Opublikowano czwartek o 07:394 dni Różnica obecnie polega na tym, że obecnie każdy się modli o to, żeby pokaz Sony nie był tak nudny i zbędny jak ostatni, a tym że z pewnością MS pokaże w niedziele Hity.To, że Sony ma się mimo to dobrze finansowo nie oznacza, że to się nie zmieni. Najważniejsze czy nie zdychasz w głowie swoich fanów. Jeśli mentalność fanów jest słaba to i przyszłość będzię nieciekawa. Na czymś to grono zostało zebrane i wychowane, a obecnie odcięte od tej karmy może pójść gdzie indziej.
Opublikowano czwartek o 07:454 dni Mentalność fanów Sony jest akurat toper. Głodzi ich Sony, a te niebieskie kundle jeszcze dziękują. :)Tak jak 2021, 2023, 2024, tak i 2025 jest znów rokiem Xboxa. Także płacić za moje gierki w GamePassie niebieskie karaluchy. Pełną cenę, w cyfrze i z napiwkiem dla Spencera.
Opublikowano czwartek o 08:364 dni Ładnie odklejony jesteś xDCW zdechlo jak gry z Xboxa i tak wychodzą na plejke a mówie to jako xbot
Opublikowano czwartek o 08:394 dni Niebieskie kukoldy gamingu mają w co grać, bo Spencer na to pozwolił. Tak to by kolejny rok oglądali trailery bez dat i gameplayu.
Opublikowano czwartek o 08:514 dni No to prawda można pograć babo samuraj i to tyle (+ symulator kuriera vol2)
Opublikowano czwartek o 08:524 dni Biedny Wezyr. Ale rozumiem go. Gdybym jeździł polonezem też bym nienawidził i skrycie zazdrościł posiadaczom Porsche :) Trzymaj się tam!
Opublikowano czwartek o 09:004 dni 7 minut temu, Homelander napisał(a):Biedny Wezyr. Ale rozumiem go. Gdybym jeździł polonezem też bym nienawidził i skrycie zazdrościł posiadaczom Porsche :) Trzymaj się tam!Wsparcie Sony to dno, ale możesz podziękować dla Spencera że masz w co grać. Jebane niebieskie gówno bez gier.
Opublikowano czwartek o 09:034 dni 1 minute ago, Paolo de Vesir said:Wsparcie Sony to dno, ale możesz podziękować dla Spencera że masz w co grać. Jebane niebieskie gówno bez gier.Ja mam w co grać, bo mam wszystkie sprzęty, więc nawet jak na jeden nic nie ma to na drugi jest. Także wojenki mnie nie dotyczą. Ale spoko, fajnie się czyta te twoje racjonalizowanie na siłę ;)
Opublikowano czwartek o 09:064 dni 1 minutę temu, Homelander napisał(a):Ja mam w co grać, bo mam wszystkie sprzęty, więc nawet jak na jeden nic nie ma to na drugi jest. Także wojenki mnie nie dotyczą. Ale spoko, fajnie się czyta te twoje racjonalizowanie na siłę ;)Dzięki Sony, że nie robisz gier! Mogę przynajmniej zagrać na innych sprzętach.Jeszcze to porównanie do PORSCHE, bo w jebanym trailerku bez gameplayu z datą widmo Naughty Dogs poszli na współprace z Niemcami. xDDDD #Januszlander
Opublikowano czwartek o 09:134 dni https://www.rmf24.pl/fakty/news-mysleli-ze-ii-wojna-swiatowa-trwa,nId,137391
Opublikowano czwartek o 09:154 dni Xbox zdechł, switch2 bedzie dostawał ze dwie gry rocznie, PlayStation 5 najlepszy sprzęt do grania obecnie.
Opublikowano czwartek o 09:174 dni Jak widać klapy nawet gier nie potrzebują, wystarczy sama konsola z logiem PlayStation. Ależ ten YT i trailerki na nim musza smakować.
