Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,4 tys.
  • Wyświetleń 868,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Mendrek miał rację, więc nie wymagam dyskusji, tylko posluchu. Dla dobra graczy ;)

Opublikowano

Sony z podkulonym ogonem wydaje swoje ex-eksy na PC, a skoro nawet ich ciągnie do takiej seksi platformy niezakładającej smyczy na mordę, skoro oni zrobili coming out to i ty byś mógł wyjść z szafy )

Opublikowano

Być jak pies, co czeka aż coś skapnie z pańskiego stołu i może (MOŻE) port akurat będzie dopracowany? Nie, dziękuję. Wole być panem, nie psem.

A poza tym lubię grać w online, więc przesiąknięty cziterstwem pc dyskwalifikuje dla mnie tą platformę. To, że nigdy się to nie zmieniło, przypomina mi Tekken 8 ilekroć włączę rozgrywkę multiplatformową i wlewa się to pctowe szambo do szlachcianego ogrodu.

PCta mam. Do pracy i retro-gierek. To jedyne jego akceptowalne zastosowanie ;)

Opublikowano
21 minut temu, Mendrek napisał(a):

Wole być panem, nie psem.

To pobieraj opłaty za grę przez sieć, a nie opłacaj.

Teraz to Sony czeka aż skapnie z pańskiego stołu jakaś Forza Horizon, żeby mieć co zaoferować swoich graczom.

Opublikowano
2 godziny temu, Shago napisał(a):

Tak dla jasności: mam wywalone na Call of Duty, kompletnie bez jajeczna seria, ale wrzucanie tylko statystyk ze Steam i pomijanie game passa na PC to mocne piguły :)

no ale jest przecież porównanie do black opsa 6 z zeszłego roku, gdzie był również game pass i battle net a osiągnęło 300k

Opublikowano
W dniu 15.11.2025 o 14:21, Patapon napisał(a):

Mam nadzieję, że przyszłoroczna odsłona będzie nazywać się Black Ops 8.

Screenshots_2025-11-15-14-10-35.png

Screenshots_2025-11-15-14-13-30.png

Raczej normalny cykl życia CoD obecnie. Wcześniej przed BO6 też było kiepsko przy MW3. Tylko najtwardsi zapaleńcy wydadzą $70-100 co roku.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Dobrze że PlayStation masz do tych petard od Sony

Screenshot_2025-11-16-15-01-15-106_com.scee.psxandroid.jpg

Screenshot_2025-11-16-15-00-54-989_com.scee.psxandroid.jpg

Lata mijają a u Karolka bez zmian haha

Opublikowano
57 minut temu, suteq napisał(a):

Lata mijają a u Karolka bez zmian haha

Po prostu jak normalny gracz gram też w gry online i gry-usługi, w których trofea mam dawno zdobyte. Więc te psnprofiles wsadź sobie tam gdzie jest teraz xbox - w dupę.

Czasem gra się w multi, a czasem w single. PlayStation to miejsce dla każdego ;)

Opublikowano

Plejstejszon mendrka - czasem gra się w krapa, a czasem gra się w krapa kekw

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

Dobrze że PlayStation masz do tych petard od Sony

Screenshot_2025-11-16-15-01-15-106_com.scee.psxandroid.jpg

Screenshot_2025-11-16-15-00-54-989_com.scee.psxandroid.jpg

jedyna gra która przekroczyła 50% to diablo 2 z rodowodem pc xd

Opublikowano

Mimo wszystko fajnie że mimo upływających lat i zmian na świecie i forum mendrek jak był yebanym zagrywem tak dalej nim jest i pozostanie na wieki wieków

Opublikowano

Niestety 1/2 czasu spędzonego z PlayStation zajmuje mu granie przez sieć, a druga część to grożenie śmiercią przez PS Message, na te sztosy singlowe nie starcza już życia, z czegoś trzeba było zrezygnować.

Opublikowano
23 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Mimo wszystko fajnie że mimo upływających lat i zmian na świecie i forum mendrek jak był yebanym zagrywem tak dalej nim jest i pozostanie na wieki wieków

Niezmienny, trwały i przewidywalny. Prawdziwa skała, na której stoją fundamenty forum PSX Extreme.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Pecepojeby tacy sami wieznie marki jak klapy? Gaben im sra do ryja i kupuje nowy jacht, a ci durnie beda bronic przestarzałego sprzetu

Opublikowano

Patrząc co się w głowach botów odjebało po prezentacji Valve gdzie pokazali jak im się rodzinka sprzętów w oparciu o DNA Steam Decka poszerza to jest coś pięknego banderas ja chcę sobie zrobić ,,Xboxa360 HD'' bez powiązań z Microsoftem a ci się poryczeli jakby im Spencera brzeszczotem analnie zgwałcili.
Spokojne niech pozostaną wasze umysły, Xboxa zgodnie z tradycją rozpierdoli sam Microsoft bez żadnej pomocy z zewnątrz. Będzie po staremu.

Opublikowano
Teraz, Beelzeboss napisał(a):

Aha czyli chcesz sobie ukrasc iso. Typowy robak grajacy na konkuterze

nie, kupić albo zagrać w już zakupione gry z generacji ps3/x360 tylko, że w wersji PC