Opublikowano 5 października5 paź Sprzęt bez exów nie ma racji bytu, ale czuję, że niektórzy będą chapać dzidę Gabenowi, bo to będzie taki Xboxa, ale bez logo więc już dobry!!
Opublikowano 5 października5 paź Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):Sprzęt bez exów nie ma racji bytuCo doskonale pokazał Xbox :)
Opublikowano 5 października5 paź Steamos jest jak najbardziej realny. Od lat walczą o alternatywę dla Windowsa. Będzie to otwarty i darmowy system pod gierki więc wygrają wszyscy :)
Opublikowano 5 października5 paź 8 minutes ago, Ukukuki said:Steamos jest jak najbardziej realny. Od lat walczą o alternatywę dla Windowsa. Będzie to otwarty i darmowy system pod gierki więc wygrają wszyscy :)ALE BEZ GEJPASSA!!!
Opublikowano 5 października5 paź Steam os już od jakiegoś czasu można instalować na pc, nieoficjalnie, ale podobnie jak bazzite, chodzi stabilnie jak oryginał.Eta prime ma miliony filmików z takimi składakami.
Opublikowano 5 października5 paź 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):ALE BEZ GEJPASSA!!!Mam swojego, kilkaset gierek kupionych na promkach czy bundlach. Dwa razy tyle na półkach.
Opublikowano 6 października6 paź Sama prawda, chyba dlatego najbardziej z ostatnich gier udał im się Astro Bot bo nie ma fabuły i tam trudno wcisnąć strong female protagonist.
Opublikowano 6 października6 paź linkowanie przegrywa, którego największym sukcesem - oczywiście oprócz bronienia syjonistów - jest osiągnięcie życiowej harmonii na linii człowiek-karaluch w innym kontekście niż jebanie beki powinno być zabronione. weź przemyśl swoje zachowanie huopie, od asmoncwela niedaleko do menelobijcy, zakolakussa czy drwala jebadło, na pewno chcesz tak skończyć?
Opublikowano 6 października6 paź Bot? Chyba najgorsza wersja gracza, która z premedytacją wysyła do grobu swoją ulubioną konsolę.
Opublikowano 6 października6 paź Najlepszy abonament na rynku, ale nie na tyle dobry, żeby płacić za niego pełną cenę.
Opublikowano 7 października7 paź On 10/5/2025 at 4:09 PM, Mustang said:Wersje Pro są niszowe, przeznaczone dla największych fanów i mogą sobie pozwolić na mniej kompromisów w temacie ceny niż bazowe konsole.Imo bazowe PS6 powyżej 600 euro będzie zbierać masę hejtu w kwestii ceny. Ta, i widac tez ile osob je kupilo, mniej niz ps4 pro, jak wystrzela z taka cena to ludzie sie przerzuca na pc albo cloud
Opublikowano 7 października7 paź 16 minutes ago, Alpha Trion said:Ta, i widac tez ile osob je kupilo, mniej niz ps4 pro, jak wystrzela z taka cena to ludzie sie przerzuca na pc albo cloudChmura nigdy nie zastąpi konsoli.
Opublikowano 7 października7 paź Kiedyś ludzie nie myśleli że będą kupować gry nie wychodząc z domu ;) Także byłbym ostrożny z takimi przewidywaniami mimo wszystko
Opublikowano 7 października7 paź 12 minutes ago, Czoperrr said:Chmura nigdy nie zastąpi konsoli.a grales na geforce now?, w planie 5080 praktycznie nie da sie odroznic od lokalnej maszyny
Opublikowano 7 października7 paź Just now, Alpha Trion said:a grales na geforce now?, w planie 5080 praktycznie nie da sie odroznic od lokalnej maszynyTestowałem tylko na wersji darmowej. Nie ma to znaczenia, mnóstwo ludzi nadal nie ma dostępu do odpowiedniej infrastruktury i płacenie za usługę GeForce + kupowanie osobno gry to nadal kiepski deal.
Opublikowano 7 października7 paź Bardziej chodzi o to, że GFN pokazuje jak kruchy jest śmieszny argument o kompresji i input lagu. Jesli takie efekty mamy dzisiaj to co będzie za te 5-10 lat?
Opublikowano 7 października7 paź A to zgoda, niestety, mieszkam w Wawie z datacenter pod dupskiem z pingiem 4-6 ms, ale na podlaskiej wsi juz tak pewnie rozowo nie jest
Opublikowano 7 października7 paź 15 minutes ago, Paolo de Vesir said:Bardziej chodzi o to, że GFN pokazuje jak kruchy jest śmieszny argument o kompresji i input lagu. Jesli takie efekty mamy dzisiaj to co będzie za te 5-10 lat?no ja moglbym olac kompletnie kupowanie sprzetu bo po co?, giereczki ze steama za paczke sliwek + geforce now za 100 zl. Konsole drogie, pc drogi, gry na konsole drogie, a ic pan w ch..
Opublikowano 7 października7 paź Jedynie nośnik jest gwarancją, że usługodawca nie zrobi Cię w chuja. Dzisiaj nawet rozkminiałem o tym, że Ten Typ Szczoch usunął płytę AŁA z Apple Music, a jak ktoś ma nośnik to wyjebongo. Dotyczy to mnóstwa filmów VOD i pewnie gierek prędzej czy później. W dupie mam pozorną wygodę, że nie muszę wstawać do konsoli, bo ulańcem jestem tylko mentalnie.