Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Teraz, YETI napisał(a): Aktualizacja grafiki dla odklejencow z chorosczy. hahaha kurwa debil wkleja eska awards gier wideo, stykanie się Geoffa chujem z Sony ZERO znaczą te nagrody
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru W 2007 roku dał wygrać bioshockowi jak gala była pod inną nazwą, więc nie można powiedzieć, że nigdy nie miał dla zielonek litości.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Który to jest pogrzeb Xboxa w tym roku? Jak zetrzecie gówno z oczu to w końcu zobaczycie w jakiej jest agonii
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 10 godzin temu, Czoperrr napisał(a): TLOU Part II? Bez przesady. Odpaliłem to żeby zobaczyć co PS5 potrafi i nie porwało mnie. Może gdyby to było coś nowego to bym się bardziej podjarał ale do grania znowu w to samo mam dystans. Szanujmy się, mówiłem o part 1
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 49 minutes ago, izon said: Szanujmy się, mówiłem o part 1 Mialem na myśli Part I, coś mi się jebło.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Wciąż twierdzę, że Gearsy 5 (zwłaszcza Nutbusters) wyglądają lepiej, do tego mają najlepsze oświetlenie w historii konsol i bezbłędny HDR. Nic na PS4 i PS5 nie wyglądało tak dobrze pod tym względem.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wciąż twierdzę, że Gearsy 5 (zwłaszcza Nutbusters) wyglądają lepiej, do tego mają najlepsze oświetlenie w historii konsol i bezbłędny HDR. Nic na PS4 i PS5 nie wyglądało tak dobrze pod tym względem. No nie mogę się z tym zgodzić, a grałem niedawno
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Ja nie widzę innej opcji. Jeszcze ta podła rozdzielczość na 3 metry od bohatera xDDDD Graficzka TLoU to taki tombak, na pierwszy rzut oka spoko, ale po prostu daleko za mistrzami z The Coalition.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Panowie… Kiedy pisałem, że Ragnarok nie zasłużył na tak dobre oceny to toczyliście bekę, a jak opadł hype to czytałem o tym, że jednak niezbyt udana gra. Jak pisałem, że nowa trylogia Lary niszczy Uncharted gameplayowo to temat łysej baby w kosmosie obnażył niezasłużony hype na przygody Drake’a. Wiec jak mówię Wam, że Gearsy dzięki wybitnemu HDRowi i oświetleniu wyjaśniają The Last of c00rwę to proszę przyjąć to pokornie jak na klapy przystało, bo za jakiś czas znów dowiecie się, że miałem rację. Ja wiecznie żyć nie będę, sami musicie nauczyć się myśleć.
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru https://planetagracza.pl/xbox-series-x-wycofane-z-polski-microsoft-komunikat-sprzedaz-dostepnosc/ no cześć! Co się z Tobą dzieje? Dlaczego właśnie teraz chcesz się poddać?
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru 13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): hahaha kurwa debil wkleja eska awards gier wideo, stykanie się Geoffa chujem z Sony ZERO znaczą te nagrody Tak nie znaczą ze wszyscy to oglądają a reklama gry w przerwie kosztuje tyle co prawie w superbowl. Ożeń sie z philem pajlo i wskoczcie razem sobie do tej trumny zwanej xboxem. Konsola dla casuali wraca z płaczem do rynku madki, bo starsi koledzy go biją na innych kontynentach tak, że nikt tego nie chce kupować.
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru 3 minuty temu, oFi napisał(a): Konsola dla casuali wraca z płaczem do rynku madki PlayStation na razie nigdzie nie wraca, bo Sony przestało tworzyć gry. Chociaż w 2027 dostaniecie kolejne action adventure dla ulungów, z łysą babą w roli głównej! Będzie srogo grane ze 3 lata, co ofi?
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): PlayStation na razie nigdzie nie wraca, bo Sony przestało tworzyć gry. Chociaż w 2027 dostaniecie kolejne action adventure dla ulungów, z łysą babą w roli głównej! Będzie srogo grane ze 3 lata, co ofi? Paolo, a co powiesz o tym, ze xbox idzie w chmure i nie bedzie gdzie sie rozwijac, bo z console wars zostanie jedynie wars?
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru 6 minut temu, oFi napisał(a): Tak nie znaczą ze wszyscy to oglądają a reklama gry w przerwie kosztuje tyle co prawie w superbowl. Nic nie znaczą, Sylwester z Jedynką też jest największa impreza tego typu, a występuje tam O-Zone. Przypominam, że Geoff jest powiązany z Sony, więc ja pierdolę - już prościej się nie da.
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Jak ten CEO Microsoftu mógł się tak zachować? Naprawdę nieprofesjonalne zachowanie No wstyd
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Jest jakieś oficjalne stanowisko czy narazie opieramy się na śledztwie ppe?
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Cholera, szkoda, że MS wycofał się z konsol i nie można kupić ich ani gier. a nie, czekaj, to tylko życzeniowe myślenie niebieskich zwierząt xDDDDD Jeszcze skończycie jako ikonka na potężnym systemie Microsoftu, zapiszcie sobie to karaluchy z mentalem z 2004.
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Plus taki, że teraz żaden rodzic przez przypadek nie kupi niechcianego prezentu pod choinkę.
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Nie wiem o co chodzi ale od wczoraj mogę włączyć tylko dashboard na XSX i wyświetla się info, że Xboxa już nie ma. Nie da się już grać
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru 4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Plus taki, że teraz żaden rodzic przez przypadek nie kupi niechcianego prezentu pod choinkę. Jak chodzę po elektromarketach to dzieciaki częściej mówią o Xboxie niż PS, więc jak widać - klapy wymierają śmiercią naturalną. A jeszcze nawet nie Gwiazdki.