Opublikowano 14 lutego14 lut Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Avowed to wstyd i żenada, a jeszcze większy wstyd mi za moderatorów. Kolejna ósemka. I tak dobrze, że nie szóstka, czy siódemka. Nie ma czym się chwalić, że Microsoft wydaje tyle gier, skoro Sony ich prawie nie wydaje, a na dodatek żadna gra Spencera nie okazała się system sellerem. Ot konsola z masą średniaków, ale jak ktoś lubi bylejakość to niech się męczy. Avoved? Dajcie spokój, w tym tygodniu wyszły dwie lepsze gry, na 9 z plusem: GOF i MS:CA. Poczytajcie pierwsze opinie, zamiast marnować czas na generyka: https://store.steampowered.com/app/3099000/Guns_of_Fury/ https://store.steampowered.com/app/2093800/METAL_SUITS_Counterattack/ Edytowane 14 lutego14 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 14 lutego14 lut O co chodzi qrwa z tym Guns of Fury xD, ale wariatkowo w piąteczek walentyński. Jak tam Paolo opuściłeś już Watykan?
Opublikowano 14 lutego14 lut MORDY OSZALAŁEM Z MIŁOŚCI DO TEJ MARKI NO no ale jak nie szaleć jak Microsoft dostarczył najlepszą stacjonarkę w historii?
Opublikowano 14 lutego14 lut 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): O co chodzi qrwa z tym Guns of Fury xD, ale wariatkowo w piąteczek walentyński. Jak tam Paolo opuściłeś już Watykan? GOF to w uj zajebiste run and gun, topka, a sprawdziłem ich trochę: Blazing Chrome, Broforce itd. i tylko Cuphead, Huntdown, Guns of Fury i Metal Suits: Counter Attack mnie zaabsorbowały na maksa. Reszta to średniaki. I w uj zajebista metroidvania do tego, znakomicie przemyślana, z 11 umiejętnościami oraz masą sekretów. A najlepsze jest to, że MS:CT jest chyba jeszcze lepsze! Edytowane 14 lutego14 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 14 lutego14 lut Teraz, zdrowywariat napisał(a): W uj zajebiste run and gun, topka, a sprawdziłem ich trochę: Bazing Chrome, Broforce itd. i tylko Cuphead, Huntdown, Guns of Fury i Metal Suits: Counter Attack make zaabsorbowały na maksa. Reszta to średniaki. I w uj zajebista metroidvania do tego, znakomicie przemyślana, z 11 umiejętnościami i masą sekretów. A najlepsze jest to, że MS:CT jest chyba jeszcze lepsze! Huntdown
Opublikowano 14 lutego14 lut Kurcze, to Guns of Fury faktycznie dobrze wygląda. Poczekam aż wpadnie do Godpassa!
Opublikowano 14 lutego14 lut 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Taa, czysta poezja. No to bierz GOF i MS:CA jeszcze dziś - czysta poezja 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Kurcze, to Guns of Fury faktycznie dobrze wygląda. Poczekam aż wpadnie do Godpassa! A to nie wpadło? Dawno tak nie miałem, że nie mogłem się doczekać, aż wrócę do domu Edytowane 14 lutego14 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 14 lutego14 lut 13 minut temu, Donatello1991 napisał(a): W temacie Avowed jakie fikołki haha Można w sumie już cały temat spuścić do growego szamba.
Opublikowano 14 lutego14 lut 6 minut temu, zdrowywariat napisał(a): A to nie wpadło? Na razie tylko Znicz i PC - pierwszego na szczęście już nie mam, a szkoda odpalać wydanego w 2020 GPU które zawstydza wydane 3 miesiące temu PS5PRO droższe od tej karty na premierę.
Opublikowano 14 lutego14 lut 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Na razie tylko Znicz i PC - pierwszego na szczęście już nie mam, a szkoda odpalać wydanego w 2020 GPU które zawstydza wydane 3 miesiące temu PS5PRO droższe od tej karty na premierę. Mam na myśli to: bo to, że GOF będzie na Xa i PS5 w późniejszym terminie to wiem.
Opublikowano 14 lutego14 lut W ogóle, PS5PRO xDDDDDD ale wyruchali niebieskich, quality mode 1800p w 30 klatkach w Spiderze oferuje gorszą jakość niż ultra performance DLSS które skaluje grafikę z 1080p, a jeszcze oferuje 60 klatek. Ale to jest poniżenie własnych fanów, niech mnie chuj.
Opublikowano 14 lutego14 lut 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): W ogóle, PS5PRO xDDDDDD ale wyruchali niebieskich, quality mode 1800p w 30 klatkach w Spiderze oferuje gorszą jakość niż ultra performance DLSS które skaluje grafikę z 1080p, a jeszcze oferuje 60 klatek. Ale to jest poniżenie własnych fanów, niech mnie chuj. Przecież to jest beta technologia testowana na frajerach, która jeśli nie okaże się niewypałem to zostanie zaimplementowana w PS6.
Opublikowano 14 lutego14 lut Trzeba przyznać, że Krychu jest uroczy z tą krucjatą - jak yebany kłamie, że to poziom DLSS, że to wygląda po prostu zajebiście i w sumie to nawet lepsze niż DLSS bo na Sonce, a jak dostaje na mordę dane i fakty to coś pierdoli, że się ludzie spinają. No kurwa kultysta, normalnie członek sekty. xDDDD
Opublikowano 14 lutego14 lut Kolejne woke gówno na xboxa, nie ma to jak odzyskiwać tabletki wczesnoporonne dla klikniki aborcyjnej w grze fantasy Jak to są te sztosy co mają wydawac na Sonke, to ja podziekuje
Opublikowano 14 lutego14 lut Z tym się zgodzę, klapy to już nie jest fanklub Sony, tylko sekta, coś jak wierzący w daną religię, fanatycy.
Opublikowano 14 lutego14 lut 3 minuty temu, Shen napisał(a): Kolejne woke gówno na xboxa, nie ma to jak odzyskiwać tabletki wczesnoporonne dla klikniki aborcyjnej w grze fantasy Jak to są te sztosy co mają wydawac na Sonke, to ja podziekuje Na PS5, jak już wyjdzie to choć będzie połatane, grywalne, wychodzi na to, że boty teraz będą robić za testerów z ich qrwa pożal się Boże “eksami”: „For me, Avowed was a broken busted mess. I may just be a bug/broken quest magnet, but based on MY experience, I can't recommend the game... Not yet...”
Opublikowano 14 lutego14 lut Nie ma co płakać, jak wyklepali takie gówna jak Days Gone, TheCrew czy DriveClub które klapy z braku lepszych alternatyw okrzyknęli świetnymi grami to i Avowed wyklepią. Gra Obsidian ma jeszcze tę przewagę, że już w tym stanie, jest na starcie lepsza od wszystkich trzech które wymieniłem wcześniej.
Opublikowano 14 lutego14 lut Godzinę temu, Shen napisał(a): nie ma to jak odzyskiwać tabletki wczesnoporonne dla klikniki aborcyjnej w grze fantasy Poważnie jest coś takiego czy bekę ciśniecie?