Opublikowano 21 grudnia 202421 gru 14 godzin temu, suteq napisał(a): Jak tam Paweł, skończyłeś chociaż 5 gier w tym roku? To nie jest forum dla graczy. O co ty go posądzasz?
Opublikowano 21 grudnia 202421 gru 2 godziny temu, messer88 napisał(a): Zablokujcie dla jego ten temat to więcej będzie kończył Daj sie chlopu rozwijac
Opublikowano 27 grudnia 202427 gru Panowie chyba nie skończymy roku nie przypominając sobie największego jebania w historii branży;) Mark Cerny "gwiazda rocka" jak to mówi Jimmy akolita, z uśmiechem na twarzy tłumaczy jak ogolił stado baranów. Ja pierdole xd a Ci siedzą przed tv z lupą i porównują
Opublikowano 27 grudnia 202427 gru Byłbym z Cernym ziomkiem w temacie, bo nawet on wie, że jebanie klapów to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek.
Opublikowano 27 grudnia 202427 gru jedyne co PS5 Pro wygrało to kategorie "rozczarowanie" w temacie GOTY forumka PS5 Pro gówno obesrane bez przyszłości
Opublikowano 27 grudnia 202427 gru Piękne były te posty że gry ładniejsze ŻYLETA na pro a DF nagrał filmik że gorzej niż na amatorze xD Magia PSSR
Opublikowano 27 grudnia 202427 gru Najlepszy krycha69 który nie mógł pogodzić się że pssr i ps4.51 pro to gówno obesrane i ''mówię wam jest znacznie lepiej, dobrze chłopaki robią, pozytywny przekaz leci'' ostatnie pięć klapów wyparowało do Pubu w Bełchatowie, wrócą na premierę ps6 razem z hendrixem i cernym na wybudowanej autostradzie, teraz konsola będzie czerpała magiczną moc z układu audio i żył wodnych.
Opublikowano 28 grudnia 202428 gru Gram sobie właśnie na 3 lata temu kupionym lapku w BG3 ( ustawienia w większości na ultra) oraz wróciłem do Wiedźmina 3. Są to imo najlepsze gry ostatnich 10 lat, są cudownie zoptymalizowane na PC i tak naszło mnie pytanie - na chuj kupować Śmiećstation 5 PRO? Żeby gównianie zoptymalizowane Star Wars Survivor działało w 5 klatkach lepiej? Żeby zagrać 30 raz w The Last Of us? Żeby zastanawiać się, który z 6 trybów graficznych wybrać w Hogwart Legacy i finalnie i tak dostać grafikę na poziomie przeciętnego kompa? Żal mi tego Series X zwyczajnie bo jako konsola to jest najlepszy sprzęt na rynku z takimi funkcjami jak Quick Resume i niesamowitą kulturą pracy, natomiast generalnie w następnej generacji konsole już odpuszczę ( nie licząc ofc Switcha).
Opublikowano 29 grudnia 202429 gru Polecam komentarze pod artykułem na ppe odnośnie wycofania z Polski Xboxa. Tzn artykuł to duże słowo, bo to z zasadzie kolejny wysryw ale najciekawsze co dzieje się pod spodem. Otóż za wszystkie antykonsumenckie praktyki odpowiada Xbox. To oni zmusili Sony żeby było takie jakie jest. Niech Xbox zdycha bo oni i tak tylko chmura i abonament. Mówię, pod artykułami o potencjalnej konsoli Valve tak samo najwięcej jest wypowiedzi fanbojki Sony. Powiem szczerze, że nie widziałem nigdy tak toksycznej i zaślepionej grupy, pewnie starych chłopów którzy potrafią tak się ośmieszać i zachowywać w imię kawałka plastiku. A ten kulawy bo kulawy Xbox to wrył im się pod czaszkę tak że szok. Chore ludzie
Opublikowano 29 grudnia 202429 gru Ale forumowiczów zawiedzionych ps5 pro Chłopaki czy to znaczy że jimmy i nero kłamali nam w żywe oczy przez te wszystkie miesiące?? To jest chore
Opublikowano 29 grudnia 202429 gru 57 minut temu, drozdu7 napisał(a): Powiem szczerze, że nie widziałem nigdy tak toksycznej i zaślepionej grupy, pewnie starych chłopów którzy potrafią tak się ośmieszać i zachowywać w imię kawałka plastiku A byles kiedys w dziale uslugi xbox?
Opublikowano 29 grudnia 202429 gru 21 minut temu, Pupcio napisał(a): Ale forumowiczów zawiedzionych ps5 pro Chłopaki czy to znaczy że jimmy i nero kłamali nam w żywe oczy przez te wszystkie miesiące?? To jest chore Szczególnie Ci co nie kupili są zawiedzeni xD.
Opublikowano 29 grudnia 202429 gru No niestety ale polak po przejebaniu 3k nie powie ci przecież że kupił gówno więc posiadacze pro beki brną dalej w odmęty szaleństwa
Opublikowano 29 grudnia 202429 gru Zawiedziomym, po zobaczeniu jak ktos kupil ps5pro, to mozna byc gatunkiem ludzkim.
Opublikowano 29 grudnia 202429 gru 26 minut temu, Mejm napisał(a): A byles kiedys w dziale uslugi xbox? A co, znowu jakiś niebieski wlazł do działu iksboks i pyta, czy wiadomo coś o Indianie/Starfieldzie/Forzie/Stalkerze na PS5?
Opublikowano 29 grudnia 202429 gru Jak tak na was popatrzeć, niebieskie biedaki, to nawet ODdział jest. Powodzenia w leczeniu choroby plejstejszon, na to na pewno są jakieś maście, położna doradzi.
Opublikowano 29 grudnia 202429 gru 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Szczególnie Ci co nie kupili są zawiedzeni xD. No curva taka jest logika zakupów chyba nie xD Jak mnie zawiedzie premiera nowych kart albo iphona to też go nie kupię bo się zawiodłem, cnie?