Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Ryuk napisał(a):

Ledwo 2% posiadaczy kupiło ten hit :dynia: ale “ex” są ważne 

Śmiem twierdzić, że 3/4 forumowych kalperskich bojowników tą grę widziało tylko na Youtubie :)

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 637,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
5 minut temu, Ryuk napisał(a):

Ledwo 2% posiadaczy kupiło ten hit :dynia: ale “ex” są ważne 

nowa generacja klapów omija dobre gry jak ognia! Zresztą mamy przykład na forumku. Jimmy chyba z 2 miesiące przechodził gre na 10h takie to były tortury dla tego WOWIARZA :)

Opublikowano
26 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Chociaż osobiście nie sprawdzę, bo nie mam gry. 

Już po menu widać, że wersja na Pro jest zepsuta xD Ten shimmering czy coś.
Dobra robota Bloobers

Opublikowano
1 minute ago, Szermac said:

Już po menu widać, że wersja na Pro jest zepsuta xD Ten shimmering czy coś.
Dobra robota Bloobers

Bloober team nagle chujowy? 

Smutne z tym pro jest to że taki Whisker serio myśli że zrobił deal życia a tak naprawdę dał się wyruchac przez Sony. I takich Whiskerow jest tona 

Opublikowano

Shimmering to mieli w głowach early adopterzy plejstejszon 4.7 jak składali preordery i klikali f5 cały dzień na stronie media markt żeby zobaczyć, czy status się zmienił na "zapakowane", hehe

Opublikowano
Teraz, Ryuk napisał(a):

Nie, spartolili wersję Pro. Bloobersi są wspaniali :fsg:

Opublikowano
Teraz, Ryuk napisał(a):

Smutne z tym pro jest to że taki Whisker serio myśli że zrobił deal życia a tak naprawdę dał się wyruchac przez Sony. I takich Whiskerow jest tona 

Tak, u mnie wypadają z top 3 roku i w ich miejsce wpada PS5 Pro. 

Opublikowano

Niesamowite :obama: co by nie mówić to na rynku pojawiła się ,,nowa'' konsola a człowiek ma tak bardzo wyjebane w jej istnienie. PS5Pro jest dla mnie jak :drakenope: Xbox, nie interesuje mnie. 

Opublikowano

Spokojnie Krzysiu w przyszłym roku archanioł miyamoto z kyoto sprowadzi ratunek dla tej zniszczonej przez klapersów i gejpassowców branży :fsg:

Opublikowano

Astro Bot półtora bańki na 60 mln użytkowników? Stare znałem. 

Ale na Xboxie nikt nie kupuje tylko !!

Opublikowano

Ciekawe co by :klapek: mowily gdyby Sony by ich zamknęło. Ale znając ich pewnie pełna hipokryzja i że Sony podjęło mega dobrą decyzję biznesową 

Opublikowano
9 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Astro Bot półtora bańki na 60 mln użytkowników?

Te pozostałe miliony pewnie szturmowały pchli targ po weekendzie.

Opublikowano
26 minut temu, Pupcio napisał(a):

Spokojnie Krzysiu w przyszłym roku archanioł miyamoto z kyoto sprowadzi ratunek dla tej zniszczonej przez klapersów i gejpassowców branży :fsg:

Nieprawda, bo Hiroki Totoki podjął już odpowiednie kroki do zniszczenia Nintendo. 

Opublikowano

Hiroki Totoki lubi pitoki mdr :boomer:

Opublikowano

Gra która zjada forze i inne raceru? Rak od Ubi ale tylko na PRO, to najpotężniejszy sprzęt ever 

IMG_4090.jpeg

IMG_4089.jpeg

Opublikowano

A te błoto to tylko na oponach? Na drodze ni chuja, noooo naprawdę imponujące realfoto.

Opublikowano
2 minuty temu, Assassins_78 napisał(a):

A te błoto to tylko na oponach? Na drodze ni chuja, noooo naprawdę imponujące realfoto.

Idź tam do tego MM, a nie xd

Opublikowano

Jezu, ale musiał przycisnąć głód na tym PlayStation, że ludzie biorą się za tego biedackiego motorfesta xddd

Forza Godrizon 5 na XSX lepszy poziom niż najlepsze gry na PRO :banderas:Inzynierowie MSu to geniusze, a Playground? Wiadomo, mistrzowie pierwszej ligi. 

Opublikowano

Haha jeszcze niedawno średnia scigalka o której połowa klapów nie słyszała, teraz jest najlepszym racerem bo na PRO. Wy kurwa zakute pały nie zmieniajcie się nigdy xd

Opublikowano

mogłoby Sony zrobić wreszcie jakiegoś racera bo teraz Whisker będzie nas zamęczał tym Motorfestem 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał(a):

mogłoby Sony zrobić wreszcie jakieś racera bo teraz Whisker będzie nas zamęczał tym Motorfestem 

Sony nie potrafi w gry, obecnie ich studia to definicja nijakości. Jeśli chcą dobrego racera to musieliby go zlecić mistrzom z Playground.

Opublikowano
9 minut temu, Assassins_78 napisał(a):

Wyjechałem z plaży i się osadziło :) tutaj nawet autka się zakopują w plaży 

IMG_4084.jpeg

5 minut temu, ASX napisał(a):

mogłoby Sony zrobić wreszcie jakieś racera bo teraz Whisker będzie nas zamęczał tym Motorfestem 

A jeszcze nie odpaliłem Pro Moralesa

Edytowane przez Whisker