Opublikowano 19 lutego19 lut Najlepsze że w temacie Avowed nadal nikt nie robi z tej gry jakiegoś cudu xd To nie dział PlayStation że gierki 80mc są nazywane Goty giereczkami
Opublikowano 19 lutego19 lut 20 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Który to Metroid? Ja bym nie wycierał sobie mordy doskonałością serii Nintendo porównując ją do jakiegoś bieda indora. Wersja na Game Boya: Spoiler
Opublikowano 19 lutego19 lut 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Sprawdzi się w XGP. Odszczekasz swoje słowa
Opublikowano 19 lutego19 lut 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Z przyjemnością, akurat znów mam smaka na jakąś metroidvanię. 13e to jak za darmo, gdy inni sobie życzą za indyka nawet 25e. 13e za 12h i około 20h, jeśli chce się grę wymaksować. Stosunek ceny do jakości? 11/10 Edytowane 19 lutego19 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 19 lutego19 lut 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): 13e to jak za darmo, gdy inni sobie życzą za indyka nawet 25e. 13e za 12h i około 20h, jeśli chce się grę wymaksować. Stosunek ceny do jakości? 11/10 No to byle szybciej do premiery na duże konsole.
Opublikowano 19 lutego19 lut Napewno każdy z was kojarzy pijaczków wojskowych pod sklepem ? No to właśnie takie boty.
Opublikowano 19 lutego19 lut Ktokolwiek wątpi? Nie żebym podejrzewał, że Paolo odpadnie od Awoved ale ja będę zerkał na jego poczynania
Opublikowano 19 lutego19 lut 13 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Ktokolwiek wątpi? Nie żebym podejrzewał, że Paolo odpadnie od Awoved ale ja będę zerkał na jego poczynania Dobry pomysł! Najlepsze jest to, że niektórzy tu się spuszczają nad gierkami, a jak zajrzysz na ich profil to po tygodniach wyświetli się - grane niecałą godzinę xD Ja na swoje jaranko mam potwierdzenie, w czwartek była premiera GOF, minął tydzień i mam grę ukończoną na 99.7%, czekam na solucję, bo chyba sam już nie ogarnę 100%
Opublikowano 19 lutego19 lut 1 minutę temu, zdrowywariat napisał(a): Dobry pomysł! Najlepsze jest to, że niektórzy tu się spuszczają nad gierkami, a jak zajrzysz na ich profil to po tygodniach wyświetli się - grane niecałą godzinę xD Ja na swoje jaranko mam potwierdzenie, w czwartek była premiera GOF, minął tydzień i mam grę ukończoną na 99.7%, czekam na solucję, bo chyba sam już nie ogarnę 100% Huntdown czy GoF wyżej?
Opublikowano 19 lutego19 lut 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Huntdown czy GoF wyżej? Ciężko powiedzieć, bliżej do Huntdowna ma Metal Suits: Counter Attack. Guns of Fury to metroidvania, nie za trudna, przyjemna, na 12h, z kilkunastoma szefami, która ciągle czymś zaskakuje… czasem tylko na chwilę, na przykład gas maskę, czy noktowizor, używamy w grze dosłownie raz! To takie run and fun, żeby się zrelaksować, ostatnio podobnie bawiłem się przy Mario Wonder. W grze można uzupełniać energię - podjadając z menu, czego rzecz jasna nie robiłem, żeby grę trochę sobie utrudnić. To zdecydowanie topka metroidvani, od początku do końca przemyślana, ostatnia miejscówka jest w pytę. Pełen podziw, że grę stworzyło dwóch braci + kompozytor Huntdown to nietypowy run and gun, nastawiony na taktyczne podejście, dodatkowo z opcją co-opa. Levele nie są za długie, a szefowie wymiatają i jest ich 16. Grę ukończyłem 2 razy, drugi raz na hardzie, co bardzo rzadko mi się zdarza. Metal Suits:CA to action run and gun, na ekranie dzieje się CHAOS, wypowiem się więcej, gdy już przejdę. Gra jest trudniejsza od dwóch pozostałych, wciąga jak chloera, na normalu jest już wyzwanie, a może to ja jestem noobem xD Wszystkie 3 gry mają cudny pixel art, jedne z najlepszych jakie widziałem, a brzmią jeszcze lepiej! Dodam, że sprawdziłem trochę tych run and gun tu polecanych, kilkanaście na bank i tylko te + Cuphead mnie zassały, że nie mogę się oderwać i gram po nocach. Polecam
Opublikowano 19 lutego19 lut 13 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Ciężko powiedzieć, bliżej do Huntdowna ma Metal Suits: Counter Attack. Guns of Fury to metroidvania, nie za trudna, przyjemna, na 12h, z kilkunastoma szefami, która ciągle czymś zaskakuje… czasem tylko na chwilę, na przykład gas maskę, czy noktowizor, używamy w grze dosłownie raz! To takie run and fun, żeby się zrelaksować, ostatnio podobnie bawiłem się przy Mario Wonder. W grze można uzupełniać energię - podjadając z menu, czego rzecz jasna nie robiłem, żeby grę trochę sobie utrudnić. To zdecydowanie topka metroidvani, od początku do końca przemyślana, ostatnia miejscówka jest w pytę. Pełen podziw, że grę stworzyło dwóch braci + kompozytor Huntdown to nietypowy run and gun, nastawiony na taktyczne podejście, dodatkowo z opcją co-opa. Levele nie są za długie, a szefowie wymiatają i jest ich 16. Grę ukończyłem 2 razy, drugi raz na hardzie, co bardzo rzadko mi się zdarza. Metal Suits:CA to action run and gun, na ekranie dzieje się CHAOS, wypowiem się więcej, gdy już przejdę. Gra jest trudniejsza od dwóch pozostałych, wciąga jak chloera, na normalu jest już wyzwanie, a może to ja jestem noobem xD Wszystkie 3 gry mają cudny pixel art, jedne z najlepszych jakie widziałem, a brzmią jeszcze lepiej! Dodam, że sprawdziłem trochę tych run and gun tu polecanych, kilkanaście na bank i tylko te + Cuphead mnie zassały, że nie mogę się oderwać i gram po nocach. Polecam tyle o tej grze nawijasz, ze az sprawdzilem sobie jak to wyglada i chyba wleci na switcha. Na pudlo chyba nie ma co liczyc?
