Opublikowano 12 listopada 202412 lis Ragnarok może w niektórych miejscach wyglądać lepiej na PS5 bo wersja PC jest okrojona o cube maps, dzięki którym odbicia wyglądają lepiej https://steamcommunity.com/app/2322010/discussions/0/4843148117773566860/?l=latam w najnowszym DF Direct nawet mówią o tym Edytowane 12 listopada 202412 lis przez GearsUp
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 15 minut temu, GearsUp napisał(a): Ragnarok może w niektórych miejscach wyglądać lepiej na PS5 bo wersja PC jest okrojona o cube maps, dzięki którym odbicia wyglądają lepiej https://steamcommunity.com/app/2322010/discussions/0/4843148117773566860/?l=latam w najnowszym DF Direct nawet mówią o tym Cube mapy są, tylko się nie "dostosowują". Ogólnie to w portach gier Sony na PC mogliby już w końcu wyjebać te SSRy, Cube Mapy itd., bo i tak wyglądają słabo i dać normalny ray tracing.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Jezu ale bym se pograł na Pro na moich 65 calach, ponoć idealnie wtedy wszystko widać jak na tacy
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Czyli jak mam 55 cali to nie ma sensu ? To po co ja się łudzę....eh
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 11 minut temu, drozdu7 napisał(a): Jezu ale bym se pograł na Pro na moich 65 calach, ponoć idealnie wtedy wszystko widać jak na tacy Nie łam się, przede wszystkim PlayStation napędzane jest mocą wyobraźni i tylko ona ogranicza jego moc. <3
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Stellar też leci na PC, no trochę ruszyło a pamiętacie te czasy jak było mówione że stare gry będą tylko tam lądować (oczywiście wcześniej było że w ogóle nie będą hehe) i to po to żeby kupić Ps5? A tu twórcy niemal otwarcie przyznają że zazdroszczą wu kongowi na steamie xd
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Tja, co najmniej, jakby ilość userów Wukonga była spowodowana jakością gry, a nie komunizmem w Chinach (żeby nie było, to super gra, ale wyniki na Steam to zupełnie inny faktor tutaj i żadna inna gra się nie zbliży, chyba, że będzie to pierwsza chińska gra AAA sponsorowana przez rząd chiński xDD).
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Przecież już temat Astral Sworda wyjaśnił kolejnego "mesjasza" na Plejkę - WuKong rozjechał to przehypowane gówno 1 2 3.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis stim bekowcy to mega FRAJERZY więc na stówe jakiś sie trafi na forum
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Skrzynki z csa sprzedane i można na handel kupić, a potem opchnąć z zyskiem
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Przecież już temat Astral Sworda wyjaśnił kolejnego "mesjasza" na Plejkę - WuKong rozjechał to przehypowane gówno 1 2 3. Małpa chociaż zarobiła swoje, jeszcze porcik na Xbona i gitarka. Ale te "ekskluzywne" deale third party to kapitalnie się kończą z reguły dla twórców Stellar pewnie też siadzie na zielonych łąkach w końcu
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Sonka, pece, a na końcu xbox dla tych 3 osób. Jeszcze nie kupią bo będą czekać może dadzą do gamepassa za kolejne 2 lata xD zielone robale.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): Stellar pewnie też siadzie na zielonych łąkach w końcu Z tym padem to najlepsza wersja.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Ale po co jak Stellar to chujnia dla spermiage ? Spoiler Żartuje, kolejne festiwale hipokryzji na horyzoncie. Nie przegapcie!
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Chodziło mi o małpiszona, zły cytat. Stellara ogra się kiedyś jak w XGP wyląduje, bez pośpiechu.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Kurde, ale fart, że napisałem o spermiarz blade że chętnie sprawdzę na pc i cotek nie będzie mógł mnie wyczytać z listy Jestem KRYTY
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Wciąż na PlayStation 5 PRO najlepsza wersja, tę konsolę napędza nieograniczona moc wyobraźni.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 4 minuty temu, Bzduras napisał(a): Kurde, ale fart, że napisałem o spermiarz blade że chętnie sprawdzę na pc i cotek nie będzie mógł mnie wyczytać z listy Jestem KRYTY
Opublikowano 12 listopada 202412 lis Gierka pewnie spoko, zresztą samo to, że nie ma rolki i paska staminy to +5 do oceny, ale temat na forumku to jest przykład dla psychologów, co gierki robią z siusiorami dorosłych ludzi. Ostatnie trzy strony to wzajemne spusty bo będzie photo mode z zoomem na dupsko i screeny dupska jeszcze bez zooma Zresztą wcześniej też litry nasienia wylewały się z tego topicu, żadna to tajemnica.
Opublikowano 12 listopada 202412 lis 4 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Jezu ale bym se pograł na Pro na moich 65 calach, ponoć idealnie wtedy wszystko widać jak na tacy Ale tylko wariant Oled i najnowszy.
Opublikowano 13 listopada 202413 lis 19 godzin temu, Assassins_78 napisał(a): Czyli jak mam 55 cali to nie ma sensu ? To po co ja się łudzę....eh Jednak trzeba minimum 77 i 15 cm od TV.
Opublikowano 13 listopada 202413 lis 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jednak trzeba minimum 77 i 15 cm od TV. Nie gadaj, minęło 15 dni od zakupu internetowego, już nie zwrócę Jestem w dupie