Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Muszę przyznać że Sony obrało ciekawa taktykę w tej generacji. 0 gier ale podwyżki na wszystko co istnieje. Sieczunia
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Ale przycisku na abonament nie wymyślili, jednak Nintendo przoduje w innowacjach
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Okoliczni okuliści zacierają rączki na kolejne tabuny klapów nie widzących z tym problemu.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Maraton was zajebie.... nie no kurwa kpina. Takie gówno ma już datę, a Ghost of Woke jeszcze nie? Nigdy tak się na nikim nie zawiodłem jak na Sony od prezentacji pro do dnia dzisiejszego i przyszłych.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Zawsze możesz iść w EKOSYSTEM Nintendo, tylko wtedy trzeba wrzucać ogłoszenia na fora żeby znaleźć znajomych.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Kurcze, co to za podróba Halo4 na górze?Przecież to dwie zupełnie inne gry.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi 9 minut temu, zdrowywariat napisał(a):Przecież to dwie zupełnie inne gry.No tak, jedna wygląda jak gówno, a druga to Halo4. :)
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi 26 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):No tak, jedna wygląda jak gówno, a druga to Halo4. :)Nie wypowiem się, bo w Halo 4 nie grałem, moja przygoda z tą serią skończyła się na trylogii, dwójkę wspominam najlepiej (sztos), a trójka była kupą i wałem, że tyle 10ek zbierała. Po przejściu H3 wróciłem do Gearsów. W sumie może sprawdzę H4, jeśli wyjdzie na PS5, bo tu już gra innego studia, więc pewnie jest trochę inaczej, może lepiej.MP4B wygląda zajebiście.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Halo 4 jest zajebiste. Skończyłem niedawno, świetna gra, mocno polecam
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi [Rumor] Kepler says the portable PS6 is a 15W SoC on 3nm and wont be as powerful as the PS5 [UP: can run PS5 games at lower res/fps, +more details]Sony idzie na wojnę z Nintendo? Szkoda tylko, że zapomnieli o grach
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi Jeśli to prawda to i przenośne PS6 okaże się słabsze niż PS5 to szykują się niezłe fikoły, pamiętając to ile krytyki wylało i wciąż wylewa się względem tzw. "hamulcowego" czyli Series S.
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi Ale co ma handheald do konsoli stacjonarnej i pełnoprawnego currentgena?
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi To że ten handheld, o ile powstanie, będzie dzielił wspólną bibliotekę gier z dużą stacjonarną konsolą. I podobnie jak Series S będzie odpalał gry z tej dużej konsoli w okrojonej wersji graficznej.Chyba że ktoś wierzy, że Sony podobnie jak w czasach Vity spróbuję wydać konsole, która będzie dysponować odrębną biblioteką gier. Tego typu urządzenia Sony zawsze ostatnio odnosiły spektakuklarne sukcesy jak PS VR2 czy właśnie Vita.
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi Plekurwisko znowu ściąga od BIG N?? Jak to wyjdzie no nintendo znowu wykona jakąś rewolucje dzięki której zmienią świat gejmingu. Tacy są właśnie liderzy branży
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi 19 minutes ago, ASX said:To że ten handheld, o ile powstanie, będzie dzielił wspólną bibliotekę gier z dużą stacjonarną konsolą. I podobnie jak Series S będzie odpalał gry z tej dużej konsoli w okrojonej wersji graficznej.Chyba że ktoś wierzy, że Sony podobnie jak w czasach Vity spróbuję wydać konsole, która będzie dysponować odrębną biblioteką gier. Tego typu urządzenia Sony zawsze ostatnio odnosiły spektakuklarne sukcesy jak PS VR2 czy właśnie Vita.Sony nie jest w stanie PS5 w gry wyposażyć, a co dopiero jeszcze jedno urządzenie
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi Brak gier to żadna przeszkoda dla fanów sony. Aktualnie jadą 5 rok na głodzie a i tak kupują to gówno :)
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi 10 minut temu, Pupcio napisał(a):Plekurwisko znowu ściąga od BIG N?? Jak to wyjdzie no nintendo znowu wykona jakąś rewolucje dzięki której zmienią świat gejmingu. Tacy są właśnie liderzy branżyKonsole przenośną sciagną od Nintendo, a co gorsza pomysł z dwoma SKU (bo na pewno wciąż będzie też tradycyjna konsola stacjonarna) od Xboxa.
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi Czekam na zmianę narracji jak to PS5Portable nie będzie kulą u nogi nikogo, a już w szczególności developerów.I graczy, mam nadzieję. Gracze to najbardziej uciśniona grupa społeczna.
Opublikowano 17 kwietnia17 kwi 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Plekurwisko znowu ściąga od BIG N?? Jak to wyjdzie no nintendo znowu wykona jakąś rewolucje dzięki której zmienią świat gejmingu. Tacy są właśnie liderzy branżyAktualnie przeprowadzają rewolucje w dziedzinie jebania na hajs swoich klientów.Nie ma bardziej chciwej korpo niż te azjatyckie kurwiaki.