Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. MS frontem do konsumenta, opcje daje, które rok temu byśmy traktowali w kategoriach fantasy, ale chuj z tego jak konsola słabo się sprzeda. No wiadomo, dla gracza z kartonami gier w pudełkach to najważniejsze ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czy macie jakieś pomysły i porady co może z tymi wszystkimi pudełkami zrobić kolekcjoner fan PlayStation w przyszłych generacjach?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Haha typy mysla, ze te udogodnienia to specjalnie dla nich xD O tym wlasnie co rano mysli ms i asia, zeby dorzucic jakies nowe po to aby devilbot mogl sie spucic na pada. Sprzedaz dla korpo jest nieistotna. Patrza na te 30mln xboxow i klepia sie po plecach wspominajac radosnie Matrica i Spencera. Mowia, tyle styknie, jest dobrze. Przciez ta firma nie potrafila sprzedac tego zielonego go.wna nawet kiedy rozdawali flagowe gry za 4zl.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. ASAX ty stara console warsowa wygo, dobrze wiedziałeś kogo aktywować żeby zapewnić nam rozrywkę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. I to jeszcze człowiek co innym zarzuca spranie mózgu xD Jimmy patrzy z chmurki i się uśmiecha, na pewno.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ciesze sie, ze uprzyjemniam wam to smutne zycie xboxowego gracza, ktorego musza cieszyc takie rzeczy jak mozliwosc ustawienia godziny i zrobienia save'a w chmurze.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dziękujemy, zazdrościmy grania w takie ekskluzywne perełki jak Sekiro czy Anthem. Na Xboxie tego nie ma, a nawet jak jest to smakuje inaczej wiedząc, że słabo się sprzedał
Opublikowano 57 minut temu57 min Bzudrasa nie ma co traktowac chyba powaznie, typ mysli, ze jak brzydko pisze o jego ukochanej konsoli ekosystemie to jednoczesnie wychwalam sonke. Aj to musi bolec, ze mozna tak szydzic z xboxa za free.
Opublikowano 55 minut temu55 min Mejm ma przed sobą jeszcze jakieś 15 lat grania zanim skończą mu się płytki także bez problemów. Dopiero nadrabia PS4, a to była dobra konsola i Sony w formie.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Znany multiplatformowiec mejm poza konsolami sony miał też komputer w 94'
Opublikowano 45 minut temu45 min 6 minut temu, Czoperrr napisał(a):Mejm ma przed sobą jeszcze jakieś 15 lat grania zanim skończą mu się płytki także bez problemów. Dopiero nadrabia PS4, a to była dobra konsola i Sony w formie.Zrodelko juz powol wysycha. Potem tylko te piec gier wartych ogrania na ps5 i rozsiadam sie z popkornem ogladac jak cyfrowe cpuny sprzedaja wlasne dzieci zeby moc cos kupic na playstation, a xbox miota sie jak zawsze i sprzedaje 10mln sztuk bo sprzedaz nie jest wazna. Nie moge sie doczekac.
Opublikowano 36 minut temu36 min Mejm skutecznie się gimnastykuje, ale wciąż nie dowiedzieliśmy się która to platforma jest jego zdaniem najgorsza dla graczyNapisał tylko że Xbox najgorzej się sprzedaje, ale to każdy wie.Swoją drogą jeśli sprzedaż sprzetu jest dla niego taka ważna to ciekawe czy kartę graficzną czy procesor do swojego pcta też będzie wybierać pod kątem tego co najlepiej się sprzedaje, a nie możliwości jakie oferuje?Wydaje mi się że normalnego gracza sprzedaż sprzętu powinna interesować tylko w kontekście tego żeby sprzęt sprzedał się wystarczająco by był wspierany przez wydawców third party. Tak jak ja kupiłem PlayStation Vite, ale niestety niedługo potem okazało się, że oprócz mnie nie zrobiło tego zbyt wiele osób i na konsole bardzo szybko przestały wychodzić gry. Wtedy rzeczywiście odczułem skutki słabej sprzedaży.
Opublikowano 13 minut temu13 min mejm typowa plejstejszonowa konserwa. Sejwy w chmurze? Panie kto to słyszał, ja wrzucam save na kartę pamięci.