Opublikowano 6 lutego6 lut liczba osób które tak mówią: przynajmniej jedna na poprzedniej stronie liczba wroclawskich autystyków którzy potrafią czytać ze zrozumieniem: 0
Opublikowano 6 lutego6 lut 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jeśli ktoś grał kiedyś w Forze Horizon 4, Gearsy, obie Ori, Cupheada, Halo Infinite (czy dowolne Halo w multi), Agę of Empires, Psychonauts 2 czy nawet HiFiRush i mówi, że to chujowe gry to serio polecam zmienić hobby, bo naprawdę trudno o coś lepszego w temacie. Daj spokój z tym Halo, trójka to był mój największy zawód na 360ce, najbardziej przereklamowana gra ever, z 10/10 nie wiem, za co? Gearsy pierwsze tak. Cuphead i Ori tak. Hi-Fi Rush ogram na S2. Psychonauts 2 pewnie też. Agi of Empires nie znam.
Opublikowano 6 lutego6 lut 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): Agi of Empires nie znam. to nie może być an serio xDDDD Naprawdę, rozumiem, że to CW, ale kuuuurwa.
Opublikowano 6 lutego6 lut 3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Taki wynik 1.8mln wykręcił x-letni Luigi’s Mansion 2 HD i podobny, a może nawet większy wykręci Donkey Kong Country Returns HD
Opublikowano 6 lutego6 lut Po ukończeniu Eldena bożego i Astro Bota zająłem się przechodzeniem exa od Sony, o którym nie chcę wspominać w tym momencie z troski między innymi o Pawełka. W tym samym czasie skompletowałem sobie zestaw do grania w Mario Galaxy 2 po bożemu. Następnie mam już jakiś tam plan na kolejną grę i nie jest to gra od MSu, wyjebę mam na nich.
Opublikowano 6 lutego6 lut Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): >nie mam/nie gram >hejtuje klasyk forumka Masz z tego złoty medal
Opublikowano 6 lutego6 lut 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): to nie może być an serio xDDDD Naprawdę, rozumiem, że to CW, ale kuuuurwa. Bekę sobie zrobiłem z twojej literówki. Halo3 najgorsza część serii i najbardziej przereklamowana gra ever, nie mogłem przeboleć tych twarzy z ery PS2.
Opublikowano 6 lutego6 lut 2 godziny temu, GearsUp napisał(a): Jak to jest, że GOTY Astromario sprzedało się w liczbie 1.5m przez 2 miesiące a normalna gra Nintendo Mario & Luigi Brothership w niecałe 2 miesiące wykręciła 1.84m sprzedanych kopii? Przypomnij mi ile jest Switchow na rynku a ile ps5? Edytowane 6 lutego6 lut przez Jakim
Opublikowano 6 lutego6 lut 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): Po ukończeniu Eldena bożego i Astro Bota zająłem się przechodzeniem exa od Sony, o którym nie chcę wspominać w tym momencie z troski między innymi o Pawełka. W tym samym czasie skompletowałem sobie zestaw do grania w Mario Galaxy 2 po bożemu. Następnie mam już jakiś tam plan na kolejną grę i nie jest to gra od MSu, wyjebę mam na nich. Grasz w horizona?! Zdrajca, entuzjasta alohy
Opublikowano 6 lutego6 lut 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Masz z tego złoty medal Ograłem prawodopodobnie więcej exów Sony niż klapy śmierdzące z tego tematu, ale wiadomo - jak napisałem coś nie tak na Ragnasmiecia czy Infamous to był szał pizdy niebieskich, bo o ich exach dobrze albo wcale.
Opublikowano 6 lutego6 lut 1 minutę temu, Jakim napisał(a): Przypomnij mi ile jest Switchow na rynku a ile par? A ty mi powiedz czemu jest tyle Switchów na rynku Jedno wynika z drugiego, jeżeli nie byłoby dobrych gier nikt by ich nie kupował. PS5 Pro to gówno obesrane dlatego taki wynik Astromario
Opublikowano 6 lutego6 lut 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Grasz w horizona?! Zdrajca, entuzjasta alohy dla ciebie może być, że w Horizona a prawdy dowiesz się dopiero w temacie ,,właśnie ukończyłem''
Opublikowano 6 lutego6 lut 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ograłem prawodopodobnie więcej exów Sony niż klapy śmierdzące z tego tematu, ale wiadomo - jak napisałem coś nie tak na Ragnasmiecia czy Infamous to był szał pizdy niebieskich, bo o ich exach dobrze albo wcale. Ok turbohipokryto :*
Opublikowano 6 lutego6 lut Teraz, GearsUp napisał(a): A ty mi powiedz czemu jest tyle Switchów na rynku Jedno wynika z drugiego, jeżeli nie byłoby dobrych gier nikt by ich nie kupował. PS5 Pro to gówno obesrane dlatego taki wynik Astromario Jeszcze nie było na tej stronie to przypominam Astro’s Playroom to najlepiej sprzedająca się platformówka w historii.
Opublikowano 6 lutego6 lut 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jeszcze nie było na tej stronie to przypominam Astro’s Playroom to najlepiej sprzedająca się platformówka w historii. Jeszcze nie było na tej stronie to przypominam, że Mario Kart sprzedało więcej sztuk niż konsol PS5
Opublikowano 6 lutego6 lut W exa Sony lepiej sobie pograć, skończyć i dopiero dyskutować bo wystarczy wspomnieć coś o tych grach i już się robi sieczka, bagno i ktoś mógłby zrobić sobie krzywdę. To nie jest jakaś genialna gra wszak to tylko ex Sony ale właśnie to jest niebezpieczne najbardziej.
Opublikowano 6 lutego6 lut 16 minut temu, zdrowywariat napisał(a): PS5 = 65.5mln MK8D = 65.35mln Idą łeb w łeb Czyli jednak Astrobot
Opublikowano 6 lutego6 lut Znając te zayebane klapy to pewnie nawet tego darmowego astrobota nie skończyli bo nie da się sprzedać po weekendzie