Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W ogóle absurd, chyba pierwsza generacja gdzie konsole drożeją z czasem. Na szczęście dużo gier mają w zapasie więc, najlepsza oferta na rynku.Takze graczu pamietaj, jeden ma logo Xboxa, a drugi logo cwela. Wybierz mądrze.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Takze graczu pamietaj, jeden ma logo Xboxa, a drugi logo cwela. Wybierz mądrze.Grafika przypominająca, że jeżeli ktoś chce zostać skończymy kretynem, to wystarczy że będzie posiadał xboxa pod tv.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 1 minutę temu, YETI napisał(a):Grafika przypominająca, że jeżeli ktoś chce zostać skończymy kretynem, to wystarczy że będzie posiadał xboxa pod tv.Xbox ma gry, GamePassa i wsparcie, a PlayStation ma gówno. Trzymaj się na tym bezgrowiu YETI, trzymaj się bo tylko łaska Microsoftu trzyma to niebieskie gówno bez gier przy życiu.Za moment DOOM od najpotężniejszego studia od FPSów w historii, pod egidą Xboxa, a na PlayStation max to state of play z jebanymi borderlandsami hahaha co za niebieskie pierdolony śmieć zajebany
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nintendo chociaż pokazało, że się ze złamasami patyczkować nie będzie ( czyt. Swoimi fanami ) . MS obsrańcy musieli podbić i pokazać wyniki, żeby uzasadnić swoje podwyżki.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Aż mi szkoda tego Wezyrka, jak czytam te jego wysrywy pozbawione jakiejkolwiek logiki, to mam ochotę wysłać jakąś paczkę do Choroszczy.Wezyrku, za moment doom w najlepszej konsolowej wersji na PS5, tak jak każda gra microsoftu. A na xboxie GoY czy DS2 jedynie na youtube jak sobie odpalisz. Taka to jest różnica.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jedyne co MS ma wspólnego z nowym Doom to, że dostał kopa w dupe jak pewnie podrzucili pomysł na online.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 8 minut temu, YETI napisał(a):A na xboxie GoYKto by chciał grać w takie śmieci? PlayStation nie dostało dobrej gry od 2021. a nie, przepraszam, dostaliście port najgorszej forzy za którą i tak płacie krociena kolana przed zielonym panem kundle z jebanego niebieskiego bezgrowia
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Niektórym tlenu niedługo zabraknie od powtarzania mantry, że PlayStation nie ma gier.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 31 minut temu, Patapon napisał(a):Niektórym tlenu niedługo zabraknie od powtarzania mantry, że PlayStation nie ma gier.A co tam Sony wydaje ciekawego w tym roku? Ducha i coś jeszcze będzie?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 minuty temu, Ukukuki napisał(a):A co tam Sony wydaje ciekawego w tym roku? Ducha i coś jeszcze będzie?Lost Soul Aside, DS2 i Marathon
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 gry potencjalne Goty i jeden rak czyli przykład dla branży czego gracze nie chcą, czyli w sumie Sony robi przysługę innym zabijając giganta bungie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Bungie samo się powiesiło na tej gałęzi. Sony tylko kopnie stołek pod ich nogami.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Przy całej sympatii do kijimbo, ale jedynka ledwo przebiła 80 meta, więc nie sądzę, aby 2-ka nagle wystrzeliła grubo powyżej 90.To by była piękna historia, jakby taki czarny koń jak COE33 zgarnął goty, na co liczę.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. W tym roku u niebieskich (znów) nędza, więc Sony już zadba o propagandę sukcesu i zapłaci za oceny 90+. Ja pierdolę, przecież ta Sonka żyje na kroplówce Xboxa. Dobra robota Spencer, wyczułeś moment i trzepiesz hajs na niebieskich frajerach ku chwale Xboxa. W 2026 potężny Xbox Prime, handheld i wszystko w jednym ekosystemie, a u Sony jebany reskin Spidermana na śmieciowym PS5PRO.Myślisz śmieć myślisz PlayStation.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Playstation niby gier nie ma a I tak z 10 razy przed xboxem, ciekawe co poszlo nie tak u zielonych.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, Hanza71 napisał(a):Playstation niby gier nie ma a I tak z 10 razy przed xboxem, ciekawe co poszlo nie tak u zielonych.Co tylko pokazuje, że tępe klapy wolą bezgrowie na PlayStation niż wypasy na Xboxie. :) #zwierzęta
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 3 godziny temu, Patapon napisał(a):Niektórym tlenu niedługo zabraknie od powtarzania mantry, że PlayStation nie ma gier.Po 30 latach sztosowania mozna sobie rok odpuscic :)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):Kto by chciał grać w takie śmieci? PlayStation nie dostało dobrej gry od 2021.a nie, przepraszam, dostaliście port najgorszej forzy za którą i tak płacie krociena kolana przed zielonym panem kundle z jebanego niebieskiego bezgrowiaPaolo a jak tam expedycja - mleko na ekranie - 33 w wersji xbox?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jak ktoś ma chujowo tv skalibrowany na xsx to będzie miał mleko, u mnie mleka nie ma.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 minutę temu, Faka napisał(a):Jak ktoś ma chujowo tv skalibrowany na xsx to będzie miał mleko, u mnie mleka nie ma.Tak faka, pewnie bez powodu pytałeś w temacie czy jest HDR bo coś słabo wygląda. Problem na necie opisywany, wersja xbox ma problem z HDR i jest mleko. Sam grałem na xboxie ale po 1 akcie wbiłem na sonke. Nowa gra. A nie jakieś popłuczyny. I pada nie słychać, docenić ost z gry można. MS zapłacił za grę do GP i dał najgorszą wersję. Stare, znałem.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 minutę temu, LiŚciu napisał(a):Tak faka, pewnie bez powodu pytałeś w temacie czy jest HDR bo coś słabo wygląda. Problem na necie opisywany, wersja xbox ma problem z HDR i jest mleko.Sam grałem na xboxie ale po 1 akcie wbiłem na sonke. Nowa gra. A nie jakieś popłuczyny. I pada nie słychać, docenić ost z gry można.MS zapłacił za grę do GP i dał najgorszą wersję. Stare, znałem.Śmieszny post (nie zabawny!), dzięki od razu poprawił mi się humor. :)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No pytałem o ten HDR i tylko to. W każdym bądź razie, kto ma chujowo skalibrowany tv będzie miał mleko. Jak się porządnie człowiek przysiądzie to pozbędzie się własnymi ustawieniami białą poświatę mleka.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ten sam tv, tak samo skalibrowany. Różnica wielka. Xbox ofkoz na dole xd