Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,7 tys.
  • Wyświetleń 676,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Z czym tu walczyć? Niebieska sraka rozjebana od środka, najlepsze 1st party na rynku, w następnej generacji największa biblioteka i gry z PSa i Xboxa w najlepszej jakości.

a klapy pierdolone dalej myślą, że next gen to wibrujący padzik kekw

Opublikowano

Super że dożyłem czasów gdzie Xbox jako konsola już nie jest potrzebny bo obecnie idealny zestaw to PS5 i switch i więcej nie potrzeba. Jesteśmy rozpieszczani jak nigdy dotąd ogrywając na Pleju wszystko co jest możliwe w najlepszej możliwej jakości. Piękny 2025, wojna skończona! A te niedobitki co się tutaj rzucają też w końcu kupią sprzęt i zaczną zmieniać zdanie. Super czas :)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
49 minutes ago, Whisker said:

Super że dożyłem czasów gdzie Xbox jako konsola już nie jest potrzebny bo obecnie idealny zestaw to PS5 i switch i więcej nie potrzeba. Jesteśmy rozpieszczani jak nigdy dotąd ogrywając na Pleju wszystko co jest możliwe w najlepszej możliwej jakości. Piękny 2025, wojna skończona! A te niedobitki co się tutaj rzucają też w końcu kupią sprzęt i zaczną zmieniać zdanie. Super czas :)

U mnie PS5 kupione w listopadzie, pograłem trochę w kotlety i leży nieużywana bo nie ma na to gier.

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

U mnie PS5 kupione w listopadzie, pograłem trochę w kotlety i leży nieużywana bo nie ma na to gier.

Byku, nie martw się - może i Sony kolejny rok z rzędu ma gówno do zaoferowania, a Microsoft cię nie zawiedzie. Po ilości premier których Sony nie było w stanie dostarczyć w 5 lat zaraz otrzymasz najlepszy shooter na rynku.

Xbox? Platforma OSTATECZNA.

Opublikowano
20 minut temu, Czoperrr napisał(a):

to niezle leży

Przechwytywanie.JPG

Przechwytywanie2.JPG

Przechwytywanie3.JPG

Opublikowano
29 minutes ago, Shen said:

to niezle leży

Przechwytywanie.JPG

Przechwytywanie2.JPG

Przechwytywanie3.JPG

No pograłem w te kilka multiplatform z Plusa i na tym koniec - w kwietniu. Słaba usługa, więcej jej nie wykupię. THPS to mam jeszcze z czasów PS4.

Opublikowano

a potem grane potezne exy RE4 i Doom, bo na Sonce nie ma gierbanderas dobrze, ze jest ten xbox

Opublikowano
1 minute ago, Shen said:

a potem grane potezne exy RE4 i Doom, bo na Sonce nie ma gierbanderas

Dokładnie. Nie dość, że nie ma exów to nie nadaje się za bardzo do multiplatform szczególnie na płytach przez głośny napęd i wibrującą śmieszną konsolę na plastikowych nóżkach.

Doomik boży ogrywam na wszystkim co się da:

image.png

image.png

image.png

Opublikowano
1 minute ago, Shen said:

Na Sonce najdłużej, tak jak trzeba.

To były inne czasy, PS4 było spoko, a Xboxa nawet nie miałem. Obecne Sony to nie to samo.

Opublikowano

Ostatnim faktycznie dobrym PlayStation było PSP. Nie zapraszam do dyskusji, nie ma o czym, naprawdę.

Były konsole od mistrza Kutaragiego i teraz jest równia pochyła bezdusznych sprzętów jedynie sygnowanych logiem PlayStation.

Pamiętacie takie gry jak Patapon, Journey, Sly Cooper, Ico, Gravity Rush? Spoko, Sony też nie pamięta.

Opublikowano

Chlopie niezle plyniesz, PS4 dobry sprzecik byl, nawet Pro mialem, no I gierki dostarczaly mocno, wysiadlem dopiero na stacji NR 5.

Opublikowano

Paolo znowu leki odstawił, ps vita najlepsza konsola przenośna w dziejach, tylko gier zabrakło

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał(a):

Paolo znowu leki odstawił, ps vita najlepsza konsola przenośna w dziejach, tylko gier zabrakło

O, to jest dokładnie to o czym pisałem. Może jest sprzęt, ale gier nie ma. Klasyczek.

a Hanza piszący o PS4 jako dobrym sprzęcie gdzie Sony zabiło najlepsze studia i napierdala te ubiraczycha od prawie dekady kekw

tak, PS4 super sprzęt tak mniej więcej do 2015 do 2015

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

O, to jest dokładnie to o czym pisałem. Może jest sprzęt, ale gier nie ma. Klasyczek.

Przecież Sonka 5 to sprzęt z najbogatszą biblioteką gier obecnie, microsoft dostarcza ostatnio dużo tytułów, a w przyszłym roku GTA6 w najlepszej jakości na Sonce 5 Probanderas

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał(a):

Przecież Sonka 5 to sprzęt z najbogatszą biblioteką gier obecnie, microsoft dostarcza ostatnio dużo tytułów, a w przyszłym roku GTA6 w najlepszej jakości na Sonce 5 Probanderas

PlayStation5? Sprzęt zapomniany przez własnych twórców, na łasce potężnego Xboxa.