Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo, że Switch 2 sprzeda się na starcie bardzo dobrze, a potem okaże się jednak, że znów nie ma w co grać przez pierwsze 3 lata sprzętu, multiplatformy dalej chujowe, a z racji skoku wydajności gry produkować się będzie dłużej, będą droższe, a i tak się ostatecznie nie zwrócą. Przy odrobinie szczęścia Nintendo zwinie się z rynku sprzętu i będzie można te 2-3 warte uwagi tytuły ograć w ludzkich warunkach. 

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 636,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Jedna zelda botw> cały "dorobek" xboxa :) 

Opublikowano

Pupcio widac ze to klakier kaczora co lata jak obłąkany po forum by wklejać później wyniki sprzedażowe konsoli na którą stać nawet bezdomnych.

Nintendo nawet swego czasu mialo VR z kartonu by przeciętnego azjatyckiego biedaka bylo stać na ten sprzęt dla infantylnych chłopców co po 40ste mieszkają w kapsułach i pykają w 1000czną iterację mario czy innej wydymanej marki od mafii z kyoto.

Opublikowano
3 minuty temu, oFi napisał(a):

Pupcio widac ze to klakier kaczora co lata jak obłąkany po forum by wklejać później wyniki sprzedażowe konsoli na którą stać nawet bezdomnych.

Nintendo nawet swego czasu mialo VR z kartonu by przeciętnego azjatyckiego biedaka bylo stać na ten sprzęt dla infantylnych chłopców co po 40ste mieszkają w kapsułach i pykają w 1000czną iterację mario czy innej wydymanej marki od mafii z kyoto.

Screenshot_2024-11-20-19-07-29-08_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg.828edf52a8ba987000f1e3a2c0fbb947.jpg

Opublikowano

Girze jak otwór w dupie pęknął że aż po temacie stalkera biega i podgryza bo został usadzony na rzeczonej dupir z tym chińskim tamagoczi przez potężny sprzęt Gabena :banderas:

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał(a):

Girze jak otwór w dupie pęknął że aż po temacie stalkera biega i podgryza bo został usadzony na rzeczonej dupir z tym chińskim tamagoczi przez potężny sprzęt Gabena :banderas:

Nie wierzę, że nie skojarzyło ci się to z tym meme po zobaczeniu tego klipa :wujaszek:

W sumie to narkoman ćpun nie przyzna się do uzależnienia więc po co pytam :newell:

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
47 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Bayo 3 <3 gra która pchnęła mnie do sprzedaży Switcha ;)

Potem dwojeczka ograna na Steam Deczku w jakości dla ludzi 

Nie wiem jak oni to zrobili, że Bayo 2 z WiiU wygląda i działa 2x lepiej od Bayo 3 na Switcha.

Opublikowano
20 minut temu, oFi napisał(a):

Screenshot_2024-09-16-10-19-49-65_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Opublikowano
58 minut temu, GearsUp napisał(a):

Nie wierzę, że nie skojarzyło ci się to z tym meme po zobaczeniu tego klipa :wujaszek:

A nie oglądałem, zobaczyłem "uga buga stimdekowcy" poza CW i z automatu dałem minusik :lapka:

Opublikowano

Przykro patrzeć co się stało z Lapciem Pupciem :( Dosłownie zmienił się w wezyra

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zaliczyłem raz jeszcze PART 1, na Pro wygląda genialnie, co za gra! Po tylu latach dalej się nie nudzi

IMG_4432.jpeg

Opublikowano

Uff tylko dzięki zmianie japska ellie da się to odróżnić od wersji Remastered z ps4

Opublikowano

Ależ to się musi prezentować na konsoli ps5 pro! (Tak samo)

Opublikowano

Tyle sztosów na tym pleju a typol kolejny raz gra Part I, do tego siedem razy przeszedł Spidermana i jeździ w kółko w GT 

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał(a):

Tak samo tylko gorzej

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał(a):

i na portalu 

Opublikowano

Jeszcze nie grałem w tego Stalkera ale jak czytam to wychodzi mi że gracze są w stanie przełknąć techniczne niedogodności i bugi, jeśli widzą że gra nie robi z nich idiotów, nie prowadzi za rączkę, daje swobodę i przy tym jest niesamowicie klimatyczna. 

Widocznie gra nie musi być filmem, najebaną skryptami rynną albo open worldem dla rozciągnięcia rozgrywki