Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,2 tys.
  • Wyświetleń 631,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

W 2007 roku dał wygrać bioshockowi jak gala była pod inną nazwą, więc nie można powiedzieć, że nigdy nie miał dla zielonek litości.

Opublikowano
1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a):

Który to jest pogrzeb Xboxa w tym roku?

Jak zetrzecie gówno z oczu to w końcu zobaczycie w jakiej jest agonii

Opublikowano
10 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

TLOU Part II? Bez przesady. Odpaliłem to żeby zobaczyć co PS5 potrafi i nie porwało mnie. Może gdyby to było coś nowego to bym się bardziej podjarał ale do grania znowu w to samo mam dystans. 

Szanujmy się, mówiłem o part 1 :)

Opublikowano

Wciąż twierdzę, że Gearsy 5 (zwłaszcza Nutbusters) wyglądają lepiej, do tego mają najlepsze oświetlenie w historii konsol i bezbłędny HDR. Nic na PS4 i PS5 nie wyglądało tak dobrze pod tym względem.

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wciąż twierdzę, że Gearsy 5 (zwłaszcza Nutbusters) wyglądają lepiej, do tego mają najlepsze oświetlenie w historii konsol i bezbłędny HDR. Nic na PS4 i PS5 nie wyglądało tak dobrze pod tym względem.

No nie mogę się z tym zgodzić, a grałem niedawno :)

Opublikowano

Chory człowiek z tego naszego Paola :)

Opublikowano

Panowie…

Kiedy pisałem, że Ragnarok nie zasłużył na tak dobre oceny to toczyliście bekę, a jak opadł hype to czytałem o tym, że jednak niezbyt udana gra. Jak pisałem, że nowa trylogia Lary niszczy Uncharted gameplayowo to temat łysej baby w kosmosie obnażył niezasłużony hype na przygody Drake’a.

Wiec jak mówię Wam, że Gearsy dzięki wybitnemu HDRowi i oświetleniu wyjaśniają The Last of c00rwę to proszę przyjąć to pokornie jak na klapy przystało, bo za jakiś czas znów dowiecie się, że miałem rację. :) 

Ja wiecznie żyć nie będę, sami musicie nauczyć się myśleć.

Opublikowano
13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

hahaha kurwa debil wkleja eska awards gier wideo, stykanie się Geoffa chujem z Sony :)

ZERO znaczą te nagrody

Tak nie znaczą ze wszyscy to oglądają a reklama gry w przerwie kosztuje tyle co prawie w superbowl.

Ożeń sie z philem pajlo i wskoczcie razem sobie do tej trumny zwanej xboxem. Konsola dla casuali wraca z płaczem do rynku madki, bo starsi koledzy go biją na innych kontynentach tak, że nikt tego nie chce kupować.

Opublikowano
3 minuty temu, oFi napisał(a):

Konsola dla casuali wraca z płaczem do rynku madki

PlayStation na razie nigdzie nie wraca, bo Sony przestało tworzyć gry. :) Chociaż w 2027 dostaniecie kolejne action adventure dla ulungów, z łysą babą w roli głównej! Będzie srogo grane ze 3 lata, co ofi? :banderas:

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

PlayStation na razie nigdzie nie wraca, bo Sony przestało tworzyć gry. :) Chociaż w 2027 dostaniecie kolejne action adventure dla ulungów, z łysą babą w roli głównej! Będzie srogo grane ze 3 lata, co ofi? :banderas:

Paolo, a co powiesz o tym, ze xbox idzie w chmure i nie bedzie gdzie sie rozwijac, bo z console wars zostanie jedynie wars?

Opublikowano
6 minut temu, oFi napisał(a):

Tak nie znaczą ze wszyscy to oglądają a reklama gry w przerwie kosztuje tyle co prawie w superbowl.

Nic nie znaczą, Sylwester z Jedynką też jest największa impreza tego typu, a występuje tam O-Zone. Przypominam, że Geoff jest powiązany z Sony, więc ja pierdolę - już prościej się nie da.

Opublikowano

Jest jakieś oficjalne stanowisko czy narazie opieramy się na śledztwie ppe?

Opublikowano

Cholera, szkoda, że MS wycofał się z konsol i nie można kupić ich ani gier. :/ 

a nie, czekaj, to tylko życzeniowe myślenie niebieskich zwierząt xDDDDD

Jeszcze skończycie jako ikonka na potężnym systemie Microsoftu, zapiszcie sobie to karaluchy z mentalem z 2004.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale od wczoraj mogę włączyć tylko dashboard na XSX i wyświetla się info, że Xboxa już nie ma. Nie da się już grać :(

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Plus taki, że teraz żaden rodzic przez przypadek nie kupi niechcianego prezentu pod choinkę.

Jak chodzę po elektromarketach to dzieciaki częściej mówią o Xboxie niż PS, więc jak widać - klapy wymierają śmiercią naturalną. A jeszcze nawet nie Gwiazdki. :fsg: