Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ocipiałeś? To w droższym abonamencie hehe

• Odpowiedzi 35,4 tys.
  • Wyświetleń 873 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Przecież to była kwestia czasu, co myśleliście, że całe życie będzie za 4 zł. Deweloperzy też pewnie zadowoleni, bo to nigdy nie mogło być rentowne.

Opublikowano

Ten szrot dawno jest martwy, tylko podtrzymywany sztucznie przy życiu. No ale jak widać MS już powoli odpina aparaturę. Na zawsze pozostanie wyborem przegrywów i metaforą klęski ;)

Opublikowano
43 minuty temu, Mendrek napisał(a):

Ten szrot dawno jest martwy, tylko podtrzymywany sztucznie przy życiu. No ale jak widać MS już powoli odpina aparaturę. Na zawsze pozostanie wyborem przegrywów i metaforą klęski ;)

Masz, bierz i wypierdzielaj.

Opublikowano

Paolo no co ja Ci poradzę, że boli. Mogłeś przecież tyle razy postawić na lepszą markę, a Ty uparcie przy tym zielonym badziewiu. A teraz latasz wku*wiony jak feministka z okresem, bo xbox upada na naszych oczach. Nawet trochę współczuję Ci, ale też nie odczuwam niesprawiedliwości. Pokrzywdziłeś się sam.

Miej jednak choć honor przeprosić za naganianie ludzi na zielonego szrota ;)

Opublikowano

I tu jest różnica między botami a kubotami - jak MS odpierdala to aż im padła strona od anulowania subskrybcji, bo wkurwieni ludzie się rzucili pokazać co o tej podwyżce myślą, u niebieskich byłby miesiąc postowania, że za jakość się płaci i na pewno ten pieniążek dodatkowy sfinansuje kolejnego eksa za dwa lata albo chociaż czwarty remaster TLoU.

hatfu

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał(a):

byłby

ale nie ma takiej potrzeby

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał(a):

u niebieskich byłby

Sony nigdy by tak nie zrobiło )

Opublikowano

Czyli jednak tak luźno, że już nie czujecie. Nie pytałem, ale dzięki za potwierdzenie )

Opublikowano
Godzinę temu, SlimShady napisał(a):

Przecież to była kwestia czasu, co myśleliście, że całe życie będzie za 4 zł. Deweloperzy też pewnie zadowoleni, bo to nigdy nie mogło być rentowne.

W tej cenie tym bardziej nie bedzie rentowne, bo nikt NORMALNY tego juz nie kupi w tej cenie

Opublikowano
48 minut temu, Mendrek napisał(a):

xbox upada na naszych oczach

Słyszę to od 24 lat. kekw Rzeczywistość Karolku wygląda jednak tak, żę Microsoft rok w rok najlepsze wsparcie na rynku, a Sony jedna gra rocznie i to najczęściej bez fajerwerków.

Także wygrałem, nawet jeśli Xbox "przegrał". :)

Opublikowano
9 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):

W tej cenie tym bardziej nie bedzie rentowne, bo nikt NORMALNY tego juz nie kupi w tej cenie

To zależy tylko od tego ile ktoś gra. Jak jesteś dzieciakiem, który codziennie po szkole siada do konsoli, to nawet w cenie $30 bije wszystko inne na głowę.

Natomiast średnia wieku gracza konsolowego to jest chyba jakoś pod 30, a tacy najczęściej grają z doskoku lub w weekendy, to sobie co dwa miechy kupią jedną nową dwumiesięczną grę na pierwszej promce i wyjdą na tym lepiej.

Opublikowano
14 minut temu, SnoD napisał(a):

To zależy tylko od tego ile ktoś gra. Jak jesteś dzieciakiem, który codziennie po szkole siada do konsoli, to nawet w cenie $30 bije wszystko inne na głowę.

Natomiast średnia wieku gracza konsolowego to jest chyba jakoś pod 30, a tacy najczęściej grają z doskoku lub w weekendy, to sobie co dwa miechy kupią jedną nową dwumiesięczną grę na pierwszej promce i wyjdą na tym lepiej.

Za 115zl kupie 2-4 porzadne gry na promce, ktore maja kilka lat i ogram na spokojnie, a nie pchac sie w abonament i liczyc, ze tym razem moze cos wartosciowego skapnie do GP w zalewie growych smieci

Opublikowano

Może tym uzależnionym od Forcika dzieciakom będzie się to jakoś kalkulować, bo dodali im ten abonament Fortinite Crew. Ale oni często grają chyba tylko w to, więc nie wiem czy interesują ich GP nowości.

Ale dla mnie to zdecydowanie za drogo i też wolę 115 zł wydać na kupienie gier na własność niż abonament.

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał(a):

Może tym uzależnionym od Forcika dzieciakom będzie się to jakoś kalkulować, bo dodali im ten abonament Fortinite Crew. Ale oni często grają chyba tylko w to, więc nie wiem czy interesują ich GP nowości.

Ale dla mnie to zdecydowanie za drogo i też wolę 115 zł wydać na kupienie gier na własność niż abonament.

Fortnite nie wymaga placenia multi, a sam ten fortnite club oddzielnie kosztuje 40zl. Watpie, by ktos placil 3x tyle, byleby miec dostep do GP

Do tego wpier*alanie na sile UBI, byleby ta firma jakies zyski odnotowala czepiajac sie jak kleszcz do GP.

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

xbox? po co to jeszcze żyje? najdroższa konsola, najdroższy abonament, na co to komu?

Opublikowano

Niech jest. Nie wyobrażam sobie dzielić jakiś sprzęt do grania z tymi zielonymi fanatykami

Opublikowano

Jak to jest, że mi MS dalej ściąga za ultimate 62,99PLN miesięcznie? Z tego co widzę, to cena zmienia się z 73,99 na 114,99 a ja dalej płacę 62,99?