Opublikowano 29 stycznia29 sty Playdate > Evercade > Legion GO > ROG Ally > MSI Claw > ZOTAC > Steam Deck
Opublikowano 29 stycznia29 sty te chłopaki od Nintendo gadają jakimś kodem czy są po prostu... SMBW - stara matka bije wujka?
Opublikowano 29 stycznia29 sty Prawdziwi gracze wiedzą o co cho! mniej rozwijania kabla do ładowarki steam c0rwy więcej grania Krzysiu!
Opublikowano 29 stycznia29 sty 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): te chłopaki od Nintendo gadają jakimś kodem czy są po prostu... SMBW - stara matka bije wujka?
Opublikowano 29 stycznia29 sty 20 minut temu, GearsUp napisał(a): Z czym ty tu wyjeżdżasz zdrowy, Arkham Origins zjada to bez popity ?
Opublikowano 29 stycznia29 sty chodzi o to, że jak lubisz Batmana i chcesz sobie pograć w Batmana to jesteś kurwa głupol bo SMBWDKRC ma lepszą ocenkę w internecie
Opublikowano 29 stycznia29 sty Taki to target Nintendo - mentalne czterolatki więc i faktów jeszcze nie łączą.
Opublikowano 29 stycznia29 sty 21 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): chodzi o to, że jak lubisz Batmana i chcesz sobie pograć w Batmana to jesteś kurwa głupol bo SMBWDKRC ma lepszą ocenkę w internecie Ależ ja skończyłem wybitne AA i AC na PS3 i to wystarczy. Ile ta konsola miała wybitnych gier Edytowane 29 stycznia29 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 29 stycznia29 sty 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Ależ ja skończyłem wybitne AA i AC na PS3 i to wystarczy. Ile ta konsola miała wybitnych gier a ja skończyłem Mario Wonder (przewinęło się trochę sprzętów nie jestem tylko TEORETYKIEM) ale lubię pograć w tego Batmana i wolę gdy kosztuje 10x mniej niż więcej i jak działa płynniej niż kinowe 24 klatki
Opublikowano 29 stycznia29 sty 10 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): A miałeś kiedyś Nintendo? Czy wszystko na emulatorze? Wszystko na jutubku ograne! Stąd moja niesamowita wiedza na tematy okołogrowe. Serdecznie polecam kanał Nrgeek, gość ma mega zajaweczke
Opublikowano 29 stycznia29 sty No tak stąd później te statystyki, że pucharek za ukończenie gry ma 21% posiadaczy
Opublikowano 29 stycznia29 sty 20 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): a ja skończyłem Mario Wonder (przewinęło się trochę sprzętów nie jestem tylko TEORETYKIEM) ale lubię pograć w tego Batmana i wolę gdy kosztuje 10x mniej niż więcej i jak działa płynniej niż kinowe 24 klatki A ja miałem: Atari2600, C64, Amigę500 (przez chwilę), GB, NESa, SNESa, SMD, GBA, DSa, 3DSa, PSP, PSV, PSX, PS2, PS3, PS4, PS5, DC, N64, GC, Wii, Xboxa, 360kę, Switcha i pewnie jeszcze coś pominąłem. Jedynymi konsolami, których nie kupiłem, bo nie widziałem potrzeby, były: Saturn, WiiU i dwa ostatnie Xboxy (gubię się już w tych nazwach). Najlepiej wspominam generację, bo byłem posiadaczem wszyskich konsol: DC, PS2, GC i Xboxa, bo ograłem między innymi takie perełki, jak Shemue, GOW 1 i 2, MP, czy NG. Dużo się też grało multi 4p na kanapie: głównie w PESa5 (nawet dwóch na dwóch) i w przekozackie Def Jam: Fight for NY (wróć!). Dlaczego eksy system sellery są tak ważne? Dlatego, że to dla nich kupowałem konsole: N64, gdy w programie Escape na Polonii 1 zobaczyłem SM64. Tak że nie ucz ojca dzieci robic! Batmany? Tak, są super, ale nie aż tak, żebym chciał do nich wracać. Jest tylko kilka gier, do których co jakiś czas wracam, reszta to jednorazowe doświadczenie, a są nimi: RE1R, Ninja Gaiden, TLOU i DKCR i parę innych! Edytowane 29 stycznia29 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 29 stycznia29 sty Batmany? Krzysiu nie przeczytał ani jednego materiału źródłowego czyli komiksu z nim a poucza innych, że są teoretykami. I pewnie jeszcze uważa, że gry z nim są lepsze od komiksów. Masakrejszyn
Opublikowano 29 stycznia29 sty Kolejny wielki "ex" sprzedał się na PS5 w oszałamiającym nakładzie 1+ mln sztuk! Tej siły już nic nie zatrzyma!
Opublikowano 29 stycznia29 sty 11 minut temu, SnoD napisał(a): Kolejny wielki "ex" sprzedał się na PS5 w oszałamiającym nakładzie 1+ mln sztuk! Tej siły już nic nie zatrzyma! Który to „hit” tym razem?
Opublikowano 29 stycznia29 sty Astro Bot: 1.5mln. Psychnauts 2: 1.7mln. Super Mario Bros. Wonder: 14mln. Myślę, że remaster 15 letniej gry pobije te 1.5 i 1.7mln, skoro już rozszedł się w ponad 100000 egzemplarzy w samej tylko Japonii, a premierę miał 2 tyg temu Edytowane 29 stycznia29 sty przez zdrowywariat
Opublikowano 29 stycznia29 sty 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Który to „hit” tym razem? Silent Hill 2
Opublikowano 29 stycznia29 sty 4 minuty temu, SnoD napisał(a): Silent Hill 2 Gwoli ścisłości 2 bańki pełnej ceny Silenta 2 to ogromny sukces, bo przebija nawet lifetime oryginału, natomiast Astro miał 1.5 mln na 8 listopada, więc pewnie 2 już przebił jakiś czas temu. Co nie zmienia faktu, że exy tego typu jak Astro nie mogą kosztować przy obecnym rynku tak dużo, bo zwyczajnie gracze przeliczając na pieniądz i czekają na plusa i salesy.