Opublikowano 8 listopada 20248 lis 2 minuty temu, Ryuk napisał(a): Ledwo 2% posiadaczy kupiło ten hit ale “ex” są ważne Śmiem twierdzić, że 3/4 forumowych kalperskich bojowników tą grę widziało tylko na Youtubie
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 5 minut temu, Ryuk napisał(a): Ledwo 2% posiadaczy kupiło ten hit ale “ex” są ważne nowa generacja klapów omija dobre gry jak ognia! Zresztą mamy przykład na forumku. Jimmy chyba z 2 miesiące przechodził gre na 10h takie to były tortury dla tego WOWIARZA
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 26 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Chociaż osobiście nie sprawdzę, bo nie mam gry. Już po menu widać, że wersja na Pro jest zepsuta xD Ten shimmering czy coś. Dobra robota Bloobers
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 1 minute ago, Szermac said: Już po menu widać, że wersja na Pro jest zepsuta xD Ten shimmering czy coś. Dobra robota Bloobers Bloober team nagle chujowy? Smutne z tym pro jest to że taki Whisker serio myśli że zrobił deal życia a tak naprawdę dał się wyruchac przez Sony. I takich Whiskerow jest tona
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Shimmering to mieli w głowach early adopterzy plejstejszon 4.7 jak składali preordery i klikali f5 cały dzień na stronie media markt żeby zobaczyć, czy status się zmienił na "zapakowane", hehe
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Teraz, Ryuk napisał(a): Bloober team nagle chujowy? Nie, spartolili wersję Pro. Bloobersi są wspaniali
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Teraz, Ryuk napisał(a): Bloober team nagle chujowy? Smutne z tym pro jest to że taki Whisker serio myśli że zrobił deal życia a tak naprawdę dał się wyruchac przez Sony. I takich Whiskerow jest tona Tak, u mnie wypadają z top 3 roku i w ich miejsce wpada PS5 Pro.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Niesamowite co by nie mówić to na rynku pojawiła się ,,nowa'' konsola a człowiek ma tak bardzo wyjebane w jej istnienie. PS5Pro jest dla mnie jak Xbox, nie interesuje mnie.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Spokojnie Krzysiu w przyszłym roku archanioł miyamoto z kyoto sprowadzi ratunek dla tej zniszczonej przez klapersów i gejpassowców branży
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Astro Bot półtora bańki na 60 mln użytkowników? Stare znałem. Ale na Xboxie nikt nie kupuje tylko !!
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Ciekawe co by mowily gdyby Sony by ich zamknęło. Ale znając ich pewnie pełna hipokryzja i że Sony podjęło mega dobrą decyzję biznesową
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 9 minut temu, drozdu7 napisał(a): Astro Bot półtora bańki na 60 mln użytkowników? Te pozostałe miliony pewnie szturmowały pchli targ po weekendzie.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 26 minut temu, Pupcio napisał(a): Spokojnie Krzysiu w przyszłym roku archanioł miyamoto z kyoto sprowadzi ratunek dla tej zniszczonej przez klapersów i gejpassowców branży Nieprawda, bo Hiroki Totoki podjął już odpowiednie kroki do zniszczenia Nintendo.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Gra która zjada forze i inne raceru? Rak od Ubi ale tylko na PRO, to najpotężniejszy sprzęt ever
Opublikowano 8 listopada 20248 lis A te błoto to tylko na oponach? Na drodze ni chuja, noooo naprawdę imponujące realfoto.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 2 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): A te błoto to tylko na oponach? Na drodze ni chuja, noooo naprawdę imponujące realfoto. Idź tam do tego MM, a nie xd
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Jezu, ale musiał przycisnąć głód na tym PlayStation, że ludzie biorą się za tego biedackiego motorfesta xddd Forza Godrizon 5 na XSX lepszy poziom niż najlepsze gry na PRO Inzynierowie MSu to geniusze, a Playground? Wiadomo, mistrzowie pierwszej ligi.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Haha jeszcze niedawno średnia scigalka o której połowa klapów nie słyszała, teraz jest najlepszym racerem bo na PRO. Wy kurwa zakute pały nie zmieniajcie się nigdy xd
Opublikowano 8 listopada 20248 lis mogłoby Sony zrobić wreszcie jakiegoś racera bo teraz Whisker będzie nas zamęczał tym Motorfestem
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 1 minutę temu, ASX napisał(a): mogłoby Sony zrobić wreszcie jakieś racera bo teraz Whisker będzie nas zamęczał tym Motorfestem Sony nie potrafi w gry, obecnie ich studia to definicja nijakości. Jeśli chcą dobrego racera to musieliby go zlecić mistrzom z Playground.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis 9 minut temu, Assassins_78 napisał(a): A te błoto to tylko na oponach? Na drodze ni chuja, noooo naprawdę imponujące realfoto. Wyjechałem z plaży i się osadziło tutaj nawet autka się zakopują w plaży 5 minut temu, ASX napisał(a): mogłoby Sony zrobić wreszcie jakieś racera bo teraz Whisker będzie nas zamęczał tym Motorfestem A jeszcze nie odpaliłem Pro Moralesa Edytowane 8 listopada 20248 lis przez Whisker