Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Hanza71 napisał(a):

Ladnie dupa smarowana u Giry jest.

Było mówione, że będzie czasowa dostępność? Było

Było mówione, że liczba pudełek będzie limitowana? Było

Gry z Xboxa znikają bo MS o tym nie mówi tylko się zmienia prawo w UE? Niech mnie chooj obama To ja już wolę te gorsze wersje w pudełkach Switchowych

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Game preservation to jak masz OG Indianę i odpalasz go sobie na sprzęcie wydanym 20 lat później. :) To, że nie ma go w oficjalnej dystrybucji o niczym nie świadczy - masz gierę to ją sobie odpalasz. Jak masz gierę na DSa, GBA albo Gacka to wiesz co możesz sobie z nimi zrobić na Switchu? Gówno jebane. :)

Xbox nie ma pełnej wstecznej, z pierwszego po tej zmianie prawa w UE to ledwie garstka gier jest dostępna a posiadając grę w pudełku na X360 też nie mam pewności, że w nią zagram więc mogę sobie takim pudełkiem jedynie napalić w kominku sadkek

GAME PRESERVATION shieeet

• Odpowiedzi 33,8 tys.
  • Wyświetleń 683 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
10 minut temu, GearsUp napisał(a):

Xbox nie ma pełnej wstecznej

Nikt nie pisał nigdy, że ma. Po prostu ma znacznie, ale to znacznie znacznie ZNACZNIE bogatszą niż Nintendo będzie miało kiedykolwiek.

W sumie bez zaskoczenia, realnie największy wpływ na branżę Nintendo miało za czasów NESa. Microsoft przez 2 generacje zrobił więcej dla branży i wydał więcej wpływowych gier niż Nintendo przez całe swoje istnienie.

Opublikowano

Mam nadzieję, że moje kochane Nintendo nigdy mi nie zabroni kupowania i grania w gry jak się zmieni prawo na moim kontynencie obama

Opublikowano

Wiedziałem, że jest źle w tym zielonym obozie ale NIE WIEDZIAŁEM, ŻE AŻ TAK obama

SIECZKA

Opublikowano

a o czym tu pisać? xbox zdechł, switch zdechł, Sonka5 król

Opublikowano
11 minutes ago, Shen said:

Podobno nie ma w co grać na Playstation

Przechwytywanie.JPG

Mam nadzieję, że to edycja enhanced o gameplay

Opublikowano
10 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

MS znowu idzie żebrać o pieniądze do Sonki?

Weszli jak po swoje :p

Opublikowano

O jacy kurwa oni są niesamowici te Microsofty ;))

No sprzedają w huj na PlayStation, pewnie tak samo będzie na Nintendo.

Ale traktowanie tego jak wielkie zwycięstwo XBOXA to też niezłe odklejenie

Opublikowano
2 hours ago, Pierre Deck said:

jprdl. co sie dzieje, ze nikt nic tu nie pisze?

amunicja sie wam skonczyla, czy pochowaliscie sie przed mesjaszem, ktory zstapi za 2 tygodnie?

Szkoda czasu na pisanie, lepiej grać w nowego Dooma z Gamepassa, później Clair Obscure a za półtorej miesiąca THPS asax

Opublikowano

Dobra sprzedaż to przede wszystkim zwycięstwo twórców, którzy zarobią więcej, gracze też nie mogą narzekać bo dostają dostęp do dobrych gier. Xbox też trudno postrzegać jako przegranego,bo dodatkowy zysk przełoży się na kolejne projekty i umowy w stylu Expeditiion 33.

Tak naprawdę, jedynymi przegranymi mogą się czuć fanboye, których może boleć fakt że ktoś inny zagra w gry Xboxa. Ale czy warto się nimi przejmować?

Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

O jacy kurwa oni są niesamowici te Microsofty ;))

No sprzedają w huj na PlayStation, pewnie tak samo będzie na Nintendo.

Ale traktowanie tego jak wielkie zwycięstwo XBOXA to też niezłe odklejenie

Wydaje mi się, że to jednak sukces, że połowę TOP10 na PS5 okupują "śmieci z GP" ;)

Gdzie takie perełki jak obskurna ekspedycja nie załapała się nawet do TOP20 na PS5 :p

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Piękne bomby prawdy i hipokryzja obnażona. Polecam od 5 min co ludzie piszą pod tweetem Segi o premierze Space Marine Remastered

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale powiem wam, że dobrze się stało, że te wszystkie gaasy, Marathony, Concordy itd. szlag trafił bo wolę mieć PlayStation bez gier niż PlayStation kojarzące się z grami online dla dzieci z padaczką.

Opublikowano

Nie martw się, wczorajszy pokaz udowodnił jedynie, że Sony będzie robić tego tylko więcej - następny pokaz pewnie pełne 40 minut na Marathona. To wczorajsze "święto graczy" jak to odklejusy je nazywały nazwać mógłbyś jedynie stypą dla PlayStation.

a jakiś poyebaniec pisał o pogrzebie Xboxa kekw

Opublikowano

Proszę bardzo niech próbują do oporu, mogą przepalić całe swoje hajsy w poszukiwaniu własnego Fortnita, nie mam sentymentów. Po co robić singlowe exy jak można dawać dupy? No właśnie. Dla mnie Sony może się skończyć nawet przedwczoraj.