Opublikowano 19 lutego19 lut 1 minutę temu, messer88 napisał(a): ileż emocji wywołuje ten awałd a jakoś przy Indiance tak nie było Dzięki Bogu, że Indianę szybko na PS5 zapowiedzieli. Nauczka dla MS na przyszłość :p
Opublikowano 19 lutego19 lut 2 minuty temu, Pierre Deck napisał(a): tyle o tej grze nawijasz, ze az sprawdzilem sobie jak to wyglada i chyba wleci na switcha. Na pudlo chyba nie ma co liczyc? Myślę, że się pojawi. Słaby ma ta gra marketing, skoro pojawiło się dopiero kilka recek, a MS:CA ma bodajże całą jedną! Niestety dobre indyki potrzebują czasu, zanim zostaną docenione, poza nielicznymi wyjątkami.
Opublikowano 19 lutego19 lut W indiane każdy grał bo fajna gra. Z awałd robimy sobie beke bo to yebane gówno
Opublikowano 19 lutego19 lut 11 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Myślę, że się pojawi. Słaby ma ta gra marketing, skoro pojawiło się dopiero kilka recek, a MS:CA ma bodajże całą jedną! Niestety dobre indyki potrzebują czasu, zanim zostaną docenione, poza nielicznymi wyjątkami. no ja chyba jestem jedyna osoba w polsce, co jarala sie premiera Jedi Power Battles, ktore ogrywalem prawie 25 lat temu na PSX. gierka niby zabugowana, krotka dosyc, nie zbyt sprawiedliwa, a skonczylem ja sobie z 15 razy i na switchu ponad 45 godzin wjebalem, a na xbox wycalakowalem. lubie takie nieoczywiste gierki sobie wyciskac na max
Opublikowano 19 lutego19 lut Godzinę temu, Pierre Deck napisał(a): no ja chyba jestem jedyna osoba w polsce, co jarala sie premiera Jedi Power Battles, ktore ogrywalem prawie 25 lat temu na PSX. gierka niby zabugowana, krotka dosyc, nie zbyt sprawiedliwa, a skonczylem ja sobie z 15 razy i na switchu ponad 45 godzin wjebalem, a na xbox wycalakowalem. lubie takie nieoczywiste gierki sobie wyciskac na max Ja lubię niespodzianki. Wolę niczego nie oczekiwać i miło się zaskoczyć, niż mieć wygórowane wymagania, co do na przykład sequela, a później się zawieść. Mało kto wie, że regularnie oglądam listy top10, czy top25 indyków, różnych youtuberów, że ciągle poszukuję hidden gemów. Jeśli coś mi wpadnie w oko to oglądam trailery lub czytam recki - jeśli dana gra już wyszła - sprawdzam średnią i co zwykli userzy o niej myślą. Tak znalazłem Huntdowna. GOF to znakomita gra, z tym że można się przyciąć i jest trochę backtrackingu, no ale to metroidvania, prawda? Strzela się tak przyjemnie, że backtracking mnie w ogóle nie męczył. Nie zawiedziesz się, bo to czysty fun bez frustracji Przy wymienionych i Celeste już przy pierwszym kontakcie rzuciłem - no qrwa to jest to - to się czuje! Później gram do późna i modlę się w trakcie, żeby gra była długa i niczego po drodze nie zepsuli. Rozumiem zajawkę, sam mam pierdolca na punkcie kilku gier, co jakiś czas do nich wracam, włączam tylko na chwilę, żeby sobie przypomnieć jak to było… i je kończę po razy enty xD Edytowane 19 lutego19 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 19 lutego19 lut Widzę Pablo w dziale Xboxa, że Avowed podszedł, dziesiątki godzin, jeśli nie setki, granka przed Tobą, jak na znakomitego erpega przystało, miłej zabawy! Spoiler Pochwal się na koniec ile czasu w grze spędziłeś