Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

yakuzy fajne gry na 6/10. To taki odpowiednik brazylijskich seriali dla lasek. Idealne jak człowiek jest zajebany intelektualnie po pracy i chce się odmóżdżyć i obejrzeć jak typ po ucieknięciu z więzienia napierdala się z niedźwiedziem na pieści w górach podczas zimy.

Moim faworytem jednak jest rzucanie dzieciakiem jak jebaną piłką w 6 odsłonie, chociaż niedźwiedź mocna konkurencja

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 minutes ago, Pupcio said:

Moim faworytem jednak jest rzucanie dzieciakiem jak jebaną piłką w 6 odsłonie, chociaż niedźwiedź mocna konkurencja

Zachęciłeś mnie do sięgnięcia po szóstkę

Opublikowano

Ale lipnie być botem. Żaden gier nie kupuje tylko czekają aż Spencer cos i im nasra do tej miski. Świnia Pepa ograna? Auto umyte?

Opublikowano

Kupowanie gier na xboxa i playstation :kekw::kekw::kekw: Trzeba nie mieć mózgu.

Kluczyk z argentynki po kilku miesiącach od premiery i cyk.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Od czasu zakupu XSX nawet nie odpaliłem PS5, tyle sonowska szmaciura jest warta. :)

W jaką grasz grę z x360? Masakra  :)

Opublikowano
Just now, Figuś said:

knur spermcer zapowiada jeszcze mniej exów XD

kurwa to da się jeszcze mniej?!?!?!?! :xboxssie::kaz:

Sony robi to samo, roznica jest taka ze spancer mowi wprost ze wszystko wyjdzie na xbox i pc. A sony wam klapo smiecia pluje w twarz mowi,ze EX a 6-12 miechow pozniej wychodzi lepsza wersja na pc :fsg:

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda Pupcio, że kompletnie zatrzymałeś się w 2002 i nie wiesz jak bardzo zachodni gamedev już rozjebał te japońskie wysrywy.

Chińskie gierki to kiedyś był wyznacznik w branży dziś pośmiewisko jak śmieciara 4.5

Czasami jedynie Nintendo, capcom i from coś dobrego jeszcze wypluje.

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Od czasu zakupu XSX nawet nie odpaliłem PS5, tyle sonowska szmaciura jest warta. :)

Ejjj no stary czasami warto odpalić śmiecia i posłuchać jak brzmi bieda :)

Opublikowano
11 minut temu, Daddy napisał:

posłuchać jak brzmi bieda 

Ujadanie wygłodniałych niebieskich kundli w CW w zupełności wystarcza :shieeet:

Opublikowano

Bez kitu, klapki teraz wyglądają jak te wąsate janusze po meczach kadry śpiewające "nic się nie stało, plejstejszyn nic się nie stało" :potter:

Opublikowano

XGP największa rewolucja po grach 3D :banderas:

Opublikowano
3 godziny temu, Daddy napisał:

XGP największa rewolucja po grach 3D :banderas:

Kiedyś, dziś króluje Premium PS i ciężko to będzie przebic

Podsunowujac PlayStation oferuje

- Gry, masę gier

- ciagle nowe IP

- Pad Dual sense a zaraz prze kozak EDGE

- Premium bijące GPU

- największa bazę graczy w historii

- największą sprzedaż, lokalnosc i szacunek

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
18 minutes ago, Whisker said:

Kiedyś, dziś króluje Premium PS i ciężko to będzie przebic

Podsunowujac PlayStation oferuje

- Gry, masę gier (Masa remasterow i multiplatform)

- ciagle nowe IP (Name one xD) 

- Pad Dual sense a zaraz prze kozak EDGE (Edge to nic innego jak scuf etc)

- Premium bijące GPU

- największa bazę graczy w historii  (Steam ma ponad 120 mil xD)

- największą sprzedaż, lokalnosc i szacunek (Ze niby sony was szanuje? :dynia:, najpierw reklamuja gre jako only on playstation zeby pozniej wam napluc w twarz i wydac na pc i to taniej xD)

Widze,ze butelka juz otwarta. 

Opublikowano
23 minuty temu, Whisker napisał:

największa bazę graczy w historii

Nie zapominajmy o największej bazie zjebów w historii 

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał:

Nie zapominajmy o największej bazie zjebów w historii 

Tutaj bym się nie zgodził, jawnie widać przewagę wszędzie nawet tutaj na forum gdzie przewaga jest znacząca. Z taką potęgą się nie dyskutuje i nawet zagorzali fani zieloni przyznali ostatnio racje że źle się dzieje z XSX 

Opublikowano
W dniu 24.08.2022 o 00:31, easye napisał:

No ja zrobiłem interes życia z tjerym i przypisałem grę do swojego konta, pograłem trochę i jak dla mnie też nie jest tak słaba jak wszędzie piszą, ale werdykt wydam jak pogram chociaż parę h. Też nie wiem czego ludzie się spodziewali, bo tak jak pisałem wcześniej 2013r dawno za nami, a ostatnie 3 odsłony (tak wiem że to był remaster i dlc) pomimo tego że były grami na 6 bawiłem się świetnie.

Postacie jakoś w ogóle mnie nie denerwują, po raz pierwszy w grze biegam ciemnoskórym grubasem, humor w ogóle się nie zmienił, walka jest całkiem niezla, a i z bugami narazie się nie spotkałem.

:kekw: gierki na 8 i 9 nie pasuja, ale crapa na 6 to już się broni. Takiego gustu sie spodziewałem po tym użyszkodniku.