Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Nie byłbym taki pewny, bo to w końcu symboliczne, że jak tylko pan Hideo dostał prawa do gierki na własność to miał już gotowy port na Xboxa i wyłożył swe małe chińskie pęto na pana plejstejszon wypychając od razu wersję na platformę konkurencji. Ze źródeł którym nie mogę ufać wiem, że jeszcze dobrze tusz na kartce z umową "to już twoja gra elo" nie zdążył zaschnąć gdy Kojimbo wcisnął przycisk "wyślij do Spencera".
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru 8 minut temu, creatinfreak napisał(a): Kilka lat po premierze na ps5 i pc? Spodziewam się jednoczesnej premiery PC i XSX, czyli patrząc na obecne trendy - nie później niż 12 miesięcy po premierze na PS5.
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Jeszcze małpiszon, fajnale i Silent Hill2 od łasych na kasę mistrzów z Krakowa
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Tak swoją drogą, udało się już PSSR zbliżyć poziomem do FSR3 czy dalej kłamliwa propaganda sukcesu każe milczeć, że technologia Sony ma jedynie szansę z poprzednią iteracją FSR?
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru 5 godzin temu, ASX napisał(a): Kinect nie żył obok, bo stał się takim sukcesem (w przeciwieństwie do VR dzisiaj) że duża część uwagi i zasobów została przeniesiona do tworzenia gier na niego, co odbiło się na ilości tradycyjnych gier od MS. No nie zgodzę się, Kinect szybko się rozpalił co równie szybko zgasł. Okazało się, że są tam same gówno gierki. VR żyje do dzisiaj a same questy sprzedały się w ponad 20 mln egzemplarzy a to tylko jedne z okularów na rynku.
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru No szybko zgasł zgadza i gierki też były gównanie, ale pisałem tu o tym okresie 2010-2013 r. kiedy płomień Kinecta płonął jeszcze mocno, a pisząc w VR miałem na myśli stan PSVR2.
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Widziałem, nagroda główna na Dniu Ziemniaka w Pyżowicu Kościelnym, ten sam kaliber.
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Kaliber będzie taki jak odpalę DA2 na swoim Pro a Ty dalej poprzednia generacja
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru 1 minutę temu, Whisker napisał(a): Kaliber będzie taki jak odpalę DA2 na swoim Pro a Ty dalej poprzednia generacja Mój RTX 3060Ti przy twoim „PRO” jawi się jak PS6. Pozdrawiam z przyszłości frajera PlayStation.
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru 6 hours ago, ASX said: Ocena Xboxa 360 nie jest jest jednoznaczna. Pierwsza połowa życia Xbox 360 była dla mnie naprawdę spoko, później niestety nastąpił zjazd i skupienie się na casualach z kinectem, odpuszczenie first party. Dlatego też wtedy kupiłem sobie PS3 które z tytułami takimi jak TLOU, Uncharted 3, czy Killzone'ami po początkowym marazmie naprawdę dawało radę. Zrobiłem identycznie. PS3 kupiłem dopiero w 2010 roku
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru 46 minut temu, Whisker napisał(a): Kaliber będzie jak otworze kolejną flaszke taniego danielsa, napierdolę się i bede shitpostował na forumku fixed wchodzę sobie do działu multiplatform by znalezc temat o Helldivers II, i co? Gra dalej w dziale plejstejszon, 9 miesięcy po premierze. jak jakaś gra microsoftu wychodzi też na peceta to sekunda po zapowiedzi moderacja już temat przesuwa, ale w drugą stronę to nie działa xD trzeba utrzymywać zaangażowanie w dziale plejstejszon żeby wyglądało że klapy zajmują się czymkolwiek innym niż dyskutowaniem o cenie napedu.
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Nie no wszystkie gry X/PC są w dziale Xboxa z tego co kojarzę. Nawet Stalker 2. Forum pielęgnuje ułudę, że konsole jeszcze mają jakieś gry na wyłączność Edytowane 9 grudnia 20249 gru przez SnoD
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Oj tam forumowy debilizm z urojonymi eksami trwa, tak moderacja na Wikipedii nie ma z tym problemu. I tak są wliczone 3 gry które jeszcze nie wyszły xD
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Jak MS wyskoczył z terminem "console exclusives" to była beka, ale teraz forumowi włodarze sami się tego trzymają kurczowo. Króciutko - dział Current Gen, dział Retro i wszystko do wora razem. Istnienie kącików w tym momencie też ma mało sensu.
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Tam ponad 400 osób już robi nowego Wiedźmina, a resztki po 30-40 osób w pre produkcji pozostałych 2 gier.
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Mordo, będą najlepsze wersje, zaufaj mi, zobaczysz - developerzy będą wspierać, mordo proszę. xDDDDDD Chcesz dzisiaj jedyne pro które ma sens? Bierzesz PCta albo jesteś frajerem
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru Dostępność PS5 Pro? Euro, Empik i inne sklepy do wzięcia z półki (po kilka sztuk). Coś mocno nie pykło Sony. Ale w sumie jak się wydaje takiego bubla za takie pieniądze..
Opublikowano 9 grudnia 20249 gru PS5 Pro to nie jest bubel, to po prostu niepotrzebny sprzęt. Na ten moment maszynka do FFVII i Stellar Blade za 3,5k.