Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 636,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Klapiszcza modlą się żeby u ich przyjaciela Dżeoffa dali jakąś zajawkę chociaż nowej gry Kukmana żeby było czego im zazdrościć znów 

Opublikowano

Ej, a będzie to na plejstejszon, mówili już coś?

Opublikowano
1 hour ago, drozdu7 said:

Klapiszcza modlą się żeby u ich przyjaciela Dżeoffa dali jakąś zajawkę chociaż nowej gry Kukmana żeby było czego im zazdrościć znów 

Wyjdzie japoniec któremu Dżeoff robi galę co parę tygodni ale nadal się nie nauczył mówić po angielsku , pokaże 15 sec gameplay DS2 i klapy będą pisać że boty zaorane 

Opublikowano

Jako posiadacz jednej konsoli PS to jak narazie to najlepsze na 30-lecie PS co się do tej pory ukazało to fakt, że Microsoft jakiś czas temu zapowiedział Indiego na PS5. Chyba, że coś mnie ominęło w tym świętowaniu PS? Microsoft taki dobry dla fanów PS :frog:

Opublikowano

Indiana Jones kolejny hit od Microsoftu, oceny świetne :banderas: Plejka 5 rozjebana jak gówno po polu, kupiłem to tydzień temu a grałe może godzine bo nie ma w co, tylko XBOX.

30 lecie marki? Macie tu śmiecie awatary i magiczne oko, DOBRZE, ŻE NIE KAKAOWE HAHA HA. Nawet Amazon Prime Gaming jest bardziej hojny co tydzień niż SONY po 30 latach.

Opublikowano

Jeszcze raz przypominam, PlayStation już nie ma - pokazało to już samo Sony na 30. lecie ich rzekomo najważniejszego działu.

Nie ma też czegoś takiego jak gry PlayStation, ani ich 1st party. Są tylko podkupione multiplatformy na jedno kopyto.

Nie ma żadnego uzasadnienia na posiadanie PlayStation kiedy można w to miejsce wziąć PC.

Opublikowano

Może Sony doszło do wniosku, że nie warto za bardzo świętować 30-lecia jakiegoś tam PlayStation :dunno: 

Opublikowano

Dla odmiany Indiana okazał się być faktycznie dobrą grą. :) Ragnarok? Największy śmieć pierdolony tej generacji, dosłownie definicja marvelowskiej papki, luksus w typie Burgera Drwala w Maku.

Zwykle.

Jebane.

Pierdolone.

GÓWNO

Opublikowano

edit, nie tu napisałem :D 

Edytowane przez Assassins_78

Opublikowano

Myślę że gdyby czapka miała logo PlayStation to i tu byś kupca znalazł szybko :)

Opublikowano

Nie wiem czy na PlayStation potrzebne są jakieś gry skoro tyle zabawy jest z tymi darmowymi avatarami. Niepotrzebny ten Indiana kompletnie.

Opublikowano

Głupi MS. Teraz nie wiem czy najpierw skończyć Stalkera 2 i potem Indiana czy już atakować. Ehhh jeszcze ten PoE2. Życie farbowanego pctowca jest ciężkie.

Opublikowano

Dzisiaj avatar jakiegoś Golema wpadł :pika: ja pierdole ale zabawa. W tym roku święta w grudniu x2 :hype: 

golem.jpg.0eef39d32856a4a6294f082b50ce76a0.jpg

Opublikowano

Krystian89PL ma racje?

image.thumb.png.55d96ce001e7e6da6a4b0b41c7fc9f36.png

6 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Głupi MS. Teraz nie wiem czy najpierw skończyć Stalkera 2 i potem Indiana czy już atakować. Ehhh jeszcze ten PoE2. Życie farbowanego pctowca jest ciężkie.

Stalker jest w chooj długi, ale dzieje się w głównym wątku sporo. Wczoraj do 2:30 walczyłem w Zonie. 

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Krystian89PL ma racje?

image.thumb.png.55d96ce001e7e6da6a4b0b41c7fc9f36.png

Krystian89PL tym jednym zdaniem wyjaśnił również że nie ma też żadnego sensu kupowania PS5 

Opublikowano
13 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Nie wiem czy na PlayStation potrzebne są jakieś gry skoro tyle zabawy jest z tymi darmowymi avatarami. Niepotrzebny ten Indiana kompletnie.

jeszcze extra zabawa szukając różnic pomiędzy pro a amator oraz próbując kupić napęd :) 

Opublikowano
23 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Wczoraj do 2:30 walczyłem w Zonie. 

Prawdziwi pasjonaci do 2:30 odświeżają Media Expert 

Opublikowano

Nie wiem kto tam siedzi w marketingu Sony, ale trzeba być debilem, żeby tak to zrobić, jak oni zrobili, ostatnia duża gra miesiąc przed premierą Pro, większość zagrajmerów nawet jak kupiła, to nie używa, inni grają w starocie i nawet nie ma na czym hype'u budować, bo nie zrobili Showcase'u z zajawkami, bo nie mają nic do pokazania. Zabawa w PSSR była fajna na 2 dni. 

Spencer musi zaatakować teraz nowym Kinectem :D.