Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Ej, pupi, przecież przed chwilą zwaliłeś bysiora do jakiegoś modzika falloutowego na piecu Na komsolecie taki chuj by z tego był!
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l bo pupcio bajci, wie doskonale że PC to nadplatforma, ale i dobrze mieć komsolki do tego
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 5 minut temu, Bzduras napisał: Ej, pupi, przecież przed chwilą zwaliłeś bysiora do jakiegoś modzika falloutowego na piecu Na komsolecie taki chuj by z tego był! Pawcio teraz:
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 6 minut temu, Bzduras napisał: Ej, pupi, przecież przed chwilą zwaliłeś bysiora do jakiegoś modzika falloutowego na piecu Na komsolecie taki chuj by z tego był! Co ty gadasz Ja traktuje wojny konsolowe poważnie więc jak jeszcze raz mnie oczernisz o współprace z pecetowcami to spotkają Cie przykre konsekwencje
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Wysoki somsiedzie, w sprawie Pupcio kontra forumek przedstawiam dowód pisany numer sześćdziesiąt dziewięć: Także zasłona dymna opadła, klikasz myszkiem w kąkuter i lubisz to!
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 11 minut temu, Pupcio napisał: elden ring- 60inchtd mówił że gówno a on się zna na grach wideo więc nie będę w to grał synek, żebyś ty się tak zawsze słuchał to by było dobrze no i tfu na soniarza, skonczył bloodbore, bo eks, a pozostałe olał. kwik z klapersa
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l bloodprank jaranko, bo exik na konsolę japończyków, a w realu XDDDD a nie mesjasz
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 9 minut temu, Bzduras napisał: Wysoki somsiedzie, w sprawie Pupcio kontra forumek przedstawiam dowód pisany numer sześćdziesiąt dziewięć: Także zasłona dymna opadła, klikasz myszkiem w kąkuter i lubisz to! I to jeszcze świeża sprawa. Nawet się nie zająkał jak kłamał.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l W serduszku pewnie dobry chłopak, ale gra gangstera bo się napatrzył na jakichś chińczyków w białych garniturach w grze Chińska Mafia Zero i chce być jak oni
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l elden ring by był zajebisty dla pececiarza jakby go modami przerobili i usunęli 3/4 mapy.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Elden ring no spoko jak się wchodziło do zamku głównego bossa, ale tak to parujące guano od ubisoftu. Ja już kurwa mam dosyć tej serii i tego zjebanego systemu walki. Zaorać
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 24 minutes ago, Krzysztof93 said: Ja żyję w przekonaniu, że te posty niejako reklamujące granie na PC to żarcik zarzutkowy. Szanujmy się. Ja rozumiem, że czyjaś praca wymaga posiadania mocnego PC (klikanie w kąkuter to praca ) ale dzisiaj koszty budowy PC są tak absurdalne. I to po to żeby odpalić gierkę xddd. Cooooo... ja mam wydać tyle hajsu żeby to było w stanie odpalić gierkę? Czy wyście spadli z rowerka? W dodatku z moją wrodzoną niechęcią do grania w gierki na PC? Serio. Nie chce grać na PC. Ale czy ja komuś zabraniam być nudziarzem i grać tylko na Xbox? Nie. Tak samo nie zabraniam nikomu wierzyć, że aby odpalić grę wideło trzeba rzucić 8k PLN żeby pamperek chodził i strzelał . Ale przypominam da się taniej, wygląda bliźniaczo podobnie i można ukończyć gierkę wideło na konsoli. Za koszt PC to ja sobie bym życie na nowo ułożył... kurła na prywatnej wyspie chyba. Talkie pierdolenie o szopenie. Nikt ci nie zmusza do budowy smoka za 10000 zł, ceny kart wróciły do normy. Fakt budowa PC od kompletnego zera jest mega droga ale jak masz już budę to upgrade jest tak samo drogi jak kupno ps5. Ja mam 1060 i nawet daje radę ale fakt nie jest to karta do grania w 4K wiec dlatego na zimę wpadnie smok 4080ti albo 4090 żeby grać w 4K i 120fps
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 22 minuty temu, 20inchDT napisał: Elden ring no spoko jak się wchodziło do zamku głównego bossa, ale tak to parujące guano od ubisoftu. Ja już kurwa mam dosyć tej serii i tego zjebanego systemu walki. Zaorać 1. Demon's Souls -> narodziny formuły 2. Dark Souls -> doszlifowanie formuły 3. Dark Souls 2 -> zmęczenie formuły Wszystko po DkS to cashgrab, gatunek ten uwstecznił gaming i należy go zaorać jak wszystkie japońskie wynalazki. Poza Capgods gamedev KKW jest nieistotny.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l @Wolfie_coś mam wrażenie, że moje pierdolenie o szopenie jest mniejsze od twojego. Ja mam tylko laptopa więc na nic twoje dobre rady. Ja bym musiał naprawdę wyłożyć 6-8k żeby pamperek chodził i strzelał i jest to fakt. Dla mnie jest to absurdalne. Ludzie nawet z gierek zrobią kult jak ci od Audio Voodoo i podstawki pod kable do głośników za grube hajsy. To są gierki kurła do zabawy nie ma mowy żebym tyle wyłożył na chodzenie pamperkiem bo jak już mówiłem za koszt PC to ja sobie mogę na nowo życie ułożyć.