Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Playdate > Evercade > Legion GO > ROG Ally > MSI Claw > ZOTAC > Steam Deck

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

te chłopaki od Nintendo gadają jakimś kodem czy są po prostu...
SMBW - stara matka bije wujka?

Opublikowano

Prawdziwi gracze wiedzą o co cho! mniej  rozwijania kabla do ładowarki steam c0rwy więcej grania Krzysiu! :)

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

te chłopaki od Nintendo gadają jakimś kodem czy są po prostu...
SMBW - stara matka bije wujka?

IMG-8103.png

:banderas:

Opublikowano

Z czym ty tu wyjeżdżasz zdrowy, Arkham Origins zjada to bez popity

Opublikowano
20 minut temu, GearsUp napisał(a):

Z czym ty tu wyjeżdżasz zdrowy, Arkham Origins zjada to bez popity

?

Opublikowano

chodzi o to, że jak lubisz Batmana i chcesz sobie pograć w Batmana to jesteś kurwa głupol bo SMBWDKRC ma lepszą ocenkę w internecie 

Opublikowano

Nie no dziecinada w chuj. Lepiej zagrać w coś dla poważnego gracza

c2ec1ffb5c4f2fd089796ec3baf71598.jpg

Opublikowano

Chciałem wkleić zdjęcie fana stim beki ale niestety już spłukałem :)

Opublikowano
21 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

chodzi o to, że jak lubisz Batmana i chcesz sobie pograć w Batmana to jesteś kurwa głupol bo SMBWDKRC ma lepszą ocenkę w internecie 

Ależ ja skończyłem wybitne AA i AC na PS3 i to wystarczy. Ile ta konsola miała wybitnych gier :banderas:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Ależ ja skończyłem wybitne AA i AC na PS3 i to wystarczy. Ile ta konsola miała wybitnych gier :banderas:

a ja skończyłem Mario Wonder (przewinęło się trochę sprzętów nie jestem tylko TEORETYKIEM) ale lubię pograć w tego Batmana i wolę gdy kosztuje 10x mniej niż więcej i jak działa płynniej niż kinowe 24 klatki

Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

A miałeś kiedyś Nintendo? Czy wszystko na emulatorze? 

Wszystko na jutubku ograne! Stąd moja niesamowita wiedza na tematy okołogrowe. Serdecznie polecam kanał Nrgeek, gość ma mega zajaweczke 

Opublikowano

No tak :/ stąd później te statystyki, że pucharek za ukończenie gry ma 21% posiadaczy 

Opublikowano
20 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

a ja skończyłem Mario Wonder (przewinęło się trochę sprzętów nie jestem tylko TEORETYKIEM) ale lubię pograć w tego Batmana i wolę gdy kosztuje 10x mniej niż więcej i jak działa płynniej niż kinowe 24 klatki

A ja miałem: Atari2600, C64, Amigę500 (przez chwilę), GB, NESa, SNESa, SMD, GBA, DSa, 3DSa, PSP, PSV, PSX, PS2, PS3, PS4, PS5, DC, N64, GC, Wii, Xboxa, 360kę, Switcha i pewnie jeszcze coś pominąłem. Jedynymi konsolami, których nie kupiłem, bo nie widziałem potrzeby, były: Saturn, WiiU i dwa ostatnie Xboxy (gubię się już w tych nazwach).

Najlepiej wspominam generację, bo byłem posiadaczem wszyskich konsol: DC, PS2, GC i Xboxa, bo ograłem między innymi takie perełki, jak Shemue, GOW 1 i 2, MP, czy NG. Dużo się też grało multi 4p na kanapie: głównie w PESa5 (nawet dwóch na dwóch) i w przekozackie Def Jam: Fight for NY (wróć!).

Dlaczego eksy system sellery są tak ważne? Dlatego, że to dla nich kupowałem konsole: N64, gdy w programie Escape na Polonii 1 zobaczyłem SM64.

Tak że nie ucz ojca dzieci robic! Batmany? Tak, są super, ale nie aż tak, żebym chciał do nich wracać. Jest tylko kilka gier, do których co jakiś czas wracam, reszta to jednorazowe doświadczenie, a są nimi: RE1R, Ninja Gaiden, TLOU i DKCR i parę innych!

Opublikowano

Batmany? Krzysiu nie przeczytał ani jednego materiału źródłowego czyli komiksu z nim a poucza innych, że są teoretykami. I pewnie jeszcze uważa, że gry z nim są lepsze od komiksów. Masakrejszyn

Opublikowano

Kolejny wielki "ex" sprzedał się na PS5 w oszałamiającym nakładzie 1+ mln sztuk! Tej siły już nic nie zatrzyma!

Opublikowano

Astro Bot: 1.5mln.

Psychnauts 2: 1.7mln.

Super Mario Bros. Wonder: 14mln.

Myślę, że remaster 15 letniej gry pobije te 1.5 i 1.7mln, skoro już rozszedł się w ponad 100000 egzemplarzy w samej tylko Japonii, a premierę miał 2 tyg temu :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Który to „hit” tym razem?

Silent Hill 2

Opublikowano
4 minuty temu, SnoD napisał(a):

Silent Hill 2

Gwoli ścisłości 2 bańki pełnej ceny Silenta 2 to ogromny sukces, bo przebija nawet lifetime oryginału, natomiast Astro miał 1.5 mln na 8 listopada, więc pewnie 2 już przebił jakiś czas temu. 

Co nie zmienia faktu, że exy tego typu jak Astro nie mogą kosztować przy obecnym rynku tak dużo, bo zwyczajnie gracze przeliczając na pieniądz i czekają na plusa i salesy.