Opublikowano 3 lutego3 lut 6 minutes ago, Mendrek said: No ale PS3 ostatecznie sprzedało się w 87 milionqch, a Xbox360 w 84 milionach. MS nie tylko popsuł branżę, ale wcześnie wys*ał się na swoich konsumentów. Sony jak wzięło rozpęd (m. in. nowy PS Plus, gra generacji - TLOU) to do dziś gniecie butem Microsoft. Zresztą słodziutki Switch też kładzie wora na czole zielonego ulunga. Bo dziś MS po kupieniu Activision błaga Sony by móc wydawać na ich konsoli swoje zakupione marki i móc płacić im trybut z tego powodu. Oczywiście wspaniałe gry z PlayStation nie ukazują się na xboxie bo to konsola frajerów co słuchali ciebie a nie mnie Nie no z tym PS Plusem to nie żartuj.
Opublikowano 3 lutego3 lut Ta liczba 360 to jedno wielkie kłamstwo. Ile z tego to konsole, które wyłapały rrod? Xbox one pokazał ilu użytkowników xboxa było tak naprawdę.
Opublikowano 3 lutego3 lut Mendrek, psychopato, prosiłem żebyś nie odpowiadał, bo to zaczniesz jeszcze wierzyć w swoje własne pierdolenie. X360 był jednocześnie i konsola dla największych hardcorowców, dostarczył mnóstwa wpływowych dla branży gier (czego nie można powiedzieć o PS3), a jednocześnie zrewolucjonizował Kinectem granie dla każuali. O takich standardach jak poprawnie działające online i sklepu cyfrowe albo bezprzewodowosc czy dyski twarde w konsolach nie trzeba nawet wspominać. X360? Wciąż najlepsza konsola stacjonarna w historii która rozjechała PlayStation, a PS3 omal nie doprowadziło Sony do bankructwa. X360 to zdecydowany zwycięzca generacji siódmej w roli najlepszej KONSOLI do GIER. Nie najtańszego odtwarzacza BR na rynku. Nie najpopularniejszej zabawki dla żon, matek, starców, kierowców, ale nie dla graczy. Najlepszej konsoli do GIER generacji siódmej i jej niekwestionowanego zwycięzcę
Opublikowano 3 lutego3 lut Oczywiście, dziwnym trafem to jedyna konsola która przyjęła się wsród przeżartych piractwem polskich klapów. Klap to złodziej i tak już zostanie.
Opublikowano 3 lutego3 lut 1 hour ago, Paolo de Vesir said: Mendrek, psychopato, prosiłem żebyś nie odpowiadał, bo to zaczniesz jeszcze wierzyć w swoje własne pierdolenie. X360 był jednocześnie i konsola dla największych hardcorowców, dostarczył mnóstwa wpływowych dla branży gier (czego nie można powiedzieć o PS3), a jednocześnie zrewolucjonizował Kinectem granie dla każuali. O takich standardach jak poprawnie działające online i sklepu cyfrowe albo bezprzewodowosc czy dyski twarde w konsolach nie trzeba nawet wspominać. X360? Wciąż najlepsza konsola stacjonarna w historii która rozjechała PlayStation, a PS3 omal nie doprowadziło Sony do bankructwa. X360 to zdecydowany zwycięzca generacji siódmej w roli najlepszej KONSOLI do GIER. Nie najtańszego odtwarzacza BR na rynku. Nie najpopularniejszej zabawki dla żon, matek, starców, kierowców, ale nie dla graczy. Najlepszej konsoli do GIER generacji siódmej i jej niekwestionowanego zwycięzcę Xbox 360 najlepsza konsola w historii no ludzie trzymajcie mnie
Opublikowano 3 lutego3 lut Na pewno miała ten klimat nieuniknionej katastrofy (choć mi służyła bez problemu). Za każdym razem jak ją odpalałem to bałem się usterki, jak się tacka na płyty wysuwała to rzęziło jak z dna piekła. Granie na X360 była jak jazda starym autem pełnym usterek za każdym razem bałem się, że daleko nie zajadę. Zajebisty klimacik teraz to nudno jest.
Opublikowano 3 lutego3 lut Bioshock, Alan Wake, Gearsy, najlepsze Halo, Ninja Gaiden 2, Mass Effect, Dead Rising, Lost Planet + najlepiej działajcie multiplatformy, multi i arcade. Ostatnia stacjonarka typu plug and play.
Opublikowano 3 lutego3 lut 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ostatnia stacjonarka typu plug and play. plug and pray żeby nic się w niej nie zesrało
Opublikowano 3 lutego3 lut Gry może i miała dobre ale samo wykonanie konsoli to szrot i bolało to szczególnie bo XBOX OG to jebany pancernik. X360 to głośna kultura pracy, a raczej jej brak, zacinająca się tacka napędu, który rysuje płyty (zdarzało mi się, że zrobił okrągłe rysy) do tego to jebane przestarzałe DVD przez co kupno jakiejś używanej gry to kupowanie zarysowanych śmieci, RROD (którego miałem) chujowy plastik, gałki ścierające się w padzie co jest zresztą domeną każdego Xboxa bo na XSX też mi się zjechały, a każdy Dual Shock wygląda nadal jak nowy.
Opublikowano 3 lutego3 lut No szczególnie te wszystkie Duale gdzie analogi "pociły się" czarną mazią :p
Opublikowano 3 lutego3 lut Nie wiem co trzeba zrobić aby zajechać pada od Xa, serio. Przecież to jest jebany czołg, ja gram naprawdę niemało i dużo dynamicznych gier, a pada w ciągu ostatnich 10 lat wymieniałem dosłownie raz - w gen 8. 6 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): plug and pray żeby podziękować Bogu, że dane mi było doświadczyć najlepszej stacjonarki w historii
Opublikowano 3 lutego3 lut Just now, Paolo de Vesir said: Nie wiem co trzeba zrobić aby zajechać pada od Xa, serio. Przecież to jest jebany czołg, ja gram naprawdę niemało i dużo dynamicznych gier, a pada w ciągu ostatnich 10 lat wymieniałem dosłownie raz - w gen 8. Pady mi działają ale analogi mają jakiś chujowy materiał, który się łatwo ściera. No ale ja gram dużo więcej od ciebie.
Opublikowano 3 lutego3 lut 3 godziny temu, Ma_niek napisał(a): Widzę że chodzą plotki że teraz Santa Monica idzie w Dei. Współpraca z sweet baby wyjdzie im świetnie. Te barany się niczego nie nauczą. No już współpracowali przy Ragnaroku i gra była ogromnym sukcesem.
Opublikowano 3 lutego3 lut 2 minuty temu, suteq napisał(a): No już współpracowali przy Ragnaroku Widać Spoiler przed słodkim dzieciaczkiem po słodkim dzieciaczku
Opublikowano 3 lutego3 lut Nie mówić o tym, że GoW Ragnarok to największy pierxolony śmieć w bibliotece PS5.
Opublikowano 3 lutego3 lut 1 minutę temu, suteq napisał(a): Thor kawał chłopa z potężnym bebzolem, widać, że jak przypierdoli to koniec 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie mówić o tym, że GoW Ragnarok to największy pierxolony śmieć w bibliotece PS5. widać, że się chuja znasz albo masz pamięć złotej rybki ale przypominam: W BILBIOTECE PS5 JEST SERIA HORIZON Z RUDĄ SZMATĄ (jasny chuj jak ja nienawidzę horizona)
Opublikowano 3 lutego3 lut Oj, to chyba nie grałeś w Spierdolmana 2, bo nawet Ruda nie irytuje tak bardzo jak niewykorzystany potencjał rajtuziarza.
Opublikowano 3 lutego3 lut Ragnarok powstało tylko po to, żeby wprowadzić czarna angrboda która pokierujemy w kolejnej części.
Opublikowano 3 lutego3 lut 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Oj, to chyba nie grałeś w Spierdolmana 2, bo nawet Ruda nie irytuje tak bardzo jak niewykorzystany potencjał rajtuziarza. nie mam na tyle wrażliwości poety by słowami opisać moją nienawiść do Horizona ale musisz mi uwierzyć, że jest ogromna tak gigantyczna, że się bardziej nie da. Mimo, że w Spierdol-Mana 2 nie grałem jeszcze to ja wiem, że nie znienawidzę go tak bardzo jak rudej szmaty
Opublikowano 3 lutego3 lut WKURWIAM WAS?! Spoiler I tak MJ z sm2 to najbardziej wkurwiająca baba z gier Sony
Opublikowano 3 lutego3 lut Postacie z spider2 są tak bez charakteru, że się czuje do nich tylko obojetnosc. Aloy za to najbardziej niedoceniona kobieta w historii gamingu.
Opublikowano 3 lutego3 lut KOCHAJ MNIE ANIOŁKU edit: Aloy super babka w jedynce, ale w dwójce już taki mokry sen feministek o strong wahmen protagonist