Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a):

Ale widać po tobie jak po zwiastunie Switcha 2 zrobiłeś się taki bardziej żwawy i chętny do zaczepki. To pewnie pokłosie chujowej i naprędce sklejonej zapowiedzi byle była.

A tak ogólnie to oczywiście :niki: jeśli jakkolwiek reagujesz na głupie teksty o SD to jesteś zwierzęciem gdy reagujesz na głupie teksty o NS to jesteś kurwa piewcą gejmingu.

Bonusowo w sprawie leaków NS2 to dla Nintendo idealnie pasujący memik:

Ukryj zawartość

images(5).jpeg.f51b020fc05f94faa0ce41d117373bfd.jpeg

Mogli poczekać jeszcze dwa latka po co się spieszyć skoro Switch odpala Zelda w 26 klatkach 

Co to granie w 2025 na konsoli przenośnej z LCD robi z ludźmi, masakra :) i to jeszcze bez opcji usypiania. Pogoń tego śmiecia ROGa bo coraz gorzej z tobą Krzyś

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 629,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
4 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Co to granie w 2025 na konsoli przenośnej z LCD robi z ludźmi, masakra :) i to jeszcze bez opcji usypiania. Pogoń tego śmiecia ROGa bo coraz gorzej z tobą Krzyś

Ja to bym wolał żebyś ty miał opcje usypiania

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a):

Ja to bym wolał żebyś ty miał opcje usypiania

Po mega prezentacji Switcha 2 nawet nie ma takiej opcji, aż chce się żyć człowiekowi :)

Opublikowano

Chyba każdy się zgodzi, że najlepszej jakości gry robi Nintendo? I najwięcej! Rare stało się byle jakie w rękach Microsoftu, Sony inwestuje w Gaasy, a ich ND przejął woke-patus. Nintendo wydało rewolucyjne BOTW i co chwilę czymś zaskakuje :)

Opublikowano

Też we mnie BUZUJE ta konsolowa energia. Rozszarpałbym jakegoś stim bekowca chętnie ale troche przypał bić niepełnosprawnych :) 

Opublikowano
5 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Rare stało się byle jakie w rękach Microsoftu

Ale Nuts and Bolts to ty szanuj

Opublikowano

Ten kozak zjada wszystkie Dałnio-Każualiii ale boty nawet nie zdają sobie sprawy z jego istnienia

s-l1600.webp

Opublikowano
8 minut temu, GearsUp napisał(a):

Ten kozak zjada wszystkie Dałnio-Każualiii ale boty nawet nie zdają sobie sprawy z jego istnienia

s-l1600.webp

Ograłem :banderas:

Opublikowano

Jak trzeba być smutnym zagrywem żeby w 2025 czepiać się grafiki której poziom wystarczającą jakość osiągnął dekade jak temu? A no tak to daddy obsrany xbot :) to że xbox był zawsze graficzną ścierą sony mu nie przeszkadzało przez te wszystkie lata :) 

Opublikowano

A po co jak i tak ustawiają wasze komputerki jak chcą od 50 lat? :)

Opublikowano

To RDR2 czy Mario Kart? Te WOLUMETRYCZNE CHMURY wyglądają OBŁĘDNIE :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

A po co jak i tak ustawiają wasze komputerki jak chcą od 50 lat? :)

Bądźmy poważni SteamBeka albo PC oferują te same gry co Nintendo i w dodatku działają tam lepiej niż natywnie na tej konsolowej prehistorii. :) 

Opublikowano

Nie wierzę że dałeś się serio omamić tej propagandzie sukcesu steambeki xD ten komputer ledwo sobie daje radę z gta 5

Opublikowano

Haha, Pupcio jaki frustrat bo byle przenośny PC jest lepszy od jego laptopa a do tego odpali wszystkie exy Nintendo w lepszej jakości niż Switch 2

Piękny upadek :)

Opublikowano

Po prostu zostawmy komputery do excela i worda bo tylko do tego się nadają :) 

Opublikowano

Stem Deck? Chciałem raz zagrać ale steam mi coś takiego podpowiedział

image.jpeg.3862a641c147d8a66dbb26043f3ec18a.jpeg

od tamtego czasu tylko Switch :)

Opublikowano

Cały steam deck ;) wszystkie wady pc i konsol i żadnych zalet:banderas:

Opublikowano

Pucia ośrodek myśleniowy jeszcze po prostu nie może tego przetrawić że maszynka do excela może być wygodniejsza od "prawdziwej konsoli" i dawać lepsze doświadczenie grania ;)

Opublikowano

co może być wygodniejsze od włożenia karta w grą i od razu wskoczenie do gry?? ściąganie gier z internetu których nie posiadamy? :banderas: