Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Co by nie mówić - giera kozak, Microsoft troszku do tego rękę przyłożył, a dosłownie za niecałe 3 tygodnie potężny DOOM Dark fuckin' Ages w ramach najlepszej usługi na rynku, na najlepszym padzie do FPSów.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Gamepass? Tak dochodowy biznes, że trzeba wydawać byłe już exy na Sonke 5
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Plejstejszon? Tak dochodowy biznes, że trzeba wydawać byłe już exy na PC
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Cóż, patrząc jaka posucha jest na Sonce to dobrze robią.Trzymasz się z Xboxem? Masz najlepsze gry na rynku za 7 dyszek miesięcznie.Trzymasz się z PlayStation? Czekasz aż skapnie ze stołu, a i tak trzeba płacić 3 bomby.Sony zaś niby sprzedaje się tak dobrze, gierki schodzą a i tak kurwi się za drobne z blacharzami.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Ja pierdolę, kiedy Microsoft robi od półtorej roku jakiś gierkowy pogrom to Sony zapowiada SoPa dla Borderlandsow 4 Co za jebane, niebieskie gówno bez gier - w Bełchatowie już pewnie OIOM grany od piwek.Pierdolone niebieskie gówno bez gier. Nie zdechlisxis z głodu tylko dzięki litosci Spencera.A SZKODA
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Ta suka microsoft, co wszystkim daje, serwuje jakiś pogrom? Pogrom marki xbox może.
Opublikowano 29 kwietnia29 kwi Trzy gry, trzy okruchy z pańskiego stołu - tyle wystarczyło aby zdominować rankingi PSN. a za moment DOOM - jesteście kurwa skończeni
Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Sony zapowiada sop dla b4, a dla goy rzuca tylko data premiery? Heh co za czasy. W sumie to samo czeka Nintendo fagów w generacji ns2. Trzeba MS pochwalić. W sumie nawet bardziej czekam na nowego xbox niż ps6.
Opublikowano 1 maja1 maj Jeszcze podnoszą ceny gier do 80USD. Niech ta branża w końcu upadnie i nie zostanie kamień na kamieniu z MS , Sony i Nintendo.
Opublikowano 1 maja1 maj Godzinę temu, Dante napisał(a):Jeszcze podnoszą ceny gier do 80USD. Niech ta branża w końcu upadnie i nie zostanie kamień na kamieniu z MS , Sony i Nintendo.Trzy dekady "wychowywania" graczy ;)Nic nie upadnie, zobacz jak pupcie gejmingu przebierają nóżkami żeby zagrać w małpeczkę za 350 zł i cyknąć przycisk na padzie który pobierze kaskę z konta ;) a i już odkładane jest na rewizje z Oledem.Kupują pada z ekranem który ma mniej funkcji od chinola z temu. Czekają na przenośne xboxy i PlayStation. Wszystko DAY ONE Jaki upadek branży ? Xd
Opublikowano 1 maja1 maj No wychodzi że jeśli nawet gry będą po 5 stów to gdy jesteś prawdziwym graczem to powinieneś kupić
Opublikowano 1 maja1 maj Dla mnie +300 zł za edycje standardowe mainstreamowych gier, to już był dealbreaker. Od tego czasu kupiłem tylko dwie premiery z czego jedną w czasie wycieczki na Islandię.
Opublikowano 1 maja1 maj Nieźle, teraz xboty będą w tym samym rzędzie co mejm no ale dobrze jesteście starzy i się chuya znacie więc zostawcie gry wideo zawodowcom mojego pokroju :)
Opublikowano 1 maja1 maj Jezu kurwa Pupcio jakby Cie Furukawa czytał to by chyba aż podskoczył z radości xd
Opublikowano 1 maja1 maj 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Nieźle, teraz xboty będą w tym samym rzędzie co mejm no ale dobrze jesteście starzy i się chuya znacie więc zostawcie gry wideo zawodowcom mojego pokroju :)to jednak będzie silent hill grany?
Opublikowano 2 maja2 maj 16 godzin temu, Shen napisał(a):za jakość się płaciNajlepsza oferta na rynku to i cena najwyższa.
Opublikowano 2 maja2 maj O to chodzi. Jak ktoś chce zagrać w najgorszą wersje FH5 to musi zapłacić najwięcej.