Opublikowano 13 maja13 maj 3 minuty temu, Hanza71 napisał(a):Ladnie dupa smarowana u Giry jest.Było mówione, że będzie czasowa dostępność? ByłoByło mówione, że liczba pudełek będzie limitowana? ByłoGry z Xboxa znikają bo MS o tym nie mówi tylko się zmienia prawo w UE? Niech mnie chooj To ja już wolę te gorsze wersje w pudełkach Switchowych5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Game preservation to jak masz OG Indianę i odpalasz go sobie na sprzęcie wydanym 20 lat później. :) To, że nie ma go w oficjalnej dystrybucji o niczym nie świadczy - masz gierę to ją sobie odpalasz. Jak masz gierę na DSa, GBA albo Gacka to wiesz co możesz sobie z nimi zrobić na Switchu? Gówno jebane. :)Xbox nie ma pełnej wstecznej, z pierwszego po tej zmianie prawa w UE to ledwie garstka gier jest dostępna a posiadając grę w pudełku na X360 też nie mam pewności, że w nią zagram więc mogę sobie takim pudełkiem jedynie napalić w kominku GAME PRESERVATION
Opublikowano 13 maja13 maj 10 minut temu, GearsUp napisał(a):Xbox nie ma pełnej wstecznejNikt nie pisał nigdy, że ma. Po prostu ma znacznie, ale to znacznie znacznie ZNACZNIE bogatszą niż Nintendo będzie miało kiedykolwiek. W sumie bez zaskoczenia, realnie największy wpływ na branżę Nintendo miało za czasów NESa. Microsoft przez 2 generacje zrobił więcej dla branży i wydał więcej wpływowych gier niż Nintendo przez całe swoje istnienie.
Opublikowano 13 maja13 maj Mam nadzieję, że moje kochane Nintendo nigdy mi nie zabroni kupowania i grania w gry jak się zmieni prawo na moim kontynencie
Opublikowano 13 maja13 maj Już zabroniło. Masz Switcha to praktycznie nie masz wstecznej. W sumie nie masz wstecznej, tylko jakiś czerstwy abonament.
Opublikowano 13 maja13 maj Wiedziałem, że jest źle w tym zielonym obozie ale NIE WIEDZIAŁEM, ŻE AŻ TAK SIECZKA
Opublikowano 21 maja21 maj jprdl. co sie dzieje, ze nikt nic tu nie pisze?amunicja sie wam skonczyla, czy pochowaliscie sie przed mesjaszem, ktory zstapi za 2 tygodnie?
Opublikowano 21 maja21 maj 1 minutę temu, Shen napisał(a):a o czym tu pisać? xbox zdechł, switch zdechł, Sonka5 królgdyby nie gry z M$, to sonka bylaby martwa jak łacina.
Opublikowano 21 maja21 maj 11 minutes ago, Shen said:Podobno nie ma w co grać na PlaystationMam nadzieję, że to edycja enhanced o gameplay
Opublikowano 21 maja21 maj 10 minut temu, Donatello1991 napisał(a):MS znowu idzie żebrać o pieniądze do Sonki?Weszli jak po swoje :p
Opublikowano 21 maja21 maj O jacy kurwa oni są niesamowici te Microsofty ;))No sprzedają w huj na PlayStation, pewnie tak samo będzie na Nintendo. Ale traktowanie tego jak wielkie zwycięstwo XBOXA to też niezłe odklejenie
Opublikowano 21 maja21 maj 2 hours ago, Pierre Deck said:jprdl. co sie dzieje, ze nikt nic tu nie pisze?amunicja sie wam skonczyla, czy pochowaliscie sie przed mesjaszem, ktory zstapi za 2 tygodnie?Szkoda czasu na pisanie, lepiej grać w nowego Dooma z Gamepassa, później Clair Obscure a za półtorej miesiąca THPS
Opublikowano 21 maja21 maj Dobra sprzedaż to przede wszystkim zwycięstwo twórców, którzy zarobią więcej, gracze też nie mogą narzekać bo dostają dostęp do dobrych gier. Xbox też trudno postrzegać jako przegranego,bo dodatkowy zysk przełoży się na kolejne projekty i umowy w stylu Expeditiion 33. Tak naprawdę, jedynymi przegranymi mogą się czuć fanboye, których może boleć fakt że ktoś inny zagra w gry Xboxa. Ale czy warto się nimi przejmować?
Opublikowano 21 maja21 maj 3 godziny temu, drozdu7 napisał(a):O jacy kurwa oni są niesamowici te Microsofty ;))No sprzedają w huj na PlayStation, pewnie tak samo będzie na Nintendo.Ale traktowanie tego jak wielkie zwycięstwo XBOXA to też niezłe odklejenieWydaje mi się, że to jednak sukces, że połowę TOP10 na PS5 okupują "śmieci z GP" ;)Gdzie takie perełki jak obskurna ekspedycja nie załapała się nawet do TOP20 na PS5 :p Edytowane 21 maja21 maj przez SnoD
Opublikowano 23 maja23 maj Piękne bomby prawdy i hipokryzja obnażona. Polecam od 5 min co ludzie piszą pod tweetem Segi o premierze Space Marine Remastered
Opublikowano 5 czerwca5 cze Ale powiem wam, że dobrze się stało, że te wszystkie gaasy, Marathony, Concordy itd. szlag trafił bo wolę mieć PlayStation bez gier niż PlayStation kojarzące się z grami online dla dzieci z padaczką.
Opublikowano 5 czerwca5 cze Nie martw się, wczorajszy pokaz udowodnił jedynie, że Sony będzie robić tego tylko więcej - następny pokaz pewnie pełne 40 minut na Marathona. To wczorajsze "święto graczy" jak to odklejusy je nazywały nazwać mógłbyś jedynie stypą dla PlayStation.a jakiś poyebaniec pisał o pogrzebie Xboxa
Opublikowano 5 czerwca5 cze Proszę bardzo niech próbują do oporu, mogą przepalić całe swoje hajsy w poszukiwaniu własnego Fortnita, nie mam sentymentów. Po co robić singlowe exy jak można dawać dupy? No właśnie. Dla mnie Sony może się skończyć nawet przedwczoraj.