Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 minuty temu, Hanza71 napisał(a):Ladnie dupa smarowana u Giry jest.Było mówione, że będzie czasowa dostępność? ByłoByło mówione, że liczba pudełek będzie limitowana? ByłoGry z Xboxa znikają bo MS o tym nie mówi tylko się zmienia prawo w UE? Niech mnie chooj To ja już wolę te gorsze wersje w pudełkach Switchowych5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Game preservation to jak masz OG Indianę i odpalasz go sobie na sprzęcie wydanym 20 lat później. :) To, że nie ma go w oficjalnej dystrybucji o niczym nie świadczy - masz gierę to ją sobie odpalasz. Jak masz gierę na DSa, GBA albo Gacka to wiesz co możesz sobie z nimi zrobić na Switchu? Gówno jebane. :)Xbox nie ma pełnej wstecznej, z pierwszego po tej zmianie prawa w UE to ledwie garstka gier jest dostępna a posiadając grę w pudełku na X360 też nie mam pewności, że w nią zagram więc mogę sobie takim pudełkiem jedynie napalić w kominku GAME PRESERVATION
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 10 minut temu, GearsUp napisał(a):Xbox nie ma pełnej wstecznejNikt nie pisał nigdy, że ma. Po prostu ma znacznie, ale to znacznie znacznie ZNACZNIE bogatszą niż Nintendo będzie miało kiedykolwiek. W sumie bez zaskoczenia, realnie największy wpływ na branżę Nintendo miało za czasów NESa. Microsoft przez 2 generacje zrobił więcej dla branży i wydał więcej wpływowych gier niż Nintendo przez całe swoje istnienie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mam nadzieję, że moje kochane Nintendo nigdy mi nie zabroni kupowania i grania w gry jak się zmieni prawo na moim kontynencie
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Już zabroniło. Masz Switcha to praktycznie nie masz wstecznej. W sumie nie masz wstecznej, tylko jakiś czerstwy abonament.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wiedziałem, że jest źle w tym zielonym obozie ale NIE WIEDZIAŁEM, ŻE AŻ TAK SIECZKA