Opublikowano 23 listopada 202423 lis Wiadomo, że Switch 2 sprzeda się na starcie bardzo dobrze, a potem okaże się jednak, że znów nie ma w co grać przez pierwsze 3 lata sprzętu, multiplatformy dalej chujowe, a z racji skoku wydajności gry produkować się będzie dłużej, będą droższe, a i tak się ostatecznie nie zwrócą. Przy odrobinie szczęścia Nintendo zwinie się z rynku sprzętu i będzie można te 2-3 warte uwagi tytuły ograć w ludzkich warunkach.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Na koniec życia Switcha 2 (2027 rok) bomba - Zelda BotW w stabilnych 45-55 klatkach w 720p za 80USD.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Pupcio widac ze to klakier kaczora co lata jak obłąkany po forum by wklejać później wyniki sprzedażowe konsoli na którą stać nawet bezdomnych. Nintendo nawet swego czasu mialo VR z kartonu by przeciętnego azjatyckiego biedaka bylo stać na ten sprzęt dla infantylnych chłopców co po 40ste mieszkają w kapsułach i pykają w 1000czną iterację mario czy innej wydymanej marki od mafii z kyoto.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Pupcio nie ma Switcha, bo wie podświadomie, że to po prostu śmieciowy produkt z krótkim terminem przydatności do spożycia.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis 3 minuty temu, oFi napisał(a): Pupcio widac ze to klakier kaczora co lata jak obłąkany po forum by wklejać później wyniki sprzedażowe konsoli na którą stać nawet bezdomnych. Nintendo nawet swego czasu mialo VR z kartonu by przeciętnego azjatyckiego biedaka bylo stać na ten sprzęt dla infantylnych chłopców co po 40ste mieszkają w kapsułach i pykają w 1000czną iterację mario czy innej wydymanej marki od mafii z kyoto.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Girze jak otwór w dupie pęknął że aż po temacie stalkera biega i podgryza bo został usadzony na rzeczonej dupir z tym chińskim tamagoczi przez potężny sprzęt Gabena
Opublikowano 23 listopada 202423 lis 8 minut temu, Bzduras napisał(a): Girze jak otwór w dupie pęknął że aż po temacie stalkera biega i podgryza bo został usadzony na rzeczonej dupir z tym chińskim tamagoczi przez potężny sprzęt Gabena Nie wierzę, że nie skojarzyło ci się to z tym meme po zobaczeniu tego klipa W sumie to narkoman ćpun nie przyzna się do uzależnienia więc po co pytam Edytowane 23 listopada 202423 lis przez GearsUp
Opublikowano 23 listopada 202423 lis 47 minut temu, drozdu7 napisał(a): Bayo 3 <3 gra która pchnęła mnie do sprzedaży Switcha Potem dwojeczka ograna na Steam Deczku w jakości dla ludzi Nie wiem jak oni to zrobili, że Bayo 2 z WiiU wygląda i działa 2x lepiej od Bayo 3 na Switcha.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis 20 minut temu, oFi napisał(a): Pupcio widac ze to klakier kaczora co lata jak obłąkany po forum by wklejać później wyniki sprzedażowe konsoli na którą stać nawet bezdomnych. Nintendo nawet swego czasu mialo VR z kartonu by przeciętnego azjatyckiego biedaka bylo stać na ten sprzęt dla infantylnych chłopców co po 40ste mieszkają w kapsułach i pykają w 1000czną iterację mario czy innej wydymanej marki od mafii z kyoto.
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Zaczyna się prywata, bo kolejny przejrzał przez NIntendowskie kłamstwo? Nie daj im się oFi, jazda z czerwonymi!
Opublikowano 23 listopada 202423 lis 58 minut temu, GearsUp napisał(a): Nie wierzę, że nie skojarzyło ci się to z tym meme po zobaczeniu tego klipa A nie oglądałem, zobaczyłem "uga buga stimdekowcy" poza CW i z automatu dałem minusik
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Przykro patrzeć co się stało z Lapciem Pupciem Dosłownie zmienił się w wezyra Edytowane 23 listopada 202423 lis przez suteq
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Zaliczyłem raz jeszcze PART 1, na Pro wygląda genialnie, co za gra! Po tylu latach dalej się nie nudzi
Opublikowano 23 listopada 202423 lis Uff tylko dzięki zmianie japska ellie da się to odróżnić od wersji Remastered z ps4
Opublikowano 24 listopada 202424 lis ależ będzie grane w The Last of Us Part I Remaster Remastered na PS6!!
Opublikowano 24 listopada 202424 lis Tyle sztosów na tym pleju a typol kolejny raz gra Part I, do tego siedem razy przeszedł Spidermana i jeździ w kółko w GT
Opublikowano 24 listopada 202424 lis 3 godziny temu, Pupcio napisał(a): Ależ to się musi prezentować na konsoli ps5 pro! (Tak samo) Tak samo tylko gorzej
Opublikowano 24 listopada 202424 lis 3 godziny temu, Pupcio napisał(a): Ależ to się musi prezentować na konsoli ps5 pro! (Tak samo) i na portalu
Opublikowano 24 listopada 202424 lis Zajebisty ten Stalker 2. Warty tych 12 euro. Gorzej z Xszrotami s/x.
Opublikowano 24 listopada 202424 lis Jeszcze nie grałem w tego Stalkera ale jak czytam to wychodzi mi że gracze są w stanie przełknąć techniczne niedogodności i bugi, jeśli widzą że gra nie robi z nich idiotów, nie prowadzi za rączkę, daje swobodę i przy tym jest niesamowicie klimatyczna. Widocznie gra nie musi być filmem, najebaną skryptami rynną albo open worldem dla rozciągnięcia rozgrywki