PlayStation Polska odnośnie swojej fanbazy:

Wizir no widzisz takie to Sony chujowe, a jednak zachęciło cię do kupna ps5 i olania xszrota :shieeet: albo po prostu lubisz być jebanym :shieeet:

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Wizir no widzisz takie to Sony chujowe, a jednak zachęciło cię do kupna ps5 i olania xszrota :shieeet: albo po prostu lubisz być jebanym :shieeet:

No kupuję na co mam ochotę, a nie co mi Pan każe, to domena klapów do yebania. :banderas:A dlaczego PS5 zamiast XSX? Myślałem naiwnie, że Xboxa zastąpi mi PC, ale to dwie oddzielne platformy. Mam w planach ten błąd nadrobić jeszcze w sierpniu, bo takiej nudy i monotonii wydawniczej jaką oferuje Sony nie idzie zdzierżyć.

11 minut temu, Shen napisał:

xbox znowu jebany w dupsko, nie dostanie najlepszej strategii zaraz po FFT :kekw:

Cieszy mnie, że GBA wciąż dostaje gry w 2022. :fsg: 

Opublikowano

Obojętne jaki jest powód, bardzo dobrze, ze zieloni potulnie oddają swoje pieniążki na dalszy rozwój Niebieskiego Królestwa :)

Opublikowano
17 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Piecze mnie, że PlayStation 3 generację pod rząd pracuje sumiennie na łątkę RemasterStation. Największe premiery growe tego roku? Remaster z GBA, remake z PS3 i DLC do gry z PS4. :kekw: 

Oficjalny komunikat prasowy PlayStation Polska odnośnie swojej fanbazy:

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Obojętne jaki jest powód, bardzo dobrze, ze zieloni potulnie oddają swoje pieniążki na dalszy rozwój Niebieskiego Królestwa :)

Raczej pieniądze w błoto, bo rozwój "niebieskiego królestwa" jest marginalny - monotonia wydawnicza, kupno studiów-krzaków bez przyszłości, najgorszy abonament na rynku. Dziękuję zaś wszystkim niebieskim którzy tak ochoczo jebią Xboxa, a po cichu płacą nań hajs. Przynajmniej wiadomo, że macie w co grać, bo na Plejce to wszystko widziało się już kiedyś.

Opublikowano
47 minut temu, messer88 napisał:

nawet na potrzeby tego tematu wstyd walczyć tym guwnem za 3,5 bomby 

w tym temacie zielone pokraki bez gustu marza o kolejnym remaku 1 trylogi Gearsow :dynia:

45 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież izi to jest typowy klaperski beton kamuflujący się jako PCMR. Jak coś jest na Xboxie to lepiej ograć na PC, ale jak jest na PS5/PC to lepiej na PC.

XDDDDD

10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Raczej pieniądze w błoto, bo rozwój jest marginalny - monotonia wydawnicza, kupno studiów-krzaków bez przyszłości, najgorszy abonament na rynku. 

No cały Microsoft...

Opublikowano

Wiesz, że jest kompletnie na odwórt - XGP to najlepszy abonament na rynku, inwestycje są na skale nieosiągalną dla Sony, a chociaż 1st party mają lepsze (Psychonauts 2) i gorsze (Bleeding Edge) momenty to przynajmniej próbują czegość nowego jak przy As Dusk Falls, Pentiment czy Sea of Thieves. Oryginalność to coś na co nie stać ExcelStation dla januszy bez gustu.

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przynajmniej wiadomo, że macie w co grać, bo na Plejce to wszystko widziało się już kiedyś.

No gram w Silent Hilla 3, a ostatnio kolejny raz przeszedłem MGSa3 bo Sony spierdolilo sprawę ze wsteczna. Retrobox dla takiego retromaniaka jak ja, jest idealny :)

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

No gram w Silent Hilla 3, a ostatnio kolejny raz przeszedłem MGSa3 bo Sony spierdolilo sprawę ze wsteczna. Retrobox dla takiego retromaniaka jak ja, jest idealny :)

No i elegancko - ktoś chce najlepsze konsolowe doświadczenie? Xbox. Najlepszy abonament? Xbox. Najlepsze retro? Xbox.

Nie dziwi mnie, że depczą Sony po piętach, to po prostu fundament generacji dziewiątej, tak jak siódmej generacji dawał pęd X360 od Microsoftu.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

XGP to najlepszy abonament na rynku

Przechwytywanie.JPG.b2b73384a1b9e26f87ce3d6790559799.JPG

crazy-loco.gif.78b3d2569e00063211a0dd69ff14ceb2.gif

Opublikowano
18 minut temu, easye napisał:

w tym temacie zielone pokraki bez gustu marza o kolejnym remaku 1 trylogi Gearsow :dynia:

ale za darmo :asax:

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

ale za darmo :asax:

No to będzie pewnie remaster na premiere nowego xboxa 2027 :shieeet:

Opublikowano
18 minut temu, izon napisał:

Retrobox dla takiego retromaniaka jak ja, jest idealny :)

:dynia: :dynia: :dynia:

Nie mam PlayStation 5, gram na Xboksie, ale czego nie rozumiecie TO WYJĄTKOWA SYTUACJA 

Koleś albo jest doskonałym trolem albo naprawdę jest chory psychicznie :potter:

Opublikowano

Znając MS będzie pewnie shadow drop w następnym roku albo jeszcze na te święta, oczywiście za abonament i z pełnym wsparciem multiplayera. To tylko na PlayStation usuwa się content i płaci więcej za mniej. Nawet nie ma po co w tym temacie jebać klapów skoro Sony robi to za mnie. 

DZIĘKI PLAYSTATIONA :lapka: 

Opublikowano

Niezła ta sonka. 2021 klęska, 2023 wpierdol wszechczasów, jeden udany rok i to tylko dlatego że Spencer oddał go bez walki.

Porażka to już synonim słowa SONY :yakubu:

Opublikowano
9 minut temu, knotek napisał:

:dynia: :dynia: :dynia:

Nie mam PlayStation 5, gram na Xboksie, ale czego nie rozumiecie TO WYJĄTKOWA SYTUACJA 

Koleś albo jest doskonałym trolem albo naprawdę jest chory psychicznie :potter:

PlayStation mnie wkurwia, jest za futurystyczne i ma za dobra grafike. Na xboxie się czuje jakbym czytał zakurzoną książkę, dużo bardziej pracuje wyobraźnia.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Wiecie co? Ja się znam na tym wszystkim bo tak sobie kiedyś wmówiłem i zostało :potter:. No i tego tam se czasem myślę głową nad nową konsolą bo tkwię jeszcze przy PS4 i Switchu. Nie żebym nie miał w co grać :kekw: bo mam i tego wszystkiego jest za dużo ale chłop co jakiś czas musi postawić sobie nowy sprzęt w domu. No i pytanie co pierwsze PS5 vs XSX. I tak doszedłem do wniosku tak patrzę na tego Xboxa i kurde w nim nie ma nic cool super duper to taka przystawka do TV. Widzę te specyfikacje, które nic nie znaczą ale widzę w tym ile tytanicznej pracy zostało włożone, żeby ten klocek był taki super dopakowany a jednocześnie tak idealnie wyceniony, tak podobno idealnie cicho pracuje i jest taki mało awaryjny i ja wtedy sobie myślę znowu głową, że: O MATKO BOSKO JAKIE TO NUDNE JEST. Taki zdroworozsądkowy zakup na wiele lat. Ktoś tam pomyślał zdroworozsądkowo finansowo i ekonomicznie, że stary pad jest dobry i zostaje. To prawda, stary pad jest dobry i został. BOŻE JAKIE NUDY

Playstacjona 5 ma już na samym starcie wielkiego plusa nad Xboxem bo jest okrutnie ohydna. Kyrje elejson brzydkie to jak noc listopadowa, nie będzie mi pasowało do pokoju za chiny ludowe nawet jak wymienię meble na takie z serialu Jetsonowie. I ta konsola już jest JAKAŚ. Podobno coś w niej piszczy, pada stworzyli nowego, dali mu nowe funkcje na zasadzie ,,zoba jakie fajne na 4 minuty'' i dysk jest malutki na 3 i pół dużej gry.

wybieram PS5 jako pierwsze i czuję, że muszę dokonać zakupu już w najbliższych dniach/miesiącach z obawy, że za chwilę ceny znowu pójdą w górę i będziemy polować na konsole w dobrej cenie za 4200 zł. Kiedyś to było, wychodziły konsole i taniały z czasem a teraz drożeją :reggie:

Opublikowano

I to jest post, a nie te zera puzon i lisciu bez gier tylko wyzywaja niewinnego dee

Opublikowano
16 minut temu, 20inchDT napisał:

I to jest post, a nie te zera puzon i lisciu bez gier tylko wyzywaja niewinnego dee

Odezwał się pacyfista w obronie pacyfisty :reggie: 

Edytowane przez izon

Opublikowano
10 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Returnal AAA i Sifu AA. Dwie megaskillowe gry na Sonki. Przecież boty że swoim niskim IQ to by z pierwszego biomu nie wyszli.

No zaraz, moment, wypraszam sobie! :shotgun: Ja poza pierwszy biom w Returnanalu wyszedłem, no ale, no ale, ale, ale...czy po niemal dwóch latach "nie mania" xboxa mam moralne prawo nazywać się jeszcze...botem? :( 

Opublikowano

Dziś odpalam sobie forze gram i czuję, że coś mi nie gra. Mając topowy telefon, sporo grając na dualsensie i nawet grając dwa dni na switchu/pro kontrolerze poczułem jakie drewno jest ten zacofany pad od Xboxa. Wibracje ma takie tępe, nachalne bez żadnej finezji, że aż odechciało mi się grać. Jak nie lubię żadnych żyroskopów, niekoniecznie pasują mi adaptacyjne trigery tak haptyka baaardzo by się przydała w padach od Xboxa. Po prostu odczucia płynące z grania na padach konkurencji jest o wiele przyjemniejsze.