Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

No kurwa xDDDD A nawet 12 jeszcze nie ma

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Krychu odklejeniec w temacie Avowed osiągnął piątą gęstość spierdolenia jak widzę. Brawo sekciarzu, zesrańsko piękne bo Microsoft zrobił grę.

ostatni post 12 godzin temu, cos moderacja czyściła?

Opublikowano

Czasami mam naprawdę wrażenie, że część tego forum pracuje w tej ukrytej Xboxowej agencji PRowej xD.

Opublikowano

Krychu a czemu dla ciebie się nie podoba awałd? Przecież ty lubisz takie crapy pokroju baldur beki 3 :)

Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Czasami mam naprawdę wrażenie, że część tego forum pracuje w tej ukrytej Xboxowej agencji PRowej xD.

Gościu sprawa ma się jasno - ludzie grają i się im ta gra podoba, ty nie grasz i stękasz jakie gówno pierdolone. Dodaj do tego twoje posty tłumaczące jak to wolisz grać na PRO niż XTXie, bo lepsza grafika i DLSS może się schować. Weź ty się czasem kurwa zastanów, bo o ile w CW przymknę na to oko to Ty te pierdolenie uskuteczniasz w normalnych tematach.

Weź się kurwa w garść chłopie.

Opublikowano

Nie wiem jak ludzie znajdują siłę na dyskusję z takim typem. Tropiciel woke, ale jak jest w grze która mu sie podoba to wtedy

blind-mice.gif

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Dzień krychy?

- wstać rano, zjeść śniadanie i takie tam

- włączyć kompa

- zerknąć na SteamDB Avowed żeby zobaczyć ile jest graczy

- odkopać skriny z zeszłego dnia i obliczyć różnicę

- przetrzepać portale gamingowe, reddita i twittera z hasztagiem #avowed w nadziei, że coś negatywnego się znajdzie

- oczywiście ignore na pozytywy, to nas nie interere

- przetrzepać jutuba, może pojawiło się jakieś nowe critique video

- profilaktycznie F5 na SteamDB, może coś jeszcze spadło

- napisać status tak, żeby nie użyć tytułu gry, ale żeby jej pojechać

- sprawdzić maila czy przypadkiem ktoś w temacie nie odpowiedział, bo jest obserwowany (jest jeden niejawny obserwujący - hmm, ciekawe kto to)

- wrzucić coś do CW

- F5 na SteamDB

- wejść do tematu i napisać post w tonie "kurczę, ale mi szkoda, że ta gra jest guwnem pierdolonym :/ naprawdę mi smutno, uwierzcie chłopaki, siedzę i szlocham"

- jak ktoś wytknie palcem to niedojebanie: napisać ALE MNIE TA GRA W OGÓLE NIE OBCHODZI :kekw:

Tak sobie pomyślałem, że gdybym miał tak reagować na gry, w które nie gram i generalnie mnie nie obchodzą, to chyba musiałbym rzucić robotę, bo to zajęcie na pełny etat.

A szykuje się chyba w temacie jeszcze epicki tag team z Observerem :D

Opublikowano

Observer wybrał klasę postaci Woke Hunter, więc to jakby z automatu zobowiązuje do jebania gierki

Opublikowano

Jeszcze tylko banan i Megazord skompletowany. A dopiero 12a.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać postów botopecemałp w temacie Intergalactic po premierze :banderas:

Opublikowano

fajna grafa w tym interstelar tylko szkoda że przeznaczają ją na brzydkie łyse baby :/ 

Opublikowano

Wiadomo kto tu rządzi (wyniki z Japonii):

1.[NS] Donkey Kong Country Returns HD – 14 753 (w sumie: 195 449)

2.[NS] Super Mario Party Jamboree – 13 801 (w sumie: 1 189 073)

3.[NS] Mario Kart 8 Deluxe – 10 737 (w sumie: 6 248 684)

4.[NS] Urban Myth Dissolution Center – 6294

5.[NS] Minecraft – 5129 (w sumie: 3 811 294)

6.[NS] Animal Crossing: New Horizons – 5050 (w sumie: 8 073 378)

7.[NS] Pokemon Scarlet / Violet – 3782 (w sumie: 5 523 073)

8.[NS] Civilization 7 – 3370

9.[NS] Super Smash Bros. Ultimate – 3287 (w sumie: 5 720 770)

10.[NS] Super Mario Odyssey – 3214 (w sumie: 2 550 165)

Czy jest na liście jakaś gra z Xa lub z PS5?

Mam nadzieję, że pomogłem ;)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

widzisz liczby mario kart + animal crosing i już wiesz, że fani nintendo nie mają wysokiego iq i gustu

Opublikowano

Spencer musi oznaczac odrazu że gra wychodzi na Ps5. Bo jak wychodzi gra tylko na Xboxa to nagle załącza się JPII

Szkoda że premiery na PlayStation nie są przyczynkiem do dyskusji o stanie branży. Tam plastikowe makiety świata i npc są nieważni 

images (1).jpeg