Opublikowano 3 stycznia3 sty Nie no kurwa jak po takim Switchu wziąłem Steam Decka do ręki to jak z malucha do Mercedesa by się przesiadł. Wykonanie i to jak leży w dłoniach to inna bajka. No i nie zapominajmy że pomimo kilku iteracji sprzętu to ósmy rok sprzedają sprzęt z wadą fabryczną joyconów
Opublikowano 3 stycznia3 sty Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Mega szacunek dla pupcia że krąży w trolling konsoli która ma w dupie. Switch 2 w dupie?? Nie kuś diable
Opublikowano 3 stycznia3 sty Jaranie się Switchem mogło mieć jeszcze sens przed premierą SteamDecka, ale teraz? Wybór zabawki od Nintendo to czysty masochizm.
Opublikowano 3 stycznia3 sty może najpierw potestuj tego Steam Decka chociaż te 7 dni by wyciągać takie pewne wnioski
Opublikowano 3 stycznia3 sty 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): xDDDDDDD litości a było już, że jak się palisz to wskakujesz do wody albo jesz jak jesteś głodny? jebani geniusze Niby proste rzeczy a pamiętam ile osób się spuszczało nad tym, że trzeba dbać o poziom głodu i snu u Henryczka w takim Kingdom Come
Opublikowano 3 stycznia3 sty 38 minut temu, GearsUp napisał(a): Niby proste rzeczy a pamiętam ile osób się spuszczało nad tym, że trzeba dbać o poziom głodu i snu u Henryczka w takim Kingdom Come No i spoko, ale pisanie o BOTW (i ogólnie o grach Nintendo) jak o jakimś gameplayowym objawieniu raczej źle świadczy o osobie która takie słowa wypowiada.
Opublikowano 3 stycznia3 sty 1 godzinę temu, YETI napisał(a): X-box, a raczej x-kurwa-xD. Jezu jaka ta Sonka dalej jest potężna
Opublikowano 3 stycznia3 sty 2 godziny temu, YETI napisał(a): X-box, a raczej x-kurwa-xD. Czyli na świecie bez zmian, nadal większość to debile Edytowane 3 stycznia3 sty przez izon
Opublikowano 3 stycznia3 sty 34 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jezu jaka ta Sonka dalej jest potężna Co prawda Sony zaprzestało tworzenia własnych gier i te najlepiej śmigają na PC, PS5PRO okazało się scamem, ale hej - sprzedają się.
Opublikowano 3 stycznia3 sty Czaicie być dzieckiem i dostać Xboxa pod choinkę? Płakałbym przez całe święta, sieczka
Opublikowano 3 stycznia3 sty Teraz, Pupcio napisał(a): Czaicie być dzieckiem i dostać Xboxa pod choinkę? Płakałbym przez całe święta, sieczka Na pewno lepiej dostać PRO bez napędu i z jakąś gierką na płycie
Opublikowano 3 stycznia3 sty 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Czaicie być dzieckiem i dostać Xboxa pod choinkę? Płakałbym przez całe święta, sieczka wypalencio
Opublikowano 3 stycznia3 sty 9 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Czy MS ma serwery z dupy? Czy Doncia ma neta z dupy?
Opublikowano 3 stycznia3 sty MS? Od zawsze najlepsza jakość usługi, UI i serwerów MS? Od zawsze najlepsza jakość usługi, UI i serwerów wciąż nie mogę przestać się śmiać jak myślę o tym UI na PS4, ale i PS5 dużo lepsze nie jest pod tym względem
Opublikowano 3 stycznia3 sty Szef plejkurwy udzielił wywiadu i chyba za dużo powiedział, każda gra sonki może wyjść nie tylko na pc ale i na Nadkonsole Xbox i Switcha, łysego chińczyka możecie sobie zatrzymać klapy pierdolone Powiedział jeszcze że plany do gier usług bez zmian i to główny target, jak to było? Dobrze że Jim odchodzi, idą zmiany na lepsze
Opublikowano 3 stycznia3 sty Chyba tylko Krycha łudził się, że zmienią strategię i odejdą od robienia gier usług
Opublikowano 3 stycznia3 sty Gry Sonki w końcu w odpowiedniej jakości, z quick resume i bez wyjącego na cały pokój wentylatora? A proszę jeszcze ja...WRÓĆ! Jakie gry Sonki?
Opublikowano 3 stycznia3 sty No tak bez beki z gier Sony nie ma nic w tej generacji czego potrzeba na XSX, zarówno to co wydali jak i te trzy gry na krzyż z MOPSu na 2025-2027. Chyba że wrzucą kolekcje uncharted lub starsze gierki to obada się ponownie w XGP Jedyne co w tym będzie fajne to płacz klapów, trzymaj się schabek. Na sonygafie jak pięknie klapy się grillują po słowach wodza plejki
Opublikowano 3 stycznia3 sty A czy znajdzie się jakiś jeden racjonalny powód dla którego taki Days Gone czy nawet nie wiem Tsushima nie mogłyby wyjść na S2 i Xboxie? Jak bardzo uszkodziło by markę Sony wydanie kilkuletnich gier na nowe platformy?
Opublikowano 4 stycznia4 sty 7 minut temu, drozdu7 napisał(a): A czy znajdzie się jakiś jeden racjonalny powód dla którego taki Days Gone czy nawet nie wiem Tsushima nie mogłyby wyjść na S2 i Xboxie? Straciliby sporo klientów, bo od huja klaperskich zeszłoby na zawał Edytowane 4 stycznia4 sty przez tjery
Opublikowano 4 stycznia4 sty Niespecjalnie poza armia fanboyów która w necie wykonuje darmowa robotę dla sonki ale teraz i tak wszystko już leci na PC + Death Stranding wyszedł na Xa i LEGO Horizon na Switcha chwilę temu więc powoli idą w tym kierunku. Jestem ciekawy jak na tym Switch 2 wyjdzie który jako ostatni będzie miał swoje prawdziwe exy plus w prezencie od Hermena Hulsta i Spencera zestaw gier