Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Czytałem, że tylko jedynka na Switchu nieźle działa, sequel już nie tak, jest jakiś dziwny blur itp. Szkoda, że nie da się kupić osobno pierwszej części, bo pozostałe mnie nie interesują.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Przecież nawet jak wygaśnie jakaś licencja i gra zniknie ze sprzedaży, to wciąż możesz ją pobrać. Nie musisz jej trzymać na dysku przenośnym. 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał(a):

Przecież nawet jak wygaśnie jakaś licencja i gra zniknie ze sprzedaży, to wciąż możesz ją pobrać. Nie musisz jej trzymać na dysku przenośnym. 

Nie no to akurat wiem ale jakoś tak psychicznie się z tym lepiej czuję, kiedy mam całą grę i jak chcę zagrać to tylko przerzucam pliki na dysk wbudowany w konsolę niż mam pobierać

Opublikowano

Dokładnie gira, dlatego z tego powodu kupiłem pudełko MGS Master Collection na Switcha. Jak za 20 lat wyłączą serwery :kekw: to nadal będę miał te gry na własność, gotowe do odpalenia kiedy tylko chcę!

...prawda?

Opublikowano

Niezły bait użyszkodniku ale ta kolekcja się dociąga z carta :/

Opublikowano
3 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Kurde, zero komfortu psychicznego z tymi pudełkami :/

Opublikowano
2 godziny temu, GearsUp napisał(a):

Nie prawda, japońskie wydanie które posiada angielskie napisy ma wszystkie trzy części na cartridge

Opublikowano

Były ex plejkurwy5 dość zgrabnie sobie radzi na przenośnym trzyletnim steam decku, ciekawe jak będzie działać na Switchu

Opublikowano

W końcu klapy dostaną jakieś dobre wyścigi :) 

Opublikowano

Darmowa kasa dla MS i Playground :)

Opublikowano

Start lawiny postów że zawsze szanowali serię czas start 

Opublikowano

Forze skończyłem na XSX ale na pro ps5 ulepszone do granic możliwości może jeszcze zrobie platynke 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

W końcu dobre wyścigi na PlayStation. :banderas: 

W najlepszej możliwej wersji z pełną haptyka i grafa z PRO, to lepiej się nie da. Że też ogrywałem to na becie wersji na XSX :/

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał(a):

W najlepszej możliwej wersji z pełną haptyka i grafa z PRO, to lepiej się nie da. Że też ogrywałem to na becie wersji na XSX :/

Najlepszą możliwą wersję mam na PC of 2021. Natywne 4K/60 na ultra, to robi piorunujące wrażenie. Po dziś dzień nie ukazał się na PlayStation ładniejsza gra.

Opublikowano

Jak chcesz Wezyr najlepsze wersje gier z Sonki to graj na Sonce 5 pro a nie na PC. Taki FF7Rebirth wyraźnie odstaje w dół jeśli chodzi o PC vs PS5PRO. 

Opublikowano

No nie wiem. DF pokazuje co innego. Tu nie ma trawy, tam rzeczka na PC wygląda jakby spłynęły nią podzespoły z PC tjerego. Ale tak, PC najlepsze bo kosztował 20k:)

IMG_1896.jpeg

IMG_1897.jpeg

Opublikowano

Ps 5 pro użytkuję od premiery i to najlepsze miejsce do grania obecnie. Konsola bez kompromisów a teraz przejmująca wszystkie exy z XSX i ulepszająca je do granic możliwości. Koniec ery Xboxa nastaje!

a tu niektórzy kredytu brali żeby opłacić abonamenty do 2030

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

najlepsza wersja 

i tak z każdą grą która wyszła na PC czyli w założeniu każdą, bo każda wyjdzie

1 minutę temu, Whisker napisał(a):

Ps 5 pro użytkuję od premiery i to najlepsze miejsce do grania obecnie

OK, ale ty się przecież na niczym nie znasz :D Mój 3060Ti z prehistorii wyjaśnia PS5PRO, a ty o jakimś najlepszym miejscu do grania. Nie dziwię się też, że w ogóle wróciłeś do żywych - dzięki MIcrosoftowi w końcu na BiedaStation są jakieś gry, bo na Sony nie ma co liczyć. Oni olali temat kompletnie.

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

najlepsza wersja 

i tak z każdą grą która wyszła na PC czyli w założeniu każdą, bo każda wyjdzie

OK, ale ty się przecież na niczym nie znasz :D Mój 3060Ti z prehistorii wyjaśnia PS5PRO, a ty o jakimś najlepszym miejscu do grania. Nie dziwię się też, że w ogóle wróciłeś do żywych - dzięki MIcrosoftowi w końcu na BiedaStation są jakieś gry, bo na Sony nie ma co liczyć. Oni olali temat kompletnie.

Ale Ty się serio jarasz PC? To chyba nie to miejsce przypomne to Console Wars. Zabrakło argumentów na Xboxa to teraz PC? Śmiech na sali