Opublikowano 17 stycznia17 sty 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): Ale widać po tobie jak po zwiastunie Switcha 2 zrobiłeś się taki bardziej żwawy i chętny do zaczepki. To pewnie pokłosie chujowej i naprędce sklejonej zapowiedzi byle była. A tak ogólnie to oczywiście jeśli jakkolwiek reagujesz na głupie teksty o SD to jesteś zwierzęciem gdy reagujesz na głupie teksty o NS to jesteś kurwa piewcą gejmingu. Bonusowo w sprawie leaków NS2 to dla Nintendo idealnie pasujący memik: Ukryj zawartość Mogli poczekać jeszcze dwa latka po co się spieszyć skoro Switch odpala Zelda w 26 klatkach Co to granie w 2025 na konsoli przenośnej z LCD robi z ludźmi, masakra i to jeszcze bez opcji usypiania. Pogoń tego śmiecia ROGa bo coraz gorzej z tobą Krzyś
Opublikowano 17 stycznia17 sty 4 minuty temu, GearsUp napisał(a): Co to granie w 2025 na konsoli przenośnej z LCD robi z ludźmi, masakra i to jeszcze bez opcji usypiania. Pogoń tego śmiecia ROGa bo coraz gorzej z tobą Krzyś Ja to bym wolał żebyś ty miał opcje usypiania
Opublikowano 17 stycznia17 sty 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): Ja to bym wolał żebyś ty miał opcje usypiania Po mega prezentacji Switcha 2 nawet nie ma takiej opcji, aż chce się żyć człowiekowi
Opublikowano 17 stycznia17 sty Chyba każdy się zgodzi, że najlepszej jakości gry robi Nintendo? I najwięcej! Rare stało się byle jakie w rękach Microsoftu, Sony inwestuje w Gaasy, a ich ND przejął woke-patus. Nintendo wydało rewolucyjne BOTW i co chwilę czymś zaskakuje
Opublikowano 17 stycznia17 sty Też we mnie BUZUJE ta konsolowa energia. Rozszarpałbym jakegoś stim bekowca chętnie ale troche przypał bić niepełnosprawnych
Opublikowano 17 stycznia17 sty 5 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Rare stało się byle jakie w rękach Microsoftu Ale Nuts and Bolts to ty szanuj
Opublikowano 17 stycznia17 sty 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Ale Nuts and Bolts to ty szanuj Lepsze od Banjo-Kazooie?
Opublikowano 17 stycznia17 sty Ten kozak zjada wszystkie Dałnio-Każualiii ale boty nawet nie zdają sobie sprawy z jego istnienia
Opublikowano 17 stycznia17 sty 8 minut temu, GearsUp napisał(a): Ten kozak zjada wszystkie Dałnio-Każualiii ale boty nawet nie zdają sobie sprawy z jego istnienia Ograłem
Opublikowano 17 stycznia17 sty Jak trzeba być smutnym zagrywem żeby w 2025 czepiać się grafiki której poziom wystarczającą jakość osiągnął dekade jak temu? A no tak to daddy obsrany xbot to że xbox był zawsze graficzną ścierą sony mu nie przeszkadzało przez te wszystkie lata
Opublikowano 17 stycznia17 sty 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): A po co jak i tak ustawiają wasze komputerki jak chcą od 50 lat? Bądźmy poważni SteamBeka albo PC oferują te same gry co Nintendo i w dodatku działają tam lepiej niż natywnie na tej konsolowej prehistorii.
Opublikowano 17 stycznia17 sty Nie wierzę że dałeś się serio omamić tej propagandzie sukcesu steambeki xD ten komputer ledwo sobie daje radę z gta 5
Opublikowano 18 stycznia18 sty Haha, Pupcio jaki frustrat bo byle przenośny PC jest lepszy od jego laptopa a do tego odpali wszystkie exy Nintendo w lepszej jakości niż Switch 2 Piękny upadek
Opublikowano 18 stycznia18 sty Po prostu zostawmy komputery do excela i worda bo tylko do tego się nadają
Opublikowano 18 stycznia18 sty Stem Deck? Chciałem raz zagrać ale steam mi coś takiego podpowiedział od tamtego czasu tylko Switch
Opublikowano 18 stycznia18 sty Pucia ośrodek myśleniowy jeszcze po prostu nie może tego przetrawić że maszynka do excela może być wygodniejsza od "prawdziwej konsoli" i dawać lepsze doświadczenie grania
Opublikowano 18 stycznia18 sty co może być wygodniejsze od włożenia karta w grą i od razu wskoczenie do gry?? ściąganie gier z internetu których nie posiadamy?