Opublikowano 1 września1 wrz 43 minuty temu, Hanza71 napisał(a):Ok to kup I wtedy wroc do tematu na razie mozesz ztjm, elo.Jedyne co możesz randomie to sobie dupę podetrzeć po sraniu, a nie mówić mi o czym mogę, a o czym nie mogę się wypowiadać. :)
Opublikowano 1 września1 wrz Udało się trochę pograć w DK i już wiem, że magicy z Kioto znowu to zrobili @Paolo de Vesir trzymam kciuki, że ten twój handheld z nakładką xboxa odpali youtube, to sobie zobaczysz jak dobre gry wyglądają
Opublikowano 1 września1 wrz 6 godzin temu, Pupcio napisał(a):Ale dobrze być graczem big N i mieć ekluzywne gry dla siebie. Nie wyobrażam sobie żeby takie śmiecie z xboxa czy innego sonego grały w mojego kochanego donkey konga. Ciareczki na samą myśl. :8 godzin temu, Hanza71 napisał(a):O czym mnie tu piszesz, jak chlopie nie masz zadneego aktualnego przenosnego sprzetu do grania I swoje wrazenia czerpiesz z YouTube.Wazne, ze ma 2DS. Ostatnia prawdziwa rodzinka handheldow. Potem juz byly to zwykle konsole z wbudowanymi ekranami, a nie handheldy
Opublikowano 1 września1 wrz No przeciez to napisalem granie HH skonczylo sie w erze 3ds, PSV, teraz masz namiastke duzych konsol/PC. Przenosnie to tylko do indykow czy tam retro.
Opublikowano 1 września1 wrz 1 hour ago, bountyhunter said:Udało się trochę pograć w DK i już wiem, że magicy z Kioto znowu to zrobili @Paolo de Vesir trzymam kciuki, że ten twój handheld z nakładką xboxa odpali youtube, to sobie zobaczysz jak dobre gry wyglądają Ale on go nie kupi
Opublikowano 1 września1 wrz Jak będzie na rynku coś wartego kupienia to się kupi, na razie najbliżej jest SD, ale bez wsparcia wszystkich perków to wciąż półprodukt.Best I can do is PSV I możecie spyerdalać. :)
Opublikowano 1 września1 wrz Teraz, easye napisał(a):PSV?qrna 10 lat CW minęło a Paolo wciąż jest biedny. ale jestem bogaty wewnętrznie ;_;
Opublikowano 11 września11 wrz 7 minut temu, Alpha Trion napisał(a):Czy warto wymienic ps5 fat z 2022 na pro dla samego FF VII: Rebirth?Co?xd Nie
Opublikowano 12 września12 wrz Star Wars Outlaws na S2 jest o 300% droższe od wydań na pozostałe platformy. To jest ten podatek Nintendo?
Opublikowano 12 września12 wrz 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Star Wars Outlaws na S2 jest o 300% droższe od wydań na pozostałe platformy. To jest ten podatek Nintendo?Wczoraj było do kupienia na PS5 w ME za 59zł tyle, że po sprawdzeniu dema to nawet za darmo nie chciałbym tego gówna.
Opublikowano 12 września12 wrz 20 minut temu, GearsUp napisał(a):Gierki Ubisoftu? Jak odleżą to na eShopie taniej niż w MS StoreBang! Czoperek i jego xbox za dyche zaorani
Opublikowano 12 września12 wrz 42 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Star Wars Outlaws na S2 jest o 300% droższe od wydań na pozostałe platformy. To jest ten podatek Nintendo?Bo to jest cena za nudę mobilną i stacjonarną na raz.
Opublikowano 12 września12 wrz 30 minut temu, GearsUp napisał(a):Gierki Ubisoftu? Jak odleżą to na eShopie taniej niż w MS StoreDopłacam 4gr i mam najlepszą wersję stacjonarną, przenośną i crossbuy? Platforma ostateczna, a na Switchu gówno.
Opublikowano 12 września12 wrz Ależ smuta panuje na tym Switchu 2 skoro jarają się Star Warsami od Ubiszrotu
Opublikowano 12 września12 wrz 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):Dopłacam 4gr i mam najlepszą wersję stacjonarną, przenośną i crossbuy? Platforma ostateczna, a na Switchu gówno.Najlepsza wersja hybrydowa na Switchu przecież, nie muszę zmieniać urządzeń jak małpa żeby grać dalej, wkładam do docka gram na monitorku, wyjmuję gram w łóżeczku3 minuty temu, Homelander napisał(a):Ależ smuta panuje na tym Switchu 2 skoro jarają się Star Warsami od UbiszrotuSzkoda, że na żadnej innej innej konsoli i urządzeniu przenośnym nie można się jarać potęgą DLSSa
Opublikowano 12 września12 wrz Miło się patrzy gdy cały forumek jest zgodny co do tego, że S2 to szmelc pierdolony
Opublikowano 12 września12 wrz Luzik, dzisiaj grube info - nowa porcja 5-cio letnich demake’ów na pierwszą konsole w early accessie w historii (przypominam, że S2 nie dowiózł 3/4 obiecanych przez Nintendo funkcji).Chociaż dla takiego pupcia pewnie święto lasu, bo ten tablet Manty odpala gierki lepiej niż jego laktos.
Opublikowano 12 września12 wrz Prince of Persia na Switchu 2 w docku. Glorious 1080p i niestabilne 60 klatek. Podczas gdy na Xbox Series X jest 4K i 120 klateczek. Nawet na Series S jest 1440p. To nawet żart nie jest, bo jest to zbyt żałosne na żart
Opublikowano 12 września12 wrz Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):Luzik, dzisiaj grube info - nowa porcja 5-cio letnich demake’ów na pierwszą konsole w early accessie w historii (przypominam, że S2 nie dowiózł 3/4 obiecanych przez Nintendo funkcji).aaa no właśnie dzisiaj Nintendo Direct co w wolnym tłumaczeniu znaczy: eksperymentalny program pomocy w bezsenności w formie audio/video