Opublikowano 30 stycznia30 sty Czytałem, że tylko jedynka na Switchu nieźle działa, sequel już nie tak, jest jakiś dziwny blur itp. Szkoda, że nie da się kupić osobno pierwszej części, bo pozostałe mnie nie interesują.
Opublikowano 30 stycznia30 sty Przecież nawet jak wygaśnie jakaś licencja i gra zniknie ze sprzedaży, to wciąż możesz ją pobrać. Nie musisz jej trzymać na dysku przenośnym.
Opublikowano 30 stycznia30 sty 1 minutę temu, ASX napisał(a): Przecież nawet jak wygaśnie jakaś licencja i gra zniknie ze sprzedaży, to wciąż możesz ją pobrać. Nie musisz jej trzymać na dysku przenośnym. Nie no to akurat wiem ale jakoś tak psychicznie się z tym lepiej czuję, kiedy mam całą grę i jak chcę zagrać to tylko przerzucam pliki na dysk wbudowany w konsolę niż mam pobierać
Opublikowano 30 stycznia30 sty Dokładnie gira, dlatego z tego powodu kupiłem pudełko MGS Master Collection na Switcha. Jak za 20 lat wyłączą serwery to nadal będę miał te gry na własność, gotowe do odpalenia kiedy tylko chcę! ...prawda?
Opublikowano 30 stycznia30 sty 3 minuty temu, GearsUp napisał(a): Niezły bait użyszkodniku ale ta kolekcja się dociąga z carta Kurde, zero komfortu psychicznego z tymi pudełkami
Opublikowano 30 stycznia30 sty Panowie, wiadomo coś już o premierze hShopu na Switchu? Widziałem, że latają już za grosze, akurat nadrobiłbym kilka zaległości.
Opublikowano 30 stycznia30 sty 2 godziny temu, GearsUp napisał(a): Niezły bait użyszkodniku ale ta kolekcja się dociąga z carta Nie prawda, japońskie wydanie które posiada angielskie napisy ma wszystkie trzy części na cartridge
Opublikowano 30 stycznia30 sty Były ex plejkurwy5 dość zgrabnie sobie radzi na przenośnym trzyletnim steam decku, ciekawe jak będzie działać na Switchu
Opublikowano 30 stycznia30 sty Forze skończyłem na XSX ale na pro ps5 ulepszone do granic możliwości może jeszcze zrobie platynke
Opublikowano 30 stycznia30 sty Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): W końcu dobre wyścigi na PlayStation. W najlepszej możliwej wersji z pełną haptyka i grafa z PRO, to lepiej się nie da. Że też ogrywałem to na becie wersji na XSX
Opublikowano 30 stycznia30 sty Teraz, Whisker napisał(a): W najlepszej możliwej wersji z pełną haptyka i grafa z PRO, to lepiej się nie da. Że też ogrywałem to na becie wersji na XSX Najlepszą możliwą wersję mam na PC of 2021. Natywne 4K/60 na ultra, to robi piorunujące wrażenie. Po dziś dzień nie ukazał się na PlayStation ładniejsza gra.
Opublikowano 30 stycznia30 sty Jak chcesz Wezyr najlepsze wersje gier z Sonki to graj na Sonce 5 pro a nie na PC. Taki FF7Rebirth wyraźnie odstaje w dół jeśli chodzi o PC vs PS5PRO.
Opublikowano 30 stycznia30 sty Przecież PSSR nie działa, najlepsze wersje tych gier wciąż na PC. Taki Alan Wake czy Silent Hill 2 to różnica generacji na korzyść PC-ta i to takiego kilkuletniego.
Opublikowano 30 stycznia30 sty No nie wiem. DF pokazuje co innego. Tu nie ma trawy, tam rzeczka na PC wygląda jakby spłynęły nią podzespoły z PC tjerego. Ale tak, PC najlepsze bo kosztował 20k
Opublikowano 30 stycznia30 sty Ps 5 pro użytkuję od premiery i to najlepsze miejsce do grania obecnie. Konsola bez kompromisów a teraz przejmująca wszystkie exy z XSX i ulepszająca je do granic możliwości. Koniec ery Xboxa nastaje! a tu niektórzy kredytu brali żeby opłacić abonamenty do 2030 Edytowane 30 stycznia30 sty przez Whisker
Opublikowano 30 stycznia30 sty najlepsza wersja i tak z każdą grą która wyszła na PC czyli w założeniu każdą, bo każda wyjdzie 1 minutę temu, Whisker napisał(a): Ps 5 pro użytkuję od premiery i to najlepsze miejsce do grania obecnie OK, ale ty się przecież na niczym nie znasz Mój 3060Ti z prehistorii wyjaśnia PS5PRO, a ty o jakimś najlepszym miejscu do grania. Nie dziwię się też, że w ogóle wróciłeś do żywych - dzięki MIcrosoftowi w końcu na BiedaStation są jakieś gry, bo na Sony nie ma co liczyć. Oni olali temat kompletnie.
Opublikowano 30 stycznia30 sty 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): najlepsza wersja i tak z każdą grą która wyszła na PC czyli w założeniu każdą, bo każda wyjdzie OK, ale ty się przecież na niczym nie znasz Mój 3060Ti z prehistorii wyjaśnia PS5PRO, a ty o jakimś najlepszym miejscu do grania. Nie dziwię się też, że w ogóle wróciłeś do żywych - dzięki MIcrosoftowi w końcu na BiedaStation są jakieś gry, bo na Sony nie ma co liczyć. Oni olali temat kompletnie. Ale Ty się serio jarasz PC? To chyba nie to miejsce przypomne to Console Wars. Zabrakło argumentów na Xboxa to teraz PC? Śmiech na sali