Opublikowano 1 października 20251 paź Przecież to była kwestia czasu, co myśleliście, że całe życie będzie za 4 zł. Deweloperzy też pewnie zadowoleni, bo to nigdy nie mogło być rentowne.
Opublikowano 1 października 20251 paź Ten szrot dawno jest martwy, tylko podtrzymywany sztucznie przy życiu. No ale jak widać MS już powoli odpina aparaturę. Na zawsze pozostanie wyborem przegrywów i metaforą klęski ;)
Opublikowano 1 października 20251 paź 43 minuty temu, Mendrek napisał(a):Ten szrot dawno jest martwy, tylko podtrzymywany sztucznie przy życiu. No ale jak widać MS już powoli odpina aparaturę. Na zawsze pozostanie wyborem przegrywów i metaforą klęski ;)Masz, bierz i wypierdzielaj.
Opublikowano 1 października 20251 paź Paolo no co ja Ci poradzę, że boli. Mogłeś przecież tyle razy postawić na lepszą markę, a Ty uparcie przy tym zielonym badziewiu. A teraz latasz wku*wiony jak feministka z okresem, bo xbox upada na naszych oczach. Nawet trochę współczuję Ci, ale też nie odczuwam niesprawiedliwości. Pokrzywdziłeś się sam.Miej jednak choć honor przeprosić za naganianie ludzi na zielonego szrota ;)
Opublikowano 1 października 20251 paź I tu jest różnica między botami a kubotami - jak MS odpierdala to aż im padła strona od anulowania subskrybcji, bo wkurwieni ludzie się rzucili pokazać co o tej podwyżce myślą, u niebieskich byłby miesiąc postowania, że za jakość się płaci i na pewno ten pieniążek dodatkowy sfinansuje kolejnego eksa za dwa lata albo chociaż czwarty remaster TLoU.hatfu
Opublikowano 1 października 20251 paź 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): byłby ale nie ma takiej potrzeby
Opublikowano 1 października 20251 paź 3 minuty temu, Bzduras napisał(a):u niebieskich byłbySony nigdy by tak nie zrobiło
Opublikowano 1 października 20251 paź Czyli jednak tak luźno, że już nie czujecie. Nie pytałem, ale dzięki za potwierdzenie
Opublikowano 1 października 20251 paź Godzinę temu, SlimShady napisał(a):Przecież to była kwestia czasu, co myśleliście, że całe życie będzie za 4 zł. Deweloperzy też pewnie zadowoleni, bo to nigdy nie mogło być rentowne.W tej cenie tym bardziej nie bedzie rentowne, bo nikt NORMALNY tego juz nie kupi w tej cenie
Opublikowano 1 października 20251 paź Panowie składać pececiaki porządne, bo teraz jest okres lizania dupska pctowcom przez Sony i MS.
Opublikowano 1 października 20251 paź 48 minut temu, Mendrek napisał(a):xbox upada na naszych oczachSłyszę to od 24 lat. Rzeczywistość Karolku wygląda jednak tak, żę Microsoft rok w rok najlepsze wsparcie na rynku, a Sony jedna gra rocznie i to najczęściej bez fajerwerków. Także wygrałem, nawet jeśli Xbox "przegrał". :)
Opublikowano 2 października 20252 paź 9 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):W tej cenie tym bardziej nie bedzie rentowne, bo nikt NORMALNY tego juz nie kupi w tej cenieTo zależy tylko od tego ile ktoś gra. Jak jesteś dzieciakiem, który codziennie po szkole siada do konsoli, to nawet w cenie $30 bije wszystko inne na głowę.Natomiast średnia wieku gracza konsolowego to jest chyba jakoś pod 30, a tacy najczęściej grają z doskoku lub w weekendy, to sobie co dwa miechy kupią jedną nową dwumiesięczną grę na pierwszej promce i wyjdą na tym lepiej.
Opublikowano 2 października 20252 paź 14 minut temu, SnoD napisał(a):To zależy tylko od tego ile ktoś gra. Jak jesteś dzieciakiem, który codziennie po szkole siada do konsoli, to nawet w cenie $30 bije wszystko inne na głowę.Natomiast średnia wieku gracza konsolowego to jest chyba jakoś pod 30, a tacy najczęściej grają z doskoku lub w weekendy, to sobie co dwa miechy kupią jedną nową dwumiesięczną grę na pierwszej promce i wyjdą na tym lepiej.Za 115zl kupie 2-4 porzadne gry na promce, ktore maja kilka lat i ogram na spokojnie, a nie pchac sie w abonament i liczyc, ze tym razem moze cos wartosciowego skapnie do GP w zalewie growych smieci
Opublikowano 2 października 20252 paź Może tym uzależnionym od Forcika dzieciakom będzie się to jakoś kalkulować, bo dodali im ten abonament Fortinite Crew. Ale oni często grają chyba tylko w to, więc nie wiem czy interesują ich GP nowości. Ale dla mnie to zdecydowanie za drogo i też wolę 115 zł wydać na kupienie gier na własność niż abonament.
Opublikowano 2 października 20252 paź 9 minut temu, ASX napisał(a):Może tym uzależnionym od Forcika dzieciakom będzie się to jakoś kalkulować, bo dodali im ten abonament Fortinite Crew. Ale oni często grają chyba tylko w to, więc nie wiem czy interesują ich GP nowości.Ale dla mnie to zdecydowanie za drogo i też wolę 115 zł wydać na kupienie gier na własność niż abonament.Fortnite nie wymaga placenia multi, a sam ten fortnite club oddzielnie kosztuje 40zl. Watpie, by ktos placil 3x tyle, byleby miec dostep do GPDo tego wpier*alanie na sile UBI, byleby ta firma jakies zyski odnotowala czepiajac sie jak kleszcz do GP. Edytowane 2 października 20252 paź przez Pierre Deck
Opublikowano 2 października 20252 paź xbox? po co to jeszcze żyje? najdroższa konsola, najdroższy abonament, na co to komu?
Opublikowano 2 października 20252 paź Niech jest. Nie wyobrażam sobie dzielić jakiś sprzęt do grania z tymi zielonymi fanatykami
Opublikowano 2 października 20252 paź Jak to jest, że mi MS dalej ściąga za ultimate 62,99PLN miesięcznie? Z tego co widzę, to cena zmienia się z 73,99 na 114,99 a ja dalej płacę 62,99?