Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
3 hours ago, Beelzeboss said:

Kręci się xD Śmieszne jest to jak to niby rynek pc rośnie, a potem widzisz w co grają gównozjady na steam na swoich laptokach i sie pukasz w głowę. Gracze premium są na konsolach.

To racja, większość moich znajomych na kompach gra w gry typu Factorio przez parę lat i raczej nie interesują ich większe gry.

• Odpowiedzi 35,4 tys.
  • Wyświetleń 868,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Niech sobie kupią w takim razie nintendo 2 bo tam jest najlepsza wersja tej produkcji

Opublikowano
29 minutes ago, Pupcio said:

Niech sobie kupią w takim razie nintendo 2 bo tam jest najlepsza wersja tej produkcji

Na Nintendo są drogie gry a większość takich graczy na gry wydaje średnio 10 zł rocznie

Opublikowano

Mam nadzieję, że przyszłoroczna odsłona będzie nazywać się Black Ops 8.

Screenshots_2025-11-15-14-10-35.png

Screenshots_2025-11-15-14-13-30.png

Opublikowano

Mam nadzieję że to początek końca tej serii jak mają wychodzić takie odsłony

Opublikowano
1 godzinę temu, Patapon napisał(a):

Odbija sobie podwyzka Game Passa.

Opublikowano
W dniu 13.11.2025 o 16:07, MaZZeo napisał(a):

trzask dup będzie słychać w kosmosie kekyayaya

No Twój właśnie usłyszano:

leo

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Mam nadzieje, ze wroca do eksików. Na bidokach ze steam i tak nie da sie zarobić, a ich własna platforma traci tożsamość. Sonka, to jest czas próby.

Opublikowano
18 godzin temu, Patapon napisał(a):

Fajnie. Szkoda tylko, że teraz CoD jest w ramach Game Passa, więc ta statystyka jest nieco z dupy :)

Opublikowano

Nawet z GP nie chce mi się tego ściągać, jeszcze 180GB miejsca na to wołają kekw Leoiej pograć w dwójkę albo MW

Opublikowano

Są jeszcze frajerzy opłacający gównopass? Nieźle

Opublikowano
22 minuty temu, messer33 napisał(a):

sieczka, taki upadek serii CoD. Prawdziwy sukces M$ z tym zakupem acti.

Sukces to jest zarżnięcie marki Call of Duty. To już nie jest partactwo. To arcytalent partactwa.

Jakbym wyznawał xboxa to bym dziś porzucił ze wstydu bycie graczem i ogolił się na łyso, a honor by mi nakazywał przepraszać innych do końca żywota. No i wychwalałbym PlayStation.

Ale jak wiemy, żeby być zielonym bezguściem, to honoru trzeba nie mieć ;)

Opublikowano

Najbardziej głupio musi się teraz jednak czuć Jim Ryan, który płaszczył się przed sądami o to by MS nie miał Call of Duty. Naiwniak. Jakby czytał ten temat, to by wiedział, że MS to gamonie i prędzej czy póžniej wyrżną się na ryj z tym Call of Duty :)

Wystarczyło poczekać ;)

Opublikowano

Obok wprowadzenia osiągnięć do gier, zarżnięcie marki kał of diuty, to największy wkład i osiągnięcie microsoftu. Gracze z całego serca dziękują.

Opublikowano

Tak dla jasności: mam wywalone na Call of Duty, kompletnie bez jajeczna seria, ale wrzucanie tylko statystyk ze Steam i pomijanie game passa na PC to mocne piguły :)

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał(a):

Jakbym wyznawał xboxa to bym dziś porzucił ze wstydu bycie graczem i ogolił się na łyso

doom

Tak czy inaczej mógłbyś zgolić tę frytkownicę z głowy.

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał(a):

Najbardziej głupio musi się teraz jednak czuć Jim Ryan, który płaszczył się przed sądami o to by MS nie miał Call of Duty. Naiwniak.

Wiedział co robił. Blokował im deal przez dwa lata, a oni latali po sądach XD Nie chcieli posłuchac sie Jima to mają za swoje

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):

doom

Tak czy inaczej mógłbyś zgolić tę frytkownicę z głowy.

Nie ogolę się na bibliotekę ex'ów na xboxa (czyt. "łyso" ), nie ma szans ;)

Opublikowano

No dobra, ale jedno trzeba ci oddać, bo pisałeś od początku, że Xbox to od zawsze krypto-pecet i okazało się, że miałeś rację, skoro w samym MS potwierdzają, że od początku takie było założenie przyświecające powstaniu tego sprzętu.

Dla mnie osobiście to nic nie zmienia, bo lepszy dobry pecet, niż chuyowa konsola, no ale fakt jest faktem.

Opublikowano

Nie wiem po co dyskusja z gościem który kocha logo, a nie gry. Sony by przestało wydawać jakiekolwiek gry to i tak chłop by nie wiedział ;)