Opublikowano czwartek o 09:204 dni Sony dało dupy z tymi GaaSami po całości to nie ma co gadać nawet. Miło, że dostali wpierdol, pytanie czy tych zjebów coś to nauczyło bo szczerze wątpię Ale ja pierdole jaki świat byłby piękny gdyby te durnie od gierek mogły pogodzić się z sukcesami innych. Ja kurwa nie ogarniam tego, oni wierzą w klonowanie, że wezmą sobie graczy Fortnite i CoDa do maszyny ksero, zrobią sobie klony, które będą grały w ich chujowe online gierki, których nie potrafią nawet zrobić No na pewno się uda, super plan Sony ty kurwo.
Opublikowano czwartek o 09:344 dni 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Jak widać klapy nawet gier nie potrzebująNo to są te gry z Xboxa na Playstation bo już się zaczynam gubić w lore mózgu Paola
Opublikowano czwartek o 09:364 dni Teraz, Szermac napisał(a):No to są te gry z Xboxa na Playstation bo już się zaczynam gubić w lore mózgu Paola Nie ma co się gubić. Sony wyjebane jaja na Was. Obecna sytuacja ŚmiećStation ma się tak:56 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Niebieskie kukoldy gamingu mają w co grać, bo Spencer na to pozwolił. Tak to by kolejny rok oglądali trailery bez dat i gameplayu.Nie pozdrawiam.
Opublikowano czwartek o 09:414 dni 14 minut temu, Homelander napisał(a):Ja mam w co grać, bo mam wszystkie sprzęty, więc nawet jak na jeden nic nie ma to na drugi jest. Także wojenki mnie nie dotyczą. Ale spoko, fajnie się czyta te twoje racjonalizowanie na siłę ;)Dobrych gier wychodzi tyle że na każdej platformie jest w co grać. To już nie te czasy że jakaś platforma faktycznie cierpiała na słabe wsparcie. 18 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):Sony dało dupy z tymi GaaSami po całości to nie ma co gadać nawet. Miło, że dostali wpierdol, pytanie czy tych zjebów coś to nauczyło bo szczerze wątpię Ale ja pierdole jaki świat byłby piękny gdyby te durnie od gierek mogły pogodzić się z sukcesami innych. Ja kurwa nie ogarniam tego, oni wierzą w klonowanie, że wezmą sobie graczy Fortnite i CoDa do maszyny ksero, zrobią sobie klony, które będą grały w ich chujowe online gierki, których nie potrafią nawet zrobić No na pewno się uda, super plan Sony ty kurwo.Oni po prostu nie mają doświadczenia w robieniu gier multi i gaasów stąd tak nieudolne próby kopiowania sukcesów innych gier,, dlatego też m.in kupili Bungie, by im doradzało w kwestii jak robi się gry usługi. Jak na razie idzie im świetnie, skasowali Frakcje i dopuścili do premiery Concorda
Opublikowano czwartek o 10:214 dni Dlaczego dezinformujesz, manipulujesz i kłamiesz? 450 NITÓW KOLEGO
Opublikowano piątek o 06:533 dni Niestety prawda, a są tacy, którzy bronią ten ekran i niezłe fikołki przy tym robią. Trzeba być niezłym debilem by twierdzić, że jest prawie tak dobry jak OLED.
Opublikowano piątek o 07:003 dni Girawdupie? Prędzej zaufałbym Cyganowi niż uwierzył temu szkodnikowi w chociaż jedno słowo odnośnie Nintendo.
Opublikowano piątek o 07:123 dni Może ekran chujowy, ale chociaz mozna pograć w nowe gry, a nie czekaj, 3 bomby za 8 letnia zelde
Opublikowano piątek o 07:163 dni 22 hours ago, Homelander said:Biedny Wezyr. Ale rozumiem go. Gdybym jeździł polonezem też bym nienawidził i skrycie zazdrościł posiadaczom Porsche :) Trzymaj się tam!Kiepskie porównanie. Xbox to Porsche. Jest lepiej wykonany, droższy i tylko dla wybrańców. Jeśli pozostajemy w VAG to PS5 to Skoda Rapid w bieli.