Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,4 tys.
  • Wyświetleń 873,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Gracie na słuchawkach? sadkek Jak zakładam słuchawki to mam wrażenie, że zaraz ktoś mi jebnie gazrurką w łeb i se zdechnę. Ktoś ma podobnie? dafuq
*wolę słyszeć co się czai za plecami

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano
26 minutes ago, Krzysztof93 said:

Gracie na słuchawkach? sadkek Jak zakładam słuchawki to mam wrażenie, że zaraz ktoś mi jebnie gazrurką w łeb i se zdechnę. Ktoś ma podobnie? dafuq
*wolę słyszeć co się czai za plecami

Gram tylko po 22-23 jak żona z dzieckiem śpią więc muszę na słuchawkach.

Opublikowano

@MatekDM bandyto, przeproś za oszukiwanie forumowiczów!11oneleven

https://www.ppe.pl/recenzje/383377/borderlands-4-recenzja-gry-ps5-xsx-s-pc-nowy-swiat-stare-problemy-koszmarna-optymalizacja-i-bledy.html

TO PRO TO LEPSZE NIŻ KĄKUTER WSZYSTKO ŚMIGA IDEALNIE BEZ PATCHA

Opublikowano

pro śmieć jest do niczego? wiadomo to od zapowiedzi tego gówna

Opublikowano

Te Borderlandsy każda część to samo, jak czwórka słabo działa to można odpalić jedynkę co się niczym nie różni a działa płynniej.

Opublikowano

I tacy marni konsolowi wojownicy piszą do tej śmiesznej gazetki xD To ci redaktury.

Opublikowano

Od Sony w tym roku tylko Ghost of woke? Dobrze, że chociaz microsoft poratował Horizonem i Indiana Jones

a zapomniałem, że jeszcze te srake wydali pawel

Przechwytywanie.JPG

Z playstation jeszcze nigdy nie było tak dobrze.

Opublikowano

Ciekawe jak się sprzeda Ghost of Woke, prawacy mają ból dupy o heheszki ze śmierci Kirka i laske z antify, a lewacy mają ból dupy, że zwolnili pracownika za heheszki ze śmierci Kirka niki Patrząc na sprzedaż drugiego Spider mana, to nie ma szans przebić Cuszimy.

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano

Gdzieś mi mignęło na reddit że wcale nie źle się sprzedają preordery na yotei ale chuj wi co takie informacje stamtąd warte.

Opublikowano

Flight simulator na Sonke 5, jeszcze Avowed, Starfield i można zamykać dział xboxa.

Opublikowano

Spokojnie, niech się tylko skończy stagnacja i zobaczycie gdzie niebieskie raki zimują.

Opublikowano
2 godziny temu, Homelander napisał(a):

Starfield... Na to ścierwo to i za darmo szkoda czasu

To Twoje zdanie, ja grałem prawie 70h i scierwem bym tego nie nazwał napewno.

Opublikowano
5 godzin temu, Figaro napisał(a):

Spokojnie, niech się tylko skończy stagnacja i zobaczycie gdzie niebieskie raki zimują.

Niestety raczej się nie skończy, ewentualnie rynek konsol po okresie s t a g n a c j i ( która trwa już swoją drogą wiele lat i nie jest żadną nowością) zacznie się kurczyć.

Ale oby nie, konsole chociaż pozbawiane coraz bardziej duszy i coraz bardziej przypominające pod względem działania i architektry PC, wciąż są potrzbne i oby jak najdłużej były na rynku.

Opublikowano
10 minutes ago, drozdu7 said:

To Twoje zdanie, ja grałem prawie 70h i scierwem bym tego nie nazwał napewno.

De gustibus non est disputandum

Ale ten zły należy wytykać, tak więc masz okropnie zły gust sir

Opublikowano

Huj mnie obchodzi co Ci się wydaje gościu ;)

O Starfielda zesranie było od samej premiery, oczywiście najwięcej do powiedzenia mieli/mają Ci co nie grali albo "włączyli i po godzinie wyjebali z dysku!" :)

Nie będę nazywał scierwem gry która zwyczajnie nim nie jest

Opublikowano
4 minutes ago, drozdu7 said:

Huj mnie obchodzi co Ci się wydaje gościu ;)

O Starfielda zesranie było od samej premiery, oczywiście najwięcej do powiedzenia mieli/mają Ci co nie grali albo "włączyli i po godzinie wyjebali z dysku!" :)

Nie będę nazywał scierwem gry która zwyczajnie nim nie jest

Ja wyjebałem po 3 czy 4 godzinach. Zesranie miałem ogromne, bo bardzo liczyłem na ten tytuł. A dostałem zwykłe ścierwo od Bethesdy. Przykro mi, że spędziłeś 70h z tym gównem, ale co zrobić. Jedni lubią pomarańcze a inni jak in nogi śmierdzą.

A, no i najważniejsze: nic mi się nie wydaje. Zacznij grać w dobre gry to zobaczysz jakimś kawałkiem parującej kupy jest Starfield