Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 637,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 hours ago, Czoperrr said:

Grajcie w te The Crew póki wam Ubi pozwoli i gierki nie zabierze :D

Musza sie jarac The Crew bo Sony nic im nie dalo na premiere tego cuda. 

Opublikowano
W dniu 12.11.2024 o 20:36, Dr.Czekolada napisał(a):

Skrzynki z csa sprzedane i można na handel kupić, a potem opchnąć z zyskiem :banderas:

Właśnie o tym samym pomyślałem xd

W dniu 12.11.2024 o 21:07, Bzduras napisał(a):

Gierka pewnie spoko, zresztą samo to, że nie ma rolki i paska staminy to +5 do oceny, ale temat na forumku to jest przykład dla psychologów, co gierki robią z siusiorami dorosłych ludzi. Ostatnie trzy strony to wzajemne spusty bo będzie photo mode z zoomem na dupsko i screeny dupska jeszcze bez zooma :kekw: Zresztą wcześniej też litry nasienia wylewały się z tego topicu, żadna to tajemnica.

Gra z duszą i cieszy michałka. Wszystkie reakcje dorosłego człowieka zaspokojone :cool:

Opublikowano

Ale pięknie sie czyta masakrowanie tych niebieskich durni w temacie plejc0rwy pro. :banderas:

Opublikowano

>ależ to PRO podaje 4K/60, PC zaorane

>no nie podaje <tutaj dowody>

>WYPIERDALAJ, NIKOGO TE LICZBY NIE INTERESUJĄ

chwila spokoju

XDDDDDDD

no ale PlayStation napędzane jest mocą wyobraźni i tylko ona ogranicza jego moc. ❤️

Opublikowano

W temacie pro to jedyne co się przewija stale to TESTY. Pierwsza na świecie konsola nie dla graczy, tylko dla testerów :)

A teraz złapmy się za rączki i w kółeczku pośmiejmy się z blacharzy, co kupują nowe GPU raz na parę lat i TESTUJĄ różnice w grach. Kumbajaa maj lord, kumbajaaa

Opublikowano

Miałem kupić PS5 za kasę z PS4 ale coś mi się odechciewa. Xbox + Steam Deck mi starcza aż nadto, może potrzymam hajs aż do premiery PS6. Ciekawe czy będzie kompatybilna z grami z PS4 bo mam trochę płyt. Albo jak plejka 5 slim z napędem spadnie poniżej 2k to kupię.

Opublikowano
59 minutes ago, Paolo de Vesir said:

>no nie podaje <tutaj dowody>

>WYPIERDALAJ, NIKOGO TE LICZBY NIE INTERESUJĄ

chwila spokoju

XDDDDDDD

no ale PlayStation napędzane jest mocą wyobraźni i tylko ona ogranicza jego moc. ❤️

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Miałem kupić PS5 za kasę z PS4 ale coś mi się odechciewa.

Jeśli byłeś na bieżąco z tym co było też na PS4 to tak naprawdę dopiero teraz zaczyna się okres gdzie warto będzie zainwestować, dwa tysie to dobra cena. Stellar Blade, Rebirth, no i przyszły rok z Death Stranding 2, Yotei i może Wolverinem 

Opublikowano

Kiedyś można było się nabrać, ale dzisiaj te z PS5 lądują na PC i więc masz dwa wyjścia:

a)bierzesz na premierę grę która działa jako tako i całkiem nieźle wygląda jak na możliwości które oferują

b)chwilę później (a okres skraca się naprawdę do miesięcy a często jest day1) bierzesz na PC definitive edition w jakości nieosiągalnej dla konsol

Opublikowano
41 minutes ago, drozdu7 said:

Jeśli byłeś na bieżąco z tym co było też na PS4 to tak naprawdę dopiero teraz zaczyna się okres gdzie warto będzie zainwestować, dwa tysie to dobra cena. Stellar Blade, Rebirth, no i przyszły rok z Death Stranding 2, Yotei i może Wolverinem 

Stellar Blade bym grał to mnie żona weźmie za stulejarza. Finał fantasy mnie nigdy nie interesowało. Death Stranding 2 spoko ale pewnie też będzie na Xboxa dość prędko.

Opublikowano

Kiedy już chłopakom zeszła sperma z mózgu, a temat przestał być zdominowany przez niewolników Plejki to szybko okazało się, że Stellar to kolejny "hit" na szmaciurę niebieską, ale taki nie za dobry - 7=. To tylko pokazuje, że naprawdę można poczekać na te porty świat się nie zawali, a dostaniesz przynajmniej dopieszczoną wersję bez oceny opartej jedynie nie statusie exa.

Opublikowano

Chłop co się boi grać w gre bo żona coś pomyśli :kekw: cuckextreme.info zaprasza :)

Opublikowano
3 minutes ago, Pupcio said:

Chłop co się boi grać w gre bo żona coś pomyśli :kekw: cuckextreme.info zaprasza :)

Prawda jest taka,ze osiagnal cos czego wikszosc forumka nie osiagnie :frog:

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Stellar Blade bym grał to mnie żona weźmie za stulejarza. Finał fantasy mnie nigdy nie interesowało. Death Stranding 2 spoko ale pewnie też będzie na Xboxa dość prędko.

No tak, tu rozbija się już o dwie-trzy gry w roku. I tak gier jest od zajebania

Wklejalem to w temacie Xboxa ale do cw nawet bardziej się nada 

Opublikowano

Uff, co za walka :obama:

Jak z ludźmi ze schizofrenią, raz ich coś obchodzi i wyliczają co do jednego piksela poprawę nad zwykłym PS5, po chwili ich już w ogóle takie rzeczy nie obchodzą. I tak w koło Macieju. No ale nic, dwa szybkie wdechy, spacer i trzeba walczyć dalej.

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Ja pierdole Sony Defence Force w pełnej okazałości xdd i tak za każdym jebanym razem :)

Opublikowano

Sony wypuszca hit za hitem w tym roku

image.thumb.png.404e7263f6756d607caaa05b01722324.png
image.thumb.png.c7ae66450468e4abb1dfba625dad5cd3.png

image.thumb.png.e3ea35884ac0b74186fff518b9815dd2.png

Opublikowano

Najbardziej smuci mnie marazm w tej generacji. Takie Naughty Dog w czasach PS3 potrafiło wypuścić nowe IP w postaci TLOU i 3 części Uncharted. Teraz po ponad 4 latach PS5 nie wydali ANI jednej nowej gry. Śmierdzące lenie, jeszcze gorsi od Polyphony.

Opublikowano
2 godziny temu, Ryuk napisał(a):

Sony wypuszca hit za hitem w tym roku

image.thumb.png.404e7263f6756d607caaa05b01722324.png
image.thumb.png.c7ae66450468e4abb1dfba625dad5cd3.png

image.thumb.png.e3ea35884ac0b74186fff518b9815dd2.png

To jest ta jakość Sony?

Opublikowano

Ale nakupil tych kopii na steam square :obama: