Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 630,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Nie no kurwa jak po takim Switchu wziąłem Steam Decka do ręki to jak z malucha do Mercedesa by się przesiadł. 

Wykonanie i to jak leży w dłoniach to inna bajka.

No i nie zapominajmy że pomimo kilku iteracji sprzętu to ósmy rok sprzedają sprzęt z wadą fabryczną joyconów :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Mega szacunek dla pupcia że krąży w trolling konsoli która ma w dupie. :banderas:

Switch 2 w dupie?? Nie kuś diable :beksa::lapka:

Opublikowano

może najpierw potestuj tego Steam Decka chociaż te 7 dni by wyciągać takie pewne wnioski 

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

xDDDDDDD litości

a było już, że jak się palisz to wskakujesz do wody albo jesz jak jesteś głodny? :obama: jebani geniusze 

Niby proste rzeczy a pamiętam ile osób się spuszczało nad tym, że trzeba dbać o poziom głodu i snu u Henryczka w takim Kingdom Come

Opublikowano
38 minut temu, GearsUp napisał(a):

Niby proste rzeczy a pamiętam ile osób się spuszczało nad tym, że trzeba dbać o poziom głodu i snu u Henryczka w takim Kingdom Come

No i spoko, ale pisanie o BOTW (i ogólnie o grach Nintendo) jak o jakimś gameplayowym objawieniu raczej źle świadczy o osobie która takie słowa wypowiada.

Opublikowano
1 godzinę temu, YETI napisał(a):

X-box, a raczej x-kurwa-xD.

:kekw:

20250103_191900.jpg

Jezu jaka ta Sonka dalej jest potężna 

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał(a):

X-box, a raczej x-kurwa-xD.

:kekw:

20250103_191900.jpg

Czyli na świecie bez zmian, nadal większość to debile :kekw:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Czaicie być dzieckiem i dostać Xboxa pod choinkę? Płakałbym przez całe święta, sieczka 

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

Czaicie być dzieckiem i dostać Xboxa pod choinkę? Płakałbym przez całe święta, sieczka 

Na pewno lepiej dostać PRO bez napędu i z jakąś gierką na płycie:kekw:

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Czy MS ma serwery z dupy?

20250103_215056.jpg

Czy Doncia ma neta z dupy?

image.thumb.png.e1922205a7e115b0c769c12247d497e5.png

Opublikowano

MS? Od zawsze najlepsza jakość usługi, UI i serwerów :) 

MS? Od zawsze najlepsza jakość usługi, UI i serwerów :) 

wciąż nie mogę przestać się śmiać jak myślę o tym UI na PS4, ale i PS5 dużo lepsze nie jest pod tym względem :kekw:

Opublikowano

Szef plejkurwy udzielił wywiadu i chyba za dużo powiedział, każda gra sonki może wyjść nie tylko na pc ale i na Nadkonsole Xbox i  Switcha, łysego chińczyka możecie sobie zatrzymać klapy pierdolone :banderas:

Powiedział jeszcze że plany do gier usług bez zmian i to główny target, jak to było? Dobrze że Jim odchodzi, idą zmiany na lepsze :jim:  

Opublikowano

Chyba tylko Krycha łudził się, że zmienią strategię i odejdą od robienia gier usług 

Opublikowano

Gry Sonki w końcu w odpowiedniej jakości, z quick resume i bez wyjącego na cały pokój wentylatora? A proszę jeszcze ja...WRÓĆ! Jakie gry Sonki? :kekw:

Opublikowano

No tak bez beki z gier Sony nie ma nic w tej generacji czego potrzeba na XSX, zarówno to co wydali jak i te trzy gry na krzyż z MOPSu na 2025-2027.

Chyba że wrzucą kolekcje uncharted lub starsze gierki to obada się ponownie w XGP :)

Jedyne co w tym będzie fajne to płacz klapów, trzymaj się schabek.

Na sonygafie jak pięknie klapy się grillują po słowach wodza plejki  :obama:

Opublikowano

A czy znajdzie się jakiś jeden racjonalny powód dla którego taki Days Gone czy nawet nie wiem Tsushima nie mogłyby wyjść na S2 i Xboxie?

Jak bardzo uszkodziło by markę Sony wydanie kilkuletnich gier na nowe platformy?

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał(a):

A czy znajdzie się jakiś jeden racjonalny powód dla którego taki Days Gone czy nawet nie wiem Tsushima nie mogłyby wyjść na S2 i Xboxie?

Straciliby sporo klientów, bo od huja klaperskich zeszłoby na zawał

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Niespecjalnie poza armia fanboyów która w necie wykonuje darmowa robotę dla sonki ale teraz i tak wszystko już leci na PC + Death Stranding wyszedł na Xa i LEGO Horizon na Switcha chwilę temu więc powoli idą w tym kierunku.

Jestem ciekawy jak na tym Switch 2 wyjdzie który jako ostatni będzie miał swoje prawdziwe exy plus w prezencie od Hermena Hulsta i Spencera zestaw gier :philosoraptor: