Opublikowano 6 maja6 maj Z czym tu walczyć? Niebieska sraka rozjebana od środka, najlepsze 1st party na rynku, w następnej generacji największa biblioteka i gry z PSa i Xboxa w najlepszej jakości. a klapy pierdolone dalej myślą, że next gen to wibrujący padzik
Opublikowano 7 maja7 maj Super że dożyłem czasów gdzie Xbox jako konsola już nie jest potrzebny bo obecnie idealny zestaw to PS5 i switch i więcej nie potrzeba. Jesteśmy rozpieszczani jak nigdy dotąd ogrywając na Pleju wszystko co jest możliwe w najlepszej możliwej jakości. Piękny 2025, wojna skończona! A te niedobitki co się tutaj rzucają też w końcu kupią sprzęt i zaczną zmieniać zdanie. Super czas :) Edytowane 7 maja7 maj przez Whisker
Opublikowano 7 maja7 maj 49 minutes ago, Whisker said:Super że dożyłem czasów gdzie Xbox jako konsola już nie jest potrzebny bo obecnie idealny zestaw to PS5 i switch i więcej nie potrzeba. Jesteśmy rozpieszczani jak nigdy dotąd ogrywając na Pleju wszystko co jest możliwe w najlepszej możliwej jakości. Piękny 2025, wojna skończona! A te niedobitki co się tutaj rzucają też w końcu kupią sprzęt i zaczną zmieniać zdanie. Super czas :)U mnie PS5 kupione w listopadzie, pograłem trochę w kotlety i leży nieużywana bo nie ma na to gier.
Opublikowano 7 maja7 maj 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):U mnie PS5 kupione w listopadzie, pograłem trochę w kotlety i leży nieużywana bo nie ma na to gier.Byku, nie martw się - może i Sony kolejny rok z rzędu ma gówno do zaoferowania, a Microsoft cię nie zawiedzie. Po ilości premier których Sony nie było w stanie dostarczyć w 5 lat zaraz otrzymasz najlepszy shooter na rynku.Xbox? Platforma OSTATECZNA.
Opublikowano 7 maja7 maj Xbox game pass pc platforma ostateczne. Stwierdzam, że chyba pojebało by mnie dać 80 bomb za doom jak ms za 12 euro daje.
Opublikowano 7 maja7 maj 20 minut temu, Czoperrr napisał(a):U mnie PS5 kupione w listopadzie, pograłem trochę w kotlety i leży nieużywana bo nie ma na to gier.to niezle leży
Opublikowano 7 maja7 maj 29 minutes ago, Shen said:to niezle leżyNo pograłem w te kilka multiplatform z Plusa i na tym koniec - w kwietniu. Słaba usługa, więcej jej nie wykupię. THPS to mam jeszcze z czasów PS4.
Opublikowano 7 maja7 maj Dwa lata mi chłop wypominał tego jednego Dead Space’a, że go na PS5 kupiłem, a tutaj taki twist.
Opublikowano 7 maja7 maj a potem grane potezne exy RE4 i Doom, bo na Sonce nie ma gier dobrze, ze jest ten xbox
Opublikowano 7 maja7 maj Ten DOOM Boży to już za 8 dni, siur nie wytrzymuje napięcia, a dopiero co dostaliśmy COE33. Pojebany rok.
Opublikowano 7 maja7 maj 1 minute ago, Shen said:a potem grane potezne exy RE4 i Doom, bo na Sonce nie ma gierDokładnie. Nie dość, że nie ma exów to nie nadaje się za bardzo do multiplatform szczególnie na płytach przez głośny napęd i wibrującą śmieszną konsolę na plastikowych nóżkach.Doomik boży ogrywam na wszystkim co się da:
Opublikowano 7 maja7 maj 1 minute ago, Shen said:Na Sonce najdłużej, tak jak trzeba.To były inne czasy, PS4 było spoko, a Xboxa nawet nie miałem. Obecne Sony to nie to samo.
Opublikowano 7 maja7 maj Ostatnim faktycznie dobrym PlayStation było PSP. Nie zapraszam do dyskusji, nie ma o czym, naprawdę.Były konsole od mistrza Kutaragiego i teraz jest równia pochyła bezdusznych sprzętów jedynie sygnowanych logiem PlayStation.Pamiętacie takie gry jak Patapon, Journey, Sly Cooper, Ico, Gravity Rush? Spoko, Sony też nie pamięta.
Opublikowano 7 maja7 maj Chlopie niezle plyniesz, PS4 dobry sprzecik byl, nawet Pro mialem, no I gierki dostarczaly mocno, wysiadlem dopiero na stacji NR 5.
Opublikowano 7 maja7 maj Paolo znowu leki odstawił, ps vita najlepsza konsola przenośna w dziejach, tylko gier zabrakło
Opublikowano 7 maja7 maj 2 minuty temu, Shen napisał(a):Paolo znowu leki odstawił, ps vita najlepsza konsola przenośna w dziejach, tylko gier zabrakłoO, to jest dokładnie to o czym pisałem. Może jest sprzęt, ale gier nie ma. Klasyczek.a Hanza piszący o PS4 jako dobrym sprzęcie gdzie Sony zabiło najlepsze studia i napierdala te ubiraczycha od prawie dekady tak, PS4 super sprzęt tak mniej więcej do 2015 do 2015
Opublikowano 7 maja7 maj 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):O, to jest dokładnie to o czym pisałem. Może jest sprzęt, ale gier nie ma. Klasyczek.Przecież Sonka 5 to sprzęt z najbogatszą biblioteką gier obecnie, microsoft dostarcza ostatnio dużo tytułów, a w przyszłym roku GTA6 w najlepszej jakości na Sonce 5 Pro
Opublikowano 7 maja7 maj 2 minuty temu, Shen napisał(a):Przecież Sonka 5 to sprzęt z najbogatszą biblioteką gier obecnie, microsoft dostarcza ostatnio dużo tytułów, a w przyszłym roku GTA6 w najlepszej jakości na Sonce 5 ProPlayStation5? Sprzęt zapomniany przez własnych twórców, na łasce potężnego Xboxa.
Opublikowano 7 maja7 maj Powinno się prowadzić jakieś badania dlaczego gracze kupują gorzej wykonany sprzęt jakim jest PS5 po to by grać w gry Xboxowe.