Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 34,4 tys.
  • Wyświetleń 754,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 hours ago, Czoperrr said:

Grajcie w te The Crew póki wam Ubi pozwoli i gierki nie zabierze :D

Musza sie jarac The Crew bo Sony nic im nie dalo na premiere tego cuda. 

Opublikowano
W dniu 12.11.2024 o 20:36, Dr.Czekolada napisał(a):

Skrzynki z csa sprzedane i można na handel kupić, a potem opchnąć z zyskiem :banderas:

Właśnie o tym samym pomyślałem xd

W dniu 12.11.2024 o 21:07, Bzduras napisał(a):

Gierka pewnie spoko, zresztą samo to, że nie ma rolki i paska staminy to +5 do oceny, ale temat na forumku to jest przykład dla psychologów, co gierki robią z siusiorami dorosłych ludzi. Ostatnie trzy strony to wzajemne spusty bo będzie photo mode z zoomem na dupsko i screeny dupska jeszcze bez zooma :kekw: Zresztą wcześniej też litry nasienia wylewały się z tego topicu, żadna to tajemnica.

Gra z duszą i cieszy michałka. Wszystkie reakcje dorosłego człowieka zaspokojone :cool:

Opublikowano

Ale pięknie sie czyta masakrowanie tych niebieskich durni w temacie plejc0rwy pro. :banderas:

Opublikowano

>ależ to PRO podaje 4K/60, PC zaorane

>no nie podaje <tutaj dowody>

>WYPIERDALAJ, NIKOGO TE LICZBY NIE INTERESUJĄ

chwila spokoju

XDDDDDDD

no ale PlayStation napędzane jest mocą wyobraźni i tylko ona ogranicza jego moc. ❤️

Opublikowano

W temacie pro to jedyne co się przewija stale to TESTY. Pierwsza na świecie konsola nie dla graczy, tylko dla testerów :)

A teraz złapmy się za rączki i w kółeczku pośmiejmy się z blacharzy, co kupują nowe GPU raz na parę lat i TESTUJĄ różnice w grach. Kumbajaa maj lord, kumbajaaa

Opublikowano

Miałem kupić PS5 za kasę z PS4 ale coś mi się odechciewa. Xbox + Steam Deck mi starcza aż nadto, może potrzymam hajs aż do premiery PS6. Ciekawe czy będzie kompatybilna z grami z PS4 bo mam trochę płyt. Albo jak plejka 5 slim z napędem spadnie poniżej 2k to kupię.

Opublikowano
59 minutes ago, Paolo de Vesir said:

>no nie podaje <tutaj dowody>

>WYPIERDALAJ, NIKOGO TE LICZBY NIE INTERESUJĄ

chwila spokoju

XDDDDDDD

no ale PlayStation napędzane jest mocą wyobraźni i tylko ona ogranicza jego moc. ❤️

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Miałem kupić PS5 za kasę z PS4 ale coś mi się odechciewa.

Jeśli byłeś na bieżąco z tym co było też na PS4 to tak naprawdę dopiero teraz zaczyna się okres gdzie warto będzie zainwestować, dwa tysie to dobra cena. Stellar Blade, Rebirth, no i przyszły rok z Death Stranding 2, Yotei i może Wolverinem 

Opublikowano

Kiedyś można było się nabrać, ale dzisiaj te z PS5 lądują na PC i więc masz dwa wyjścia:

a)bierzesz na premierę grę która działa jako tako i całkiem nieźle wygląda jak na możliwości które oferują

b)chwilę później (a okres skraca się naprawdę do miesięcy a często jest day1) bierzesz na PC definitive edition w jakości nieosiągalnej dla konsol

Opublikowano
41 minutes ago, drozdu7 said:

Jeśli byłeś na bieżąco z tym co było też na PS4 to tak naprawdę dopiero teraz zaczyna się okres gdzie warto będzie zainwestować, dwa tysie to dobra cena. Stellar Blade, Rebirth, no i przyszły rok z Death Stranding 2, Yotei i może Wolverinem 

Stellar Blade bym grał to mnie żona weźmie za stulejarza. Finał fantasy mnie nigdy nie interesowało. Death Stranding 2 spoko ale pewnie też będzie na Xboxa dość prędko.

Opublikowano

Kiedy już chłopakom zeszła sperma z mózgu, a temat przestał być zdominowany przez niewolników Plejki to szybko okazało się, że Stellar to kolejny "hit" na szmaciurę niebieską, ale taki nie za dobry - 7=. To tylko pokazuje, że naprawdę można poczekać na te porty świat się nie zawali, a dostaniesz przynajmniej dopieszczoną wersję bez oceny opartej jedynie nie statusie exa.

Opublikowano

Chłop co się boi grać w gre bo żona coś pomyśli :kekw: cuckextreme.info zaprasza :)

Opublikowano
3 minutes ago, Pupcio said:

Chłop co się boi grać w gre bo żona coś pomyśli :kekw: cuckextreme.info zaprasza :)

Prawda jest taka,ze osiagnal cos czego wikszosc forumka nie osiagnie :frog:

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Stellar Blade bym grał to mnie żona weźmie za stulejarza. Finał fantasy mnie nigdy nie interesowało. Death Stranding 2 spoko ale pewnie też będzie na Xboxa dość prędko.

No tak, tu rozbija się już o dwie-trzy gry w roku. I tak gier jest od zajebania

Wklejalem to w temacie Xboxa ale do cw nawet bardziej się nada 

Opublikowano

Uff, co za walka :obama:

Jak z ludźmi ze schizofrenią, raz ich coś obchodzi i wyliczają co do jednego piksela poprawę nad zwykłym PS5, po chwili ich już w ogóle takie rzeczy nie obchodzą. I tak w koło Macieju. No ale nic, dwa szybkie wdechy, spacer i trzeba walczyć dalej.

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Ja pierdole Sony Defence Force w pełnej okazałości xdd i tak za każdym jebanym razem :)

Opublikowano

Sony wypuszca hit za hitem w tym roku

image.thumb.png.404e7263f6756d607caaa05b01722324.png
image.thumb.png.c7ae66450468e4abb1dfba625dad5cd3.png

image.thumb.png.e3ea35884ac0b74186fff518b9815dd2.png

Opublikowano

Najbardziej smuci mnie marazm w tej generacji. Takie Naughty Dog w czasach PS3 potrafiło wypuścić nowe IP w postaci TLOU i 3 części Uncharted. Teraz po ponad 4 latach PS5 nie wydali ANI jednej nowej gry. Śmierdzące lenie, jeszcze gorsi od Polyphony.

Opublikowano
2 godziny temu, Ryuk napisał(a):

Sony wypuszca hit za hitem w tym roku

image.thumb.png.404e7263f6756d607caaa05b01722324.png
image.thumb.png.c7ae66450468e4abb1dfba625dad5cd3.png

image.thumb.png.e3ea35884ac0b74186fff518b9815dd2.png

To jest ta jakość Sony?

Opublikowano

Ale nakupil tych kopii na steam square :obama: