Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

W ogóle absurd, chyba pierwsza generacja gdzie konsole drożeją z czasem. Na szczęście dużo gier mają w zapasie więc, najlepsza oferta na rynku.

Takze graczu pamietaj, jeden ma logo Xboxa, a drugi logo cwela. Wybierz mądrze.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Takze graczu pamietaj, jeden ma logo Xboxa, a drugi logo cwela. Wybierz mądrze.

Grafika przypominająca, że jeżeli ktoś chce zostać skończymy kretynem, to wystarczy że będzie posiadał xboxa pod tv.

20250425_110423.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał(a):

Grafika przypominająca, że jeżeli ktoś chce zostać skończymy kretynem, to wystarczy że będzie posiadał xboxa pod tv.

20250425_110423.jpg

Xbox ma gry, GamePassa i wsparcie, a PlayStation ma gówno. Trzymaj się na tym bezgrowiu YETI, trzymaj się bo tylko łaska Microsoftu trzyma to niebieskie gówno bez gier przy życiu.

Za moment DOOM od najpotężniejszego studia od FPSów w historii, pod egidą Xboxa, a na PlayStation max to state of play z jebanymi borderlandsami hahaha co za niebieskie pierdolony śmieć zajebany kekw

Opublikowano

Nintendo chociaż pokazało, że się ze złamasami patyczkować nie będzie ( czyt. Swoimi fanami ) . MS obsrańcy musieli podbić i pokazać wyniki, żeby uzasadnić swoje podwyżki.

Opublikowano

Aż mi szkoda tego Wezyrka, jak czytam te jego wysrywy pozbawione jakiejkolwiek logiki, to mam ochotę wysłać jakąś paczkę do Choroszczy.

Wezyrku, za moment doom w najlepszej konsolowej wersji na PS5, tak jak każda gra microsoftu. A na xboxie GoY czy DS2 jedynie na youtube jak sobie odpalisz. Taka to jest różnica.

Opublikowano
8 minut temu, YETI napisał(a):

A na xboxie GoY

Kto by chciał grać w takie śmieci? kekw

PlayStation nie dostało dobrej gry od 2021.

a nie, przepraszam, dostaliście port najgorszej forzy za którą i tak płacie krocie

3cCAYP6.png

na kolana przed zielonym panem kundle z jebanego niebieskiego bezgrowia

Opublikowano

Niektórym tlenu niedługo zabraknie od powtarzania mantry, że PlayStation nie ma gier.

Opublikowano
31 minut temu, Patapon napisał(a):

Niektórym tlenu niedługo zabraknie od powtarzania mantry, że PlayStation nie ma gier.

A co tam Sony wydaje ciekawego w tym roku? Ducha i coś jeszcze będzie?

Opublikowano
3 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

A co tam Sony wydaje ciekawego w tym roku? Ducha i coś jeszcze będzie?

Lost Soul Aside, DS2 i Marathon

Opublikowano

Bungie samo się powiesiło na tej gałęzi. Sony tylko kopnie stołek pod ich nogami.

Opublikowano

Przy całej sympatii do kijimbo, ale jedynka ledwo przebiła 80 meta, więc nie sądzę, aby 2-ka nagle wystrzeliła grubo powyżej 90.
To by była piękna historia, jakby taki czarny koń jak COE33 zgarnął goty, na co liczę.

Opublikowano

W tym roku u niebieskich (znów) nędza, więc Sony już zadba o propagandę sukcesu i zapłaci za oceny 90+. Ja pierdolę, przecież ta Sonka żyje na kroplówce Xboxa. kekw

Dobra robota Spencer, wyczułeś moment i trzepiesz hajs na niebieskich frajerach ku chwale Xboxa. W 2026 potężny Xbox Prime, handheld i wszystko w jednym ekosystemie, a u Sony jebany reskin Spidermana na śmieciowym PS5PRO.

Myślisz śmieć myślisz PlayStation.

Opublikowano

Playstation niby gier nie ma a I tak z 10 razy przed xboxem, ciekawe co poszlo nie tak u zielonych.

Opublikowano
Godzinę temu, Hanza71 napisał(a):

Playstation niby gier nie ma a I tak z 10 razy przed xboxem, ciekawe co poszlo nie tak u zielonych.

Co tylko pokazuje, że tępe klapy wolą bezgrowie na PlayStation niż wypasy na Xboxie. :) #zwierzęta

Opublikowano
3 godziny temu, Patapon napisał(a):

Po 30 latach sztosowania mozna sobie rok odpuscic :)

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Kto by chciał grać w takie śmieci? kekw

PlayStation nie dostało dobrej gry od 2021.

a nie, przepraszam, dostaliście port najgorszej forzy za którą i tak płacie krocie

3cCAYP6.png

na kolana przed zielonym panem kundle z jebanego niebieskiego bezgrowia

Paolo a jak tam expedycja - mleko na ekranie - 33 w wersji xbox?

Opublikowano

Jak ktoś ma chujowo tv skalibrowany na xsx to będzie miał mleko, u mnie mleka nie ma.

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał(a):

Jak ktoś ma chujowo tv skalibrowany na xsx to będzie miał mleko, u mnie mleka nie ma.

Tak faka, pewnie bez powodu pytałeś w temacie czy jest HDR bo coś słabo wygląda. Problem na necie opisywany, wersja xbox ma problem z HDR i jest mleko.

Sam grałem na xboxie ale po 1 akcie wbiłem na sonke. Nowa gra. A nie jakieś popłuczyny. I pada nie słychać, docenić ost z gry można.

MS zapłacił za grę do GP i dał najgorszą wersję. Stare, znałem.

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał(a):

Tak faka, pewnie bez powodu pytałeś w temacie czy jest HDR bo coś słabo wygląda. Problem na necie opisywany, wersja xbox ma problem z HDR i jest mleko.

Sam grałem na xboxie ale po 1 akcie wbiłem na sonke. Nowa gra. A nie jakieś popłuczyny. I pada nie słychać, docenić ost z gry można.

MS zapłacił za grę do GP i dał najgorszą wersję. Stare, znałem.

Śmieszny post (nie zabawny!), dzięki od razu poprawił mi się humor. :)

Opublikowano

No pytałem o ten HDR i tylko to. W każdym bądź razie, kto ma chujowo skalibrowany tv będzie miał mleko. Jak się porządnie człowiek przysiądzie to pozbędzie się własnymi ustawieniami białą poświatę mleka.

Opublikowano

image.jpeg

Ten sam tv, tak samo skalibrowany. Różnica wielka. Xbox ofkoz na dole xd

Opublikowano

Przejebane grać w goty 2025 na tym gównie zwanym xboxbalon