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: 1. Demon's Souls -> narodziny formuły 2. Dark Souls -> doszlifowanie formuły 3. Dark Souls 2 -> zmęczenie formuły Wszystko po DkS to cashgrab, gatunek ten uwstecznił gaming i należy go zaorać jak wszystkie japońskie wynalazki. Poza Capgods gamedev KKW jest nieistotny. Jebać Miy...amoto? Kosimazaki? scoorversyn mówi, że lubi Berserka, a robi takie guanko atak -> atak? ->turlanko, turlanko, turlanko. fake ass nigga
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 15 minutes ago, Krzysztof93 said: @Wolfie_coś mam wrażenie, że moje pierdolenie o szopenie jest mniejsze od twojego. Ja mam tylko laptopa więc na nic twoje dobre rady. Ja bym musiał naprawdę wyłożyć 6-8k żeby pamperek chodził i strzelał i jest to fakt. Dla mnie jest to absurdalne. Ludzie nawet z gierek zrobią kult jak ci od Audio Voodoo i podstawki pod kable do głośników za grube hajsy. To są gierki kurła do zabawy nie ma mowy żebym tyle wyłożył na chodzenie pamperkiem bo jak już mówiłem za koszt PC to ja sobie mogę na nowo życie ułożyć. Czytanie widzę trudne. Budowa nowego PC od zera to koszt 1000€-1500€ i to będzie PC z średniej półki. Wiec tu się zgodzę ze droga zabawa. Ale jak masz budę już to upgrade gpu co pare lat wychodzi na to samo co kupno nowej konsoli Mój nowy smok którego mam plan zbudować pod koniec roku będzie służył do przyjemności ale tez pracy wiec w sumie wywalenie nawet tych 1800€ na gpu nie boli aż tak Swoją droga nowe życie ułożyć za 10k zł? Może kuźwa w Afryce Edytowane 11 sierpnia 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 6 minut temu, Wolfie_ napisał: Swoją droga nowe życie ułożyć za 10k zł? Może kuźwa w Afryce No oczywiście, że nowe życie. Lepsze takie nowe życie niż w poprzednim wydać tyle na sprzęt żeby chodził w ekranie pamperek i miał przygody.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 10 minut temu, Wolfie_ napisał: Czytanie widzę trudne. Budowa nowego PC od zera to koszt 1000€-1500€ i to będzie PC z średniej półki. 1500 euro to jakieś 7,5 koła, za tyle to jak się postarasz złożysz obecnie PC z 3080, więc nie nazwałbym tego średnią półka
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 7 minutes ago, Krzysztof93 said: No oczywiście, że nowe życie. Lepsze takie nowe życie niż w poprzednim wydać tyle na sprzęt żeby chodził w ekranie pamperek i miał przygody. Kurde w tej Polsce chyba lepiej niż myślałem. W Irlandii to ledwo miał bym na jeden miesiąc depozytu na mieszkanie 1 pokojowe a w Polsce nowe życie sobie można ułożyć
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 33 minuty temu, Wolfie_ napisał: Czytanie widzę trudne. Budowa nowego PC od zera to koszt 1000€-1500€ i to będzie PC z średniej półki. Wiec tu się zgodzę ze droga zabawa. Ale jak masz budę już to upgrade gpu co pare lat wychodzi na to samo co kupno nowej konsoli Mój nowy smok którego mam plan zbudować pod koniec roku będzie służył do przyjemności ale tez pracy wiec w sumie wywalenie nawet tych 1800€ na gpu nie boli aż tak Swoją droga nowe życie ułożyć za 10k zł? Może kuźwa w Afryce Wszyscy wiedzą, że koszt złożenia kaczki (to moja nazwa smoka) to nie wszystko, choć ten jest w obecnych czasach horrendalny. Pozostaje jeszcze ta cała banda zayebanych w dupę kopanych blacharskich cheaterów. Tylko ruskie onuce są od nich gorsi
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 3 minutes ago, Czezare said: Wszyscy wiedzą, że koszt złożenia kaczki (to moja nazwa smoka) to nie wszystko, choć ten jest w obecnych czasach horrendalny. Pozostaje jeszcze ta cała banda zayebanych w dupę kopanych blacharskich cheaterów. Tylko ruskie onuce są od nich gorsi No bo na konsolach nie ma cheaterow oh wait, zobacz co się odwala w warzone Jak jeszcze grałem w CS to może na 3 cheaterow trafiłem a nabiałem ponad 1000h teraz gram w Valo i 50h wbite i zero cheaterow te legendy konsolowcow jak to w każdym lobby ktoś ma wall/aim hack itd są piękne
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l Daaaawno już w Warzone nie grałem, ale jak jeszcze grałem to cheaterzy byli głównie grający na PC, niestety na xboxie nie dało się wyłączyć crossplaya z PC. Przypuszczam, że jakby się dało, to bardzo rzadko by się na takiego trafiało. Edytowane 11 sierpnia 20222 l przez Wooyek
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l czezare płacze o cheaterow (pewnie chujowo gra), a easy o brak ludzi (nikt go nie lubi) i tak wyglada zycie u ludzi z ps5