Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

W S P I E R A M B R A N Ż Ę*

*przez weekend, w poniedziałek wysyłka

• Odpowiedzi 33,7 tys.
  • Wyświetleń 676,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Gamepass? Tak dochodowy biznes, że trzeba wydawać byłe już exy na Sonke 5niki

Opublikowano

Plejstejszon? Tak dochodowy biznes, że trzeba wydawać byłe już exy na PC niki

Opublikowano

Cóż, patrząc jaka posucha jest na Sonce to dobrze robią.

Trzymasz się z Xboxem? Masz najlepsze gry na rynku za 7 dyszek miesięcznie.

Trzymasz się z PlayStation? Czekasz aż skapnie ze stołu, a i tak trzeba płacić 3 bomby.

Sony zaś niby sprzedaje się tak dobrze, gierki schodzą a i tak kurwi się za drobne z blacharzami. kekw

Opublikowano

Ja pierdolę, kiedy Microsoft robi od półtorej roku jakiś gierkowy pogrom to Sony zapowiada SoPa dla Borderlandsow 4 kekw Co za jebane, niebieskie gówno bez gier - w Bełchatowie już pewnie OIOM grany od piwek.

Pierdolone niebieskie gówno bez gier. Nie zdechlisxis z głodu tylko dzięki litosci Spencera.

A SZKODA

Opublikowano

Czy ten gierkowy pogrom jest tu z nami na forum?

Opublikowano

Ta suka microsoft, co wszystkim daje, serwuje jakiś pogrom? Pogrom marki xbox może.

Opublikowano

Sony zapowiada sop dla b4, a dla goy rzuca tylko data premiery? Heh co za czasy. W sumie to samo czeka Nintendo fagów w generacji ns2. Trzeba MS pochwalić. W sumie nawet bardziej czekam na nowego xbox niż ps6.

Opublikowano

Jeszcze podnoszą ceny gier do 80USD. Niech ta branża w końcu upadnie i nie zostanie kamień na kamieniu z MS , Sony i Nintendo.

Opublikowano

To kiedy GP za stówkę miesięcznie? Wyrobią się do premiery CoDa?

Opublikowano
Godzinę temu, Dante napisał(a):

Jeszcze podnoszą ceny gier do 80USD. Niech ta branża w końcu upadnie i nie zostanie kamień na kamieniu z MS , Sony i Nintendo.

Trzy dekady "wychowywania" graczy ;)

Nic nie upadnie, zobacz jak pupcie gejmingu przebierają nóżkami żeby zagrać w małpeczkę za 350 zł i cyknąć przycisk na padzie który pobierze kaskę z konta ;) a i już odkładane jest na rewizje z Oledem.

Kupują pada z ekranem który ma mniej funkcji od chinola z temu. Czekają na przenośne xboxy i PlayStation. Wszystko DAY ONE

Jaki upadek branży ? Xd

Opublikowano

Prawdziwi gracze kupują, drozdy gejmingu płaczą, proste

Opublikowano

No wychodzi że jeśli nawet gry będą po 5 stów to gdy jesteś prawdziwym graczem to powinieneś kupić

Opublikowano

Dla mnie +300 zł za edycje standardowe mainstreamowych gier, to już był dealbreaker. Od tego czasu kupiłem tylko dwie premiery z czego jedną w czasie wycieczki na Islandię.

Opublikowano

5 bomb w preorderku cyfrowym? EZ.

Opublikowano

Nieźle, teraz xboty będą w tym samym rzędzie co mejm obama no ale dobrze jesteście starzy i się chuya znacie więc zostawcie gry wideo zawodowcom mojego pokroju :)

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał(a):

Nieźle, teraz xboty będą w tym samym rzędzie co mejm obama no ale dobrze jesteście starzy i się chuya znacie więc zostawcie gry wideo zawodowcom mojego pokroju :)

to jednak będzie silent hill grany